Inhoudsopgave:

 1. Wat is de beste plastuit voor vrouwen?
 2. Hoe plassen tijdens wandelen?
 3. Waar kan ik een plastuit kopen?
 4. Waar te koop UIXI?
 5. Waarom moet je soms zo vaak plassen?
 6. Hoe kun je het beste je plas ophouden?
 7. Hoe krijg je een gaatje in je tand?
 8. Wat is de functie van de klieren van Bartholin?
 9. Waar koop je UIXI?
 10. Wat als je veel naar de wc moet?
 11. Hoe lang kan je je plas ophouden?
 12. Hoe herken je een gaatje in je tand?
 13. Wat is een gaatje in je tand?

Wat is de beste plastuit voor vrouwen?

Maak je als vrouw graag lange wandelingen, dan is de UIXI een uitkomst. Hurken, je plas tijdens het wandelen lang ophouden of kleine rondjes wandelen om altijd in de buurt van een toilet te zijn: met de UIXI hoeft dit niet meer. De herbruikbare plastuit is verkrijgbaar in acht vrolijke kleuren en kost 19,95 euro.

Hoe plassen tijdens wandelen?

Gebruik een plastuit (voor vrouwelijke wandelaars) Een plastuit kan een uitkomst zijn als je als vrouw hoge nood krijgt tijdens je wandeling. Je kunt dan gewoon staand tegen een boom plassen, zonder dat je broek naar beneden moet. ... Er zijn verschillende soorten plastuiten van verschillende materialen verkrijgbaar.

Waar kan ik een plastuit kopen?

De UIXI plastuit koop je in onze webshop. UIXI is wereldwijd het meest gebruikte plasgootje en wordt gebruikt door meisjes en vrouwen van jaar.

Waar te koop UIXI?

De UIXI kost euro 19,95 en is bij ons te koop in de winkel of gemakkelijk te bestellen in de webshop van Bas Buitensport.

Waarom moet je soms zo vaak plassen?

Sommige mensen spannen zonder dat ze dat weten de bekkenbodem te veel aan. Hierdoor ontstaat er druk op de blaas, waardoor je vaker moet plassen. Een ziekte aan de blaas: blaasontsteking, blaasstenen of een blaastumor. Een eerdere operatie voor stressincontinentie geeft meer kans op een overactieve blaas.

Hoe kun je het beste je plas ophouden?

Tips om je plas zo goed mogelijk op te kunnen houden:
 1. Drink niet teveel. Alles wat erin komt, moet er ook weer uit.
 2. Train je blaas. Over de spieren in je blaas kun je niet veel zeggen, maar je kunt wel controle hebben over de bekkenbodemspieren waarop je blaas rust. ...
 3. Slik een plasmiddel. ...
 4. Als je echt moet, ga!

Hoe krijg je een gaatje in je tand?

Elke keer als je iets eet of drinkt, zetten bacteriën in de tandplak de suikers en koolhydraten in het voedsel om in zuur. Zo ontstaat een zuurstoot die het glazuur kan aantasten, waardoor gaatjes ontstaan. Als het cariësproces zich voortzet, dan wordt het dieper gelegen tandbeen (dentine) aangetast.

Wat is de functie van de klieren van Bartholin?

De klieren van Bartholin zijn 2 klieren in de wand van de vagina, eerder achteraan gelegen. Ze zijn ongeveer 1 cm groot en maken slijm aan om de opening van de vagina vochtig te houden.

Waar koop je UIXI?

De UIXI kost euro 19,95 en is bij ons te koop in de winkel of gemakkelijk te bestellen in de webshop van Bas Buitensport.

Wat als je veel naar de wc moet?

Wanneer het niet gaat om een overactieve blaas of verkeerd aangeleerd plasgedrag, dan kan een blaasontsteking, tumor of de overgang oorzaak zijn voor het feit dat je vaker naar de wc moet dan gemiddeld of gebruikelijk. "Ook het optreden van bekkenbodemproblemen is een veel voorkomend probleem.

Hoe lang kan je je plas ophouden?

Gemiddeld drie uur tussen elke plas "Dat is normaal, met ongeveer drie uur pauze tussen elke plas", vertelt John Heesakkers, uroloog van het Radboud UMC in Nijmegen en bestuurslid van Continentie Stichting Nederland.

Hoe herken je een gaatje in je tand?

Beginnende gaatjes kenmerken zich door verkleuring van tanden of kiezen. Vaak ontstaat er een witte vlek. Op dit punt kun je beginnende gaatjes zelf herstellen. Dit doe je door goed te poetsen met fluoride houdende tandpasta.

Wat is een gaatje in je tand?

Gaatjes (cariës) ontstaan als er tandplak op de tanden aanwezig is. Factoren zoals voedingsgewoonten en het gebruik van (fris-)drank spelen bij het ontstaan van gaatjes een rol, waarbij het niet alleen gaat om wat er gegeten wordt, maar vooral hoe vaak dit op een dag gebeurt.