Inhoudsopgave:

  1. Wat is er met Ronaldinho?
  2. Hoeveel ballon d Or heeft Ronaldinho?
  3. Hoe rijk is Buffon?
  4. Waarom voetbalt Ronaldinho niet meer?
  5. Hoeveel ballon D ORS heeft Ronaldinho?
  6. Hoelang heeft Ronaldinho?
  7. Hoe is Ronaldinho bekend geworden?
  8. Hoeveel ballon d Or heeft Argentinie?
  9. Hoeveel doelpunten heeft Ronaldinho gemaakt?

Wat is er met Ronaldinho?

Ronaldinho gaat door een moeilijke fase in zijn leven na zijn arrestatie in Paraguay en de dood van zijn moeder in februari. ... De gewezen baltovenaar van onder meer FC Barcelona keerde in de zomer van vorig jaar terug naar Brazilië, na een gevangenisstraf en maandenlang huisarrest in buurland Paraguay.

Hoeveel ballon d Or heeft Ronaldinho?

Cristiano Ronaldo won vijf keer de Ballon d'Or. Daarmee blijft hij Michel Platini, Johan Cruijff en Marco van Basten voor. Alle drie wonnen zij drie keer de Ballon d'Or.

Hoe rijk is Buffon?

Buffon heeft nog een belang van zo'n 11 procent in Zucchi. Of hij daarmee zijn 20 miljoen ooit helemaal terugkrijgt, is onduidelijk. Echt wakker zal Buffon er niet van liggen. Zijn vermogen wordt geschat op ruim 60 miljoen euro.

Waarom voetbalt Ronaldinho niet meer?

In juli 2015 tekende Ronaldinho een contract voor anderhalf jaar bij Fluminense, maar besloot op 28 september 2015 met wederzijdse toestemming van de club zijn contract nietig te verklaren. Ronaldinho speelde slechts zeven competitiewedstrijden in zijn periode bij Fluminense.

Hoeveel ballon D ORS heeft Ronaldinho?

Meeste overwinningen. Noot: Lionel Messi en Cristiano Ronaldo wonnen ook respectievelijk 4 en 2 keer de FIFA Ballon d'Or.

Hoelang heeft Ronaldinho?

Ronaldinho
BijnaamRonnie
Geboortedatum
GeboorteplaatsPorto Alegre, Brazilië
Lengte181 cm

Hoe is Ronaldinho bekend geworden?

Grêmio & Paris Saint-Germain. Ronaldinho begon zijn carrière bij Grêmio, waar hij een van de uitblinkers was. ... Die droeg in het begin van zijn carrière de bijnaam 'Ronaldinho', wat 'kleine Ronaldo' betekent. In 2001 tekende Ronaldinho een contract bij de Franse club Paris Saint-Germain.

Hoeveel ballon d Or heeft Argentinie?

Marco van Basten werd in 1992 voor het laatst als Nederlander eerste van de verkiezing. Argentinië en Frankrijk leverden zes keer de Ballon d'Or-winnaar.

Hoeveel doelpunten heeft Ronaldinho gemaakt?

Ronaldinho Gaúcho
Spldg.PlaatsSoort van doelpunt
28Uschot met rechts
29Tdirecte vrije trap
32Uschot met rechts
35Tkopbal