Inhoudsopgave:

 1. Waarom Jan Smit en Yolanthe uit elkaar?
 2. Was Jan Smit getrouwd met Yolanthe?
 3. Met wie is Yolanthe getrouwd geweest?
 4. Welke lengte heeft Jan Smit?
 5. Wie is de vriendin van Wesley Sneijder?
 6. Waar zijn Wesley en Yolanthe getrouwd?
 7. Hoeveel hits heeft Jan Smit?
 8. Hoeveel platen heeft Jan Smit verkocht?
 9. Wie is de nieuwe liefde van Yolanthe?
 10. Welke club speelt Wesley Sneijder?
 11. Hoe lang zit Jan Smit in het vak?
 12. Wat is vermogen van Jan Smit?
 13. Wie heeft Jan Smit ontdekt?
 14. Welke stad speelt Wesley Sneijder?
 15. Hoe jong is Jan Smit?
 16. Is Jan Smit rijk?
 17. Waar is Jan Smit bekend mee geworden?
 18. Waar is Jan Smit bekend geworden?

Waarom Jan Smit en Yolanthe uit elkaar?

In het voorjaar van 2009 gingen Yolanthe en Jan uit elkaar. Ze gaven het gebrek aan chemie als reden van de breuk en benadrukten dat er geen ander in het spel was. Niet lang daarna verloor Yolanthe haar hart aan Wesley.

Was Jan Smit getrouwd met Yolanthe?

Zeker 2,5 jaar lang leken ze dólgelukkig met elkaar: Yolanthe en zanger Jan Smit. Een andere tijd in het leven van de inmiddels getrouwde voetbalvrouw. In 2007 kreeg ze een relatie met Jan.

Met wie is Yolanthe getrouwd geweest?

Wesley Sneijdergeh. Yolanthe Cabau/Huwelijkspartner

Welke lengte heeft Jan Smit?

Bekende Nederlandse mannen
NaamLengte (in m.)
Jan Kooijman1.92
Jan Smit1.81
Jasper Cillessen1.87
Jeroen van Koningsbrugge1.86

Wie is de vriendin van Wesley Sneijder?

Wesley Sneijder hoopt dat hij zijn relatie met Yolanthe Cabau kan herstellen, vertelde hij in gesprek met Frank Evenblij in Villa Oranje. De oud-international ziet het momenteel als het belangrijkste doel in zijn leven.

Waar zijn Wesley en Yolanthe getrouwd?

Het is vandaag 10 jaar geleden dat Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau in het huwelijksbootje zijn gestapt. Zij gaven elkaar het ja-woord in Italië, nabije Florence.

Hoeveel hits heeft Jan Smit?

De 20 nummer 1 hits Sinds zijn comeback in Nederland heeft Jan Smit in 9 jaar tijd 19 nummer 1 hits gescoord. Ben jij benieuwd welke nummers van Jan Smit een nummer 1 hit zijn? Hieronder zie je alle nummer 1 hits van Jan: Ik Zing Dit Lied Alleen Voor Jou (1997)

Hoeveel platen heeft Jan Smit verkocht?

Jan Smit, 12 miljoen.

Wie is de nieuwe liefde van Yolanthe?

In haar Instagram Stories deelt Yolanthe een opvallende tekst, die ook wordt gedeeld door haar nieuwe liefde: Jasmina Stoffel.

Welke club speelt Wesley Sneijder?

Wesley Sneijder
SeizoenClubW(G)
–2019 TotaalAjax Real Madrid Internazionale Galatasaray OGC Nice Al-Gharafa126(43) 52(11) 76(13) 124(35) 5(0) 22(15) 405(117)

Hoe lang zit Jan Smit in het vak?

Deze aflevering was een eerbetoon aan Jan Smit omdat hij 20 jaar in z`n vak zat. In 2012 startte hij ook samen met zijn manager Jaap Buijs het platenlabel Vosound Records.

Wat is vermogen van Jan Smit?

Jan Smit is een Nederlandse zanger, presentator, componist, tekstschrijver en acteur. - Quotenet Sept. 2016: Zes jaar geleden bedroeg Jans vermogen nog €9 miljoen. Maar op jaarbasis bracht het zingen Smit zo'n half miljoen in het laatje, waardoor hij in de tussentijd goed is voor ten minste €12 miljoen.

Wie heeft Jan Smit ontdekt?

Jantje Smit zong vier jaar bij het Volendammer jongenskoor De zangertjes van Volendam. Hij werd op tienjarige leeftijd ontdekt, toen de Volendamse band BZN een duet op wilde nemen met jong plaatselijk talent en zangeres Carola Smit. Jantje werd hiervoor uitgekozen en het nummer Mama werd vervolgens een groot succes.

Welke stad speelt Wesley Sneijder?

Wesley Sneijder (Utrecht, ) is een Nederlands voormalig profvoetballer die doorgaans als aanvallende middenvelder speelde. Hij speelde tussen 20 voor Ajax, Real Madrid, Internazionale, Galatasaray, OGC Nice en Al-Gharafa.

Hoe jong is Jan Smit?

Er staan dit jaar veel spannende gebeurtenissen voor Jan Smit (35) op de planning. Niet alleen mag hij eindelijk het songfestival presenteren, ook zijn de zanger en zijn vrouw Liza 10 jaar getrouwd.

Is Jan Smit rijk?

Jan Smit is een Nederlandse zanger, presentator, componist, tekstschrijver en acteur. - Quotenet Sept. 2016: Zes jaar geleden bedroeg Jans vermogen nog €9 miljoen. Maar op jaarbasis bracht het zingen Smit zo'n half miljoen in het laatje, waardoor hij in de tussentijd goed is voor ten minste €12 miljoen.

Waar is Jan Smit bekend mee geworden?

Bekend geworden als kindster Jantje Smit, maar inmiddels uitgegroeid tot zanger, televisiepresentator, acteur en ondernemer. De Volendamse Palingsound is hem met de paplepel in gegoten.

Waar is Jan Smit bekend geworden?

1996: Volendamse jongenskoor Hij werd op tienjarige leeftijd ontdekt, toen de Volendamse band BZN een duet op wilde nemen met jong plaatselijk talent en zangeres Carola Smit. Jantje werd hiervoor uitgekozen en het nummer Mama werd vervolgens een groot succes.