Inhoudsopgave:

  1. Hoe heet de zoon van Pablo Escobar?
  2. Wie is de dochter van Pablo Escobar?
  3. Waar woont Tata Escobar?
  4. Hoeveel geld heeft Pablo Escobar verstopt?
  5. Hoe is Escobar gedood?
  6. Hoe lang was Pablo Escobar actief?
  7. Waar woont vrouw van Pablo Escobar?
  8. Waar is het graf van Pablo Escobar?
  9. Hoeveel mensen heeft Pablo vermoord?

Hoe heet de zoon van Pablo Escobar?

Sebastián Marroquín Pablo Escobar/Zonen

Wie is de dochter van Pablo Escobar?

Manuela Escobar Pablo Escobar/Dochters

Waar woont Tata Escobar?

De weduwe en zoon van Pablo Escobar wonen sinds de jaren negentig in Argentinië. Tegenwoordig gaan ze door het leven als Maria Isabel Santos Caballero en Juan Sebastian Marroquin Santos.

Hoeveel geld heeft Pablo Escobar verstopt?

Een neef van de beruchte Colombiaanse drugsbaas Pablo Escobar zegt dat hij 18 miljoen dollar heeft gevonden in een geheime opslagruimte van zijn oom. Het geld zat verstopt in een plastic zak in de verborgen ruimte in het appartement van Nicolás Escobar.

Hoe is Escobar gedood?

Een van de meest gevreesde Colombiaanse moordenaars is op 57-jarige overleden aan de gevolgen van kanker. De man, die bekendstond als Popeye, werkte als huurmoordenaar voor de beruchte drugsbaron Pablo Escobar. John Jairo Velásquez Vásquez bracht zeker 300 mensen om het leven.

Hoe lang was Pablo Escobar actief?

Pablo Emilio Escobar Gaviria (Rionegro, 1 december 1949 – Medellín, 2 december 1993) was een beruchte Colombiaanse drugsbaron, die een van de rijkste mensen ter wereld werd door zijn wereldwijde handel in cocaïne.

Waar woont vrouw van Pablo Escobar?

De twee zouden fungeren als tussenpersoon voor de Colombiaanse drugsdealer José Piedrahita. De weduwe en zoon van Pablo Escobar wonen sinds de jaren negentig in Argentinië. Tegenwoordig gaan ze door het leven als Maria Isabel Santos Caballero en Juan Sebastian Marroquin Santos.

Waar is het graf van Pablo Escobar?

Begraafplaats Jardines, Itagüí Pablo Escobar/Begraafplaats

Hoeveel mensen heeft Pablo vermoord?

Hierdoor kon hij in zijn politieke carrière rekenen op de volledige steun van de armen. Zelf bracht hij een groot deel van zijn leven door op Hacienda Nápoles. Geschat wordt dat Escobar direct verantwoordelijk was voor 8.000 moorden. Merkwaardig genoeg was Escobar een echte dierenliefhebber.