Inhoudsopgave:

 1. Wat is de beste verhuisdoos?
 2. Wat kosten verhuisdozen bij de Action?
 3. Wat kost een verhuisdoos?
 4. Hoeveel kilo in een verhuisdoos?
 5. Waarom zijn verhuisdozen duur?
 6. Wat zijn de afmetingen van een verhuisdoos?
 7. Waar kan ik verhuisdozen kopen?
 8. Waar kan ik gratis verhuisdozen krijgen?
 9. Hoe groot is een verhuisdoos?
 10. Hoeveel liter zit er in een verhuisdoos?
 11. Kun je verhuisdozen huren?
 12. Hoeveel verhuisdozen nodig gemiddeld?
 13. Wat zijn de afmetingen van een doos?
 14. Wat is de afmeting van een bananendoos?
 15. Waar kan ik goedkope verhuisdozen kopen?
 16. Hoe kom ik aan een lege doos?
 17. Hoeveel kubieke meter is een verhuisdoos?
 18. Hoeveel liter in een bananendoos?
 19. Hoeveel Boekendozen nodig?
 20. Waar kan ik verhuisdozen halen?

Wat is de beste verhuisdoos?

1e plaats: Gamma en Karwei De doos van Gamma heeft een maximaal draagvermogen van 50 kg en ook dat gewicht kunnen beide dozen aan. De dozen zijn van stevig dubbelgolfs karton en hebben een driedubbele bodem met een vouwlijn in het midden die de constructie extra stevig maakt. Het in elkaar vouwen is wel even puzzelen.

Wat kosten verhuisdozen bij de Action?

Action. Action staat bekend om zijn goedkope producten en dit geldt ook voor de verhuisdozen. De dozen van de action zijn met slechts €0,98 per stuk de goedkoopste dozen op onze lijst. De afmetingen zijn 48 x 34 x 33 cm en met een inhoud van ongeveer 54 liter dus ruim genoeg voor de meeste spullen.

Wat kost een verhuisdoos?

Doorgaans betaal je voor een kwalitatief goede verhuisdoos ongeveer €2,00, oplopend tot maximaal €3,00 voor een steviger model. De verhuisdozen die specifiek bedoeld zijn voor kledingstukken kosten vaak tussen de €15,00 en €25,00.

Hoeveel kilo in een verhuisdoos?

Let bij het inpakken niet alleen op hoeveel spullen in de doos passen, maar ook op het gewicht. U wilt de verhuisdozen nog wel kunnen tillen. 7 tot 10 kilo is een gemiddeld gewicht voor een verhuisdoos.

Waarom zijn verhuisdozen duur?

Kopen van verhuisdozen Bij de aanschaf van verhuisdozen ligt de prijs van een verhuisdoos tussen €1,- en €2,-. Deze kosten liggen hoger dan bij de huur van de dozen. Het grote voordeel is dat er geen tijdsdruk is wanneer de dozen weer ingeleverd moeten worden.

Wat zijn de afmetingen van een verhuisdoos?

Afmetingen verhuisdoos
Type:Formaat:
Verhuisdoos budget48 x 32 x 36 cm
Verhuisdoos standaard autolock48 x 32 x 36 cm
Archiefdozen29,5 x 31,8 x 30 cm
Boekendozen47,9 x 31,8 x 22,8 cm

Waar kan ik verhuisdozen kopen?

Je kunt natuurlijk nieuwe verhuisdozen kopen bij een verhuisbedrijf of bouwmarkt. Tegenwoordig kun je ook heel eenvoudig online verhuisdozen bestellen. Op marktplaats zijn tal van bedrijven te vinden die de dozen ook nog eens (gratis) bij je thuis bezorgen.

Waar kan ik gratis verhuisdozen krijgen?

Waar krijgt u gratis kartonnen verhuisdozen?
 1. Gebruik de macht van sociale media. ...
 2. Ga naar de Freecycle. ...
 3. Vraag uw lokale supermarkt om gratis kartonnen dozen. ...
 4. Vraag bij uw lokale discountwinkels. ...
 5. Vraag uw plaatselijke drukkerij. ...
 6. Vraag uw lokale school. ...
 7. Ga naar fastfoodrestaurants. ...
 8. Probeer uw lokale recyclingcentrum.

Hoe groot is een verhuisdoos?

Een standaardafmeting voor verhuisdozen is 4 x 380 mm (L × B × H) met een inhoud van 60 liter, hoewel er soortgelijke verhuisdozen zijn met een andere maat zoals 4 x 350 mm met een inhoud van 50 liter. Goed verdeeld kan er maximaal zo'n 25 kilo in een standaardverhuisdoos, zonder dat deze kapot gaat.

Hoeveel liter zit er in een verhuisdoos?

De verhuisdoos standaard autolock is een stevige verhuisdoos, waaraan geen tape te pas komt. De verhuisdoos is in 1 beweging op te zetten. De verhuisdoos heeft een draagwaarde van 30 kilo en een inhoud van 55 liter.

Kun je verhuisdozen huren?

Verhuisboxen hanteert een flexibel verhuur systeem, waarin u onze verhuisdozen huurt voor maximaal 5 maanden (150 dagen). U betaald in eerste instantie alleen de borg van € 2,50 per verhuisdoos en als u de verhuisdozen binnen 5 maanden (150 dagen) inlevert krijgt u € 1 euro retour per verhuisdoos.

Hoeveel verhuisdozen nodig gemiddeld?

Wanneer je als gezin gaat verhuizen, kun je het beste rond de 15 dozen per kamer aanhouden. Een gemiddeld klein gezin heeft zo'n 70 verhuisdozen voor een verhuizing nodig.

Wat zijn de afmetingen van een doos?

De lengte van de doos is altijd langste zijde van het grondvlak. Na het opmeten van het te verpakken product telt u 3 à 5 mm bij zowel de lengte als de breedte en de hoogte! Bij een groot formaat doos 5 mm extra, bij een kleine doos 3 mm extra.

Wat is de afmeting van een bananendoos?

De gebruikelijke afmetingen van een bananendoos zijn: hoogte 24,5 cm, breedte 53,5 cm en diepte 40 cm.

Waar kan ik goedkope verhuisdozen kopen?

Karton is een sterk materiaal, maar het is ook een goedkoop materiaal. Voor goedkope verhuisdozen is karton dan ook het ideale materiaal. Dozen.nl is kartonspecialist en dus het goede adres voor goedkope verhuisdozen.

Hoe kom ik aan een lege doos?

Het beste antwoord. Gratis in de supermarkt af te halen en tegen betaling verhuisdozen kopen in de bouwmarkten, Leen Bakker of Kwantum.

Hoeveel kubieke meter is een verhuisdoos?

Dat hangt af van de grootte van de verhuisdoos. Er zijn namelijk verschillende formaten verhuisdozen. Uitgaande van het gemiddelde formaat passen er ongeveer 10 verhuisdozen in 1 m3.

Hoeveel liter in een bananendoos?

De gebruikelijke afmetingen van een bananendoos zijn: hoogte 24,5 cm, breedte 53,5 cm en diepte 40 cm. De doos heeft daarmee een inhoud van zo'n 0,05 m³. 20 bananendozen beslaan ongeveer een kubieke meter.

Hoeveel Boekendozen nodig?

Als single kun je uitgaan van 10-15 verhuisdozen per kamer in je huis. Voor de keuken heb je er waarschijnlijk 15 nodig. Heb je veel boeken in huis, denk dan ook aan extra stevige boekendozen. Daarvan heb je er 2 nodig per meter boeken die in de kast staan.

Waar kan ik verhuisdozen halen?

Gratis verhuisdozen bij het verhuisbedrijf of opslagbedrijf Of misschien huur je een tijdelijke opslagruimte? Ook daar kan je vaak gratis verhuisdozen krijgen. Vraag er zeker naar bij het verhuisbedrijf of opslagbedrijf waarmee je samenwerkt!