Inhoudsopgave:

 1. Wat is het loon van een touringcarchauffeur?
 2. Hoeveel verdient een Buschauffeur per maand?
 3. Hoeveel verdient vrachtwagenchauffeur netto?
 4. Wat verdient een Buschauffeur per jaar?
 5. Wat is het loon van een psycholoog?
 6. Hoeveel verdient een beginnende buschauffeur?
 7. Wat kost het om buschauffeur te worden?
 8. Hoeveel verdient een beginnende Buschauffeur?
 9. Hoeveel pensioen krijgt een Buschauffeur?
 10. Hoeveel verdient een psycholoog per dag?
 11. Hoeveel verdient psycholoog per uur?
 12. Hoeveel verdien je als chirurg per maand?
 13. Welke opleiding heb je nodig om Buschauffeur te worden?
 14. Welk niveau heb je nodig voor Buschauffeur?
 15. Hoe word ik een buschauffeur?
 16. Welk niveau heb je nodig voor buschauffeur?

Wat is het loon van een touringcarchauffeur?

Een Touringcarchauffeur kan rekenen op zo'n €1500,- tot €2900,- bruto per maand bij een fulltime werkaanstelling. Het bedrag hangt onder meer af van zijn leeftijd en ervaring. Als secundaire arbeidsvoorwaarden gelden bijvoorbeeld onregelmatigheidstoeslagen, vakantiedagen en vakantiegeld.

Hoeveel verdient een Buschauffeur per maand?

Volgens de cao Openbaar Vervoer moet een buschauffeur op lijndiensten of stadsdiensten met zo'n 10 jaar ervaring minstens € 2.849,97 per maand verdienen. Via onze Salaris Check hebben veel buschauffeurs hun eigen salaris met ons gedeeld, wat uitkomt op een gemiddelde van € 3.079 bruto per maand.

Hoeveel verdient vrachtwagenchauffeur netto?

Hoeveel verdient een vrachtwagenchauffeur gemiddeld in Nederland? Een vrachtwagenchauffeur in Nederland verdient gemiddeld € 2.250 bruto per maand. Salarissen variëren van € 1.915 (laagste) tot € 2.590 (hoogste).

Wat verdient een Buschauffeur per jaar?

Salarissen variëren van € 2.320 (laagste) tot € 3.135 (hoogste). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Wat is het loon van een psycholoog?

Als beginnend psycholoog in een zorg- of welzijnsinstelling kun je rekenen op een bruto salaris van €3.070,- en €3.265,-. Naarmate je doorgroeit in je functie kan het maximale salaris liggen tussen de €4.705,- en €6.345,-. Deze bedragen zijn exclusief 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

Hoeveel verdient een beginnende buschauffeur?

Het salaris van een Buschauffeur zal voor een starter op €1663 uitkomen, en voor een senior op €2821 per maand, bij een fulltime aanstelling. Hiernaast krijgt men toeslagen voor werk op onregelmatige tijden en vakantiegeld.

Wat kost het om buschauffeur te worden?

Veel mensen zullen daarom best wel eens overwogen hebben om buschauffeur te worden. Vaak laten mensen zich vervolgens echter afschrikken door de kosten van de opleiding, die bij de meeste rijscholen tussen de drie- en vierduizend euro bedragen. Dat zal natuurlijk bniet iedereen zomaar even paraat hebben.

Hoeveel verdient een beginnende Buschauffeur?

Het salaris van een Buschauffeur zal voor een starter op €1663 uitkomen, en voor een senior op €2821 per maand, bij een fulltime aanstelling. Hiernaast krijgt men toeslagen voor werk op onregelmatige tijden en vakantiegeld.

Hoeveel pensioen krijgt een Buschauffeur?

Samenvatting
AOW leeftijd (huidig)66 jaar en 4 maanden
AOW uitkering (met partner)€ 883,67 bruto per maand
PensioenfondsPensioenfonds Vervoer
Aanvullend pensioen Bij een inleg van € 0 eenmalig en € 200 per maand gedurende 21 jaar€ 201 bruto per maand
Netto per maand€ 1.084,34

Hoeveel verdient een psycholoog per dag?

Salarissen variëren van € 3.895 (laagste) tot € 5.270 (hoogste). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Hoeveel verdient psycholoog per uur?

Tussen de 100-125 euro per uur.

Hoeveel verdien je als chirurg per maand?

Het salaris dat je dan verdient, is afhankelijk van je werkervaring. Heb je één jaar ervaring, dan ontvang je ongeveer € 3.050,- bruto per maand. Dit kan oplopen tot ruim € 4.215,- bij zeven ervaringsjaren.

Welke opleiding heb je nodig om Buschauffeur te worden?

Om Buschauffeur te worden heeft men nodig: Rijbewijs B (personenauto) + rijbewijs D (autobus) Chauffeursdiploma CCV-B Personenvervoer. Een geldige medische verklaring.

Welk niveau heb je nodig voor Buschauffeur?

MBO Chauffeur openbaar vervoer - niveau 2. Een bus- of tramchauffeur moet allereerst goed overweg kunnen met de bus of een tram – denk bijvoorbeeld aan de dubbele of driedubbele bussen die je in sommige steden wel ziet. Je vervoert een groep mensen, en dat moet veilig gebeuren.

Hoe word ik een buschauffeur?

Om Buschauffeur te worden heeft men nodig:
 1. Rijbewijs B (personenauto) + rijbewijs D (autobus)
 2. Chauffeursdiploma CCV-B Personenvervoer.
 3. Een geldige medische verklaring.
 4. Een gelaagde psychologische test voor openbaar vervoer (o.a stressbestendigheid, ruimtelijk inzicht, het reactievermogen)

Welk niveau heb je nodig voor buschauffeur?

MBO Chauffeur openbaar vervoer - niveau 2. Een bus- of tramchauffeur moet allereerst goed overweg kunnen met de bus of een tram – denk bijvoorbeeld aan de dubbele of driedubbele bussen die je in sommige steden wel ziet. Je vervoert een groep mensen, en dat moet veilig gebeuren.