Inhoudsopgave:

 1. Hoe is de moeder van Ogene overleden?
 2. Welke ziekte had de moeder van Ogene?
 3. Hoe oud is de moeder van Ogene?
 4. Wat is de betekenis van Ogene?
 5. Hoe is Ogene bekend geworden?
 6. Waar komt OG3NE vandaan?
 7. Hoe oud is OG3NE?
 8. Hoe heet de vader van OG3NE?
 9. Wie van OG3NE is zwanger?
 10. Hoe heten Ogene?
 11. Wie is de jongste van Ogene?
 12. Waar komen de ouders van Ogene vandaan?
 13. Waar woont OG3NE?
 14. Wie is de oudste van OG3NE?
 15. Wie is ouder Amy of Shelley?
 16. Wat heeft Amy van Ogene?
 17. Hoe lang zijn Lisa Amy en Shelley?
 18. Wie is wie o gene?
 19. Waar komt de naam Ogene vandaan?
 20. Wie is ouder Amy of Shelly?

Hoe is de moeder van Ogene overleden?

Isolde, de moeder van de zangeressen, overleed in 2017 aan een zeldzame vorm van kanker. Er gaat geen dag voorbij dat haar dochters niet aan haar denken. 'Jij bent zo'n enorm groot gedeelte van mijn hart. Al zo lang moeten we je missen en iedere keer herbeleef ik vandaag weer', schrijft Amy op haar Instagram.

Welke ziekte had de moeder van Ogene?

Isolde Vol-Malee, de moeder van de drie zussen van de zanggroep OG3NE, is op 48-jarige leeftijd overleden. Ze kampte met uitgezaaide botkanker. De zangeressen zeggen dat hun moeder in bijzijn van haar geliefden is overleden.

Hoe oud is de moeder van Ogene?

OG3NE-zussen Amy, Shelley en Lisa Vol staan vandaag uitvoerig stil bij de 49ste verjaardag van hun op 12 juli vorig jaar overleden moeder Isolde (48). Zij stierf aan de gevolgen van een zeer zeldzame vorm van botkanker.

Wat is de betekenis van Ogene?

De naam OG3NE staat voor de bloedgroep O van hun moeder en de genen die de zussen aan elkaar verbinden. In 2014 wonnen zij als eerste en enige groep ter wereld het vijfde seizoen van 'The Voice'. De drie zussen zijn hiermee de 'Voices of Holland'.

Hoe is Ogene bekend geworden?

Nieuwe start in The Voice In 2014 deden de zusjes mee aan The voice of Holland als eerste drietal ooit in dit programma. Ze debuteerden hier onder de nieuwe bandnaam OG3NE. ... Uiteindelijk, op 19 december 2014, wonnen de zusjes de talentenjacht. Ze brachten hierop hun debuutsingle Magic uit.

Waar komt OG3NE vandaan?

Fijnaart, Nederland OG3NE/Herkomst

Hoe oud is OG3NE?

O'G3NE is een girlband uit Nederland (voorheen: Lisa, Amy en Shelly) bestaand uit 3 de zussen Lisa () en Amy en Shelley (18 oktober 1995), een tweeling, zij werden geboren in het Noord-Brabantse Fijnaart.

Hoe heet de vader van OG3NE?

Ricardo Vol is 57 jaar geworden en dat zal hij weten ook! De vader van de OG3NE-zusjes is door hen en zijn 35 jaar jongere vriendin op prachtige wijze verrast...

Wie van OG3NE is zwanger?

Prachtig babynieuws voor OG3NE-zangeres Shelley Vol en haar vriend. Hun spruit Snolaf is letterlijk een geschenk uit de hemel.

Hoe heten Ogene?

OG3NE (ook O'G3NE), voorheen bekend onder de artiestennaam Lisa, Amy & Shelley, is een Nederlandse meidengroep bestaande uit de drie zussen Lisa, Amy en Shelley Vol.

Wie is de jongste van Ogene?

Het is feest vandaag! Amy en Shelley, de tweelingzusjes van OG3NE, zijn 22 geworden vandaag! Groot feest dus, maar wel met een zwart randje.

Waar komen de ouders van Ogene vandaan?

En ja, mijn ouders komen uit Nador…' Ze zijn Nederlanders wiens ouders zijn geboren in Marokko.

Waar woont OG3NE?

Alle drie zijn ze al jaren gelukkig met hun vriend. Amy deed onlangs uit de doeken dat ze voor het eerst samenwoont. Zij en haar vriend wonen naar eigen zeggen in een mooi huis in Den Bosch. Inmiddels zijn alle drie de zussen gesetteld en al jaren samen met hun vriendjes.

Wie is de oudste van OG3NE?

Geschiedenis. De zussen zijn in Dordrecht geboren: Lisa Roxanne Vol op en de tweeling Amy Talitha Vol en Shelley Celine Vol op 18 oktober 1995.

Wie is ouder Amy of Shelley?

O'G3NE is een girlband uit Nederland (voorheen: Lisa, Amy en Shelly) bestaand uit 3 de zussen Lisa () en Amy en Shelley (18 oktober 1995), een tweeling, zij werden geboren in het Noord-Brabantse Fijnaart.

Wat heeft Amy van Ogene?

Amy heeft slechts 1 long Je zou het niet verwachten bij een zangeres, maar Amy is geboren met slechts 1 long. De zusjes zijn daarom altijd voorzichtig geweest met de gezondheid van Amy. Mocht ze een keer ziek zijn of er duiken problemen op, dan wordt gelijk het optreden gecanceld.

Hoe lang zijn Lisa Amy en Shelley?

O'G3NE is een girlband uit Nederland (voorheen: Lisa, Amy en Shelly) bestaand uit 3 de zussen Lisa () en Amy en Shelley (18 oktober 1995), een tweeling, zij werden geboren in het Noord-Brabantse Fijnaart.

Wie is wie o gene?

OG3NE (ook O'G3NE), voorheen bekend onder de artiestennaam Lisa, Amy & Shelley, is een Nederlandse meidengroep bestaande uit de drie zussen Lisa, Amy en Shelley Vol. In 2014 wonnen zij het vijfde seizoen van The voice of Holland.

Waar komt de naam Ogene vandaan?

Geschiedenis. De zussen zijn in Dordrecht geboren: Lisa Roxanne Vol op en de tweeling Amy Talitha Vol en Shelley Celine Vol op 18 oktober 1995. Ze groeiden op in Fijnaart.

Wie is ouder Amy of Shelly?

Geschiedenis. De zussen zijn in Dordrecht geboren: Lisa Roxanne Vol op en de tweeling Amy Talitha Vol en Shelley Celine Vol op 18 oktober 1995. Ze groeiden op in Fijnaart. Tijdens een vakantie zongen ze als kinderen al meerstemmig de ballade Hold on van Wilson Phillips.