Inhoudsopgave:

 1. Wat is het salaris van een kapitein?
 2. Hoeveel verdien je op zee?
 3. Hoeveel verdien je op een vrachtschip?
 4. Wat verdient een stuurman zeevaart?
 5. Hoeveel verdient een kapitein netto?
 6. Wat is een kapitein?
 7. Hoeveel verdien je met Yachting?
 8. Hoeveel verdien je als Marsof?
 9. Wat verdient een binnenschipper?
 10. Wat verdient een kapitein op de binnenvaart?
 11. Hoeveel verdien je als chirurg?
 12. Wat verdient een kapitein binnenvaart?
 13. Wat verdient een loodgieter netto?
 14. Hoe herken je een kapitein?
 15. Wat doet een kapitein landmacht?
 16. Hoeveel verdienen below deck Mediterranean?
 17. Wat verdient een kapitein van een jacht?
 18. Wat verdient een loods in Nederland?

Wat is het salaris van een kapitein?

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Kapitein Zeevaart De HBO- en WO-Kapiteins verdienen, afhankelijk van hun specialisatie, doorgaans tussen de 4150,- en 7500,- euro. Kapiteins die werkzaam zijn op een olietanker kunnen bedragen verdienen die oplopen tot ca. 15000,- euro per maand.

Hoeveel verdien je op zee?

Salaris is goed, training is zwaar Een hulpje zijn aan boord van een luxe schip betaalt goed. Het startsalaris bedraagt tussen de 1.700 en 2.500 euro per maand, inclusief slaapplek op de boot en maaltijden. Klim je hoger op de ladder dan kun je zo'n 4.000 euro per maand bijschrijven op je bankrekening.

Hoeveel verdien je op een vrachtschip?

Minimum en maximum salaris voor Dekpersoneel op schepen e.d. - van € 1.454,19 tot € 3.084,45 per maand - 2021. Dekpersoneel verricht alle taken aan boord van schepen en andere vaartuigen nodig voor goed functioneren.

Wat verdient een stuurman zeevaart?

Als stuurman in loondienst van een rederij is je salaris sterk afhankelijk van je verantwoordelijkheden, opleiding en leeftijd. Doorgaans zal een stuurman in loondienst een salaris verdienen tussen de 25 euro bruto per maand.

Hoeveel verdient een kapitein netto?

Maar wat verdient een kapitein op een cruiseschip? Hij blijft ten allen tijde verantwoordelijk voor het schip en alle opvarenden en kan daarvoor dus rekenen op een mooi loon: ongeveer 10.000 $ (9.180 €) per maand. Toch is dit nog altijd een stuk lager dan het salaris van de meeste andere managers aan wal.

Wat is een kapitein?

Een kapitein (voluit scheepskapitein), is aan boord van een schip de gezagvoerder en daarmee de eindverantwoordelijke aan boord. Hij houdt contact met het personeel en legt verantwoording af bij de autoriteiten en de rederij. 'Kapitein' is in beginsel een rang en 'gezagvoerder' een functie.

Hoeveel verdien je met Yachting?

Het aantal uren dat je werkt verschilt per jacht en per dag. Op drukke dagen werk je misschien wel meer dan 12 uur maar op rustige dagen misschien maar 6 uur. Het startsalaris van een stewardess is ongeveer 2500 euro bruto per maand en daar komt in veel gevallen nog fooi bij die behoorlijk hoog kunnen zijn.

Hoeveel verdien je als Marsof?

Vanaf aanvang aan de opleiding tot Marinier krijgt de Marinier in spé loon betaald. Dit loon wordt bepaald aan de hand van de rang van de gegadigde. Na het afronden van de opleiding is het standaard loon zo'n €1272 per maand. Dit kan oplopen tot €2273.

Wat verdient een binnenschipper?

Wat verdient een Binnenvaartschipper in loondienst? Startsalaris zonder ervaring ongeveer € 2.100 bruto per maand. Gemiddeld salaris ongeveer € 1.700 bruto per maand.

Wat verdient een kapitein op de binnenvaart?

Wat verdien ik na de opleiding Kapitein binnenvaart? Na je opleiding start je op ongeveer 2318 euro bruto*. Na 5 jaar verdien je ongeveer 2850 euro bruto per maand. Per uur is dat omgerekend 16.47 euro bruto.

Hoeveel verdien je als chirurg?

Salaris chirurg Ter indicatie: als beginnend afgestudeerde in dienst van een algemeen ziekenhuis verdien je, conform de Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten (AMS), per jaar een bruto salaris van ongeveer € 70.000,- voor een 45-urige werkweek. Het salaris kan oplopen tot zo'n € 130.000,-.

Wat verdient een kapitein binnenvaart?

Wat verdien ik na de opleiding Kapitein binnenvaart? Na je opleiding start je op ongeveer 2318 euro bruto*. Na 5 jaar verdien je ongeveer 2850 euro bruto per maand. Per uur is dat omgerekend 16.47 euro bruto.

Wat verdient een loodgieter netto?

Het salaris van een loodgieter in dienst ligt tussen de 1.800 en 2.600 euro per maand. Het gemiddelde salaris ligt op € 2.200, – per maand. Een loodgieter die werkzaam is als ZZP'er vraagt een vergoeding van € 40, – per uur incl. BTW.

Hoe herken je een kapitein?

Een kapitein (voluit scheepskapitein), is aan boord van een schip de gezagvoerder en daarmee de eindverantwoordelijke aan boord. ... 'Kapitein' is in beginsel een rang en 'gezagvoerder' een functie. Zo wordt bijvoorbeeld, als de kapitein ziek is, het gezag gevoerd door de eerste stuurman (als plaatsvervangend kapitein).

Wat doet een kapitein landmacht?

Een kapitein, eertijds ritmeester (cavalerie) of hopman (burgerwacht), is in het leger van oudsher de bevelhebber van een militaire eenheid. De kapitein is een officier en wordt terzijde gestaan door één of twee plaatsvervangende officieren, de luitenants.

Hoeveel verdienen below deck Mediterranean?

Hij/zij verdient ongeveer $210.000. Dit is afhankelijk van de grote van de boot en het aantal crewleden. De crew die zich laat filmen voor Below Deck krijgt hiervoor niet extra betaald.

Wat verdient een kapitein van een jacht?

Het vakblad Dockwalk doet ieder jaar een groot onderzoek naar de salarissen. Daaruit blijkt dat een kapitein op een jacht van 40 meter gemiddeld ruim 10.000 euro per maand verdient, op 60 meter gaat dat bedrag richting de 16.000.

Wat verdient een loods in Nederland?

Een loods in Nederland verdient gemiddeld € 2.090 bruto per maand. Salarissen variëren van € 1.780 (laagste) tot € 2.405 (hoogste). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.