Inhoudsopgave:

  1. Welke scheidsrechter fluit Ajax Feyenoord?
  2. Wie is de scheidsrechter bij PSV Ajax?
  3. Wie is de scheidsrechter vanavond bij Ajax?
  4. Wie fluit AZ Feyenoord?
  5. Wie fluit Ajax Vitesse?
  6. Wie fluit AZ Ajax?
  7. Welke wedstrijd fluit Higler?
  8. Wie fluit Sparta Feyenoord?

Welke scheidsrechter fluit Ajax Feyenoord?

Danny Makkelie fluit zondag De Klassieker In De Kuip. Het is al de tweede keer dit seizoen dat de Nederlandse toparbiter het treffen tussen Ajax en Feyenoord fluit. In januari koos de KNVB ook al voor Makkelie, toen de twee aartsrivalen elkaar in de Johan Cruijff Arena troffen.

Wie is de scheidsrechter bij PSV Ajax?

Scheidsrechter is Björn Kuipers. Sander van Roekel en Erwin Zeinstra zijn aangewezen als zijn assistenten, terwijl Jeroen Manschot als vierde official fungeert. Rob Dieperink is de VAR, Joost van Zuilen de assistent-videoscheidsrecher.

Wie is de scheidsrechter vanavond bij Ajax?

Sporting - Ajax in handen van arbiter die Frenkie de Jong fluitje aanbood. José María Sánchez is door de UEFA aangesteld als scheidsrechter voor de Champions League-wedstrijd van woensdagavond tussen Sporting Portugal en Ajax in Lissabon.

Wie fluit AZ Feyenoord?

ALKMAAR- De KNVB heeft Björn Kuipers aangesteld als scheidsrechter voor het duel tussen AZ en Feyenoord van zondag. De leidsman wordt langs de lijnen bijgestaan door assistent-scheidsrechters Sander van Roekel en Erwin Zeinstra. Jeroen Manschot is in Alkmaar de vierde official.

Wie fluit Ajax Vitesse?

Danny Makkelie leidt zondag het treffen tussen Ajax en Vitesse. Het duel in de Johan Cruijff Arena begint om 14.30 uur.

Wie fluit AZ Ajax?

In het AFAS Stadion is Bas Nijhuis de scheidsrechter. Hij wordt geassisteerd door Erik Kleinjan en Richard Polman. Siemen Mulder is de vierde official. De aftrap in Alkmaar is om 16.45 uur.

Welke wedstrijd fluit Higler?

Dennis Higler is door de KNVB aangewezen als scheidsrechter voor het duel tussen FC Twente en Ajax van komende zondag. De aftrap is daar om 12.15 uur. Ruim twee uur later begint Go Ahead Eagles aan het uitduel bij Feyenoord en daarbij is Rob Dieperink de leidsman.

Wie fluit Sparta Feyenoord?

Scheidsrechter Jochem Kamphuis leidt woensdag het duel tussen Feyenoord en Sparta Rotterdam in de play-offs voor een plaats in de tweede voorronde van de nieuwe Conference League. Dany Makkelie fluit de andere halve finale tussen FC Utrecht en FC Groningen.