Inhoudsopgave:

 1. Waar kun je films streamen?
 2. Waar kan ik oude films streamen?
 3. Hoe kan je gratis films kijken op Google?
 4. Is watched te vertrouwen?
 5. Wat is Flixtor to?
 6. Wat mag je nog wel downloaden?

Waar kun je films streamen?

Er zijn verschillende streamingdiensten met een groot aanbod aan series en films. Ook kun je online kaartjes voor de bioscoop kopen of een dvd op Bol.com bestellen....Film.nl houdt bij welke content er beschikbaar is op talloze platformen, waaronder:
 • Netflix.
 • Videoland.
 • Bol.com.
 • Bioscoopagenda's.
 • Pathé Thuis.
 • Live televisie.

Waar kan ik oude films streamen?

Voor oldies kan je bij Retrovision Classic Movies terecht. Deze streaming site richt zich op klassiekers uit de jaren 30 tot 60. Daarnaast hebben ze afleveringen van oude Amerikaanse tv-shows.

Hoe kan je gratis films kijken op Google?

In code van de Play Films-app zijn aanwijzingen gevonden over films die gratis te kijken zijn, maar wel advertenties bevatten. Momenteel kun je alleen films huren of kopen via de dienst van Google.

Is watched te vertrouwen?

Het is een hele goede app. je kunt heel veel films gratis kijken. ( met ondertiteling) je hebt alleen een code nodig maar die kun je op tiktok opzoeken. Soms is de app wel traag.

Wat is Flixtor to?

Flixtor is een open source media streaming programma. Flixtor is een variant op Popcorn Time. De software is ook gebaseerd op die code. Het open source programma kan in tegenstelling tot Popcorn Time naast films ook series streamen.

Wat mag je nog wel downloaden?

En je kunt er simpel gezegd altijd vanuit gaan dat er copyright zit op commerciële media. Denk aan bekende en minder bekende films, series en muziek. Die mag je dan ook niet downloaden zonder toestemming. Daarnaast moet ook de eigenaar van de website of dienst met de media toestaan dat er gedownload wordt.