Inhoudsopgave:

 1. Hoeveel bier dronk Andre?
 2. Hoeveel bier dronk André Hazes senior?
 3. Wat dronk André Hazes?
 4. Wat is het record bier atten?
 5. Wie drinken meeste bier?
 6. Wat is het vermogen van André Hazes?
 7. Wat drinkt André Hazes?
 8. Waar leed André Hazes aan?
 9. Hoe kun je het meeste bier drinken?
 10. Hoe kan je zoveel mogelijk bier drinken?
 11. Waar wordt het meest bier gedronken?
 12. Welke landen drinken meeste bier?
 13. Hoe oud Andre Hazes sr?
 14. Wat is het vermogen van Gerard Joling?
 15. Wat is het vermogen van John de Mol?

Hoeveel bier dronk Andre?

André staat in het recordboek omdat hij ooit in zes uur 119 pinten van 35 cl dronk (en rechtop bleef staan). Dit was niet het meeste bier dat hij ooit dronk, hij presteerde het om 156 pinten op één avond te drinken, maar dit telde helaas niet omdat hij toen buiten westen ging.

Hoeveel bier dronk André Hazes senior?

' Hij gaat op een serieuzere toon verder: 'André had het 'regime' om per dag 24 blikjes bier te drinken en 55 sigaretten te roken.

Wat dronk André Hazes?

Dat André Hazes veel te veel dronk, is algemeen geweten. Maar nu blijkt dat het vooral zijn verslaving aan cocaïne is geweest die hem onderuit heeft gehaald. 'Ik heb hem er zo vaak voor gewaarschuwd: als je er nou niet mee stopt, dan sla ik die neus eraf,' vertelt van Zoelen.

Wat is het record bier atten?

2. Wereldrecord bier drinken: 119 pintjes in zes uur tijd. Het wereldrecord van het meeste bier drinken staat op naam van André René Roussimoff, beter bekend als André the Giant. In 1993 sloeg de professionele Franse worstelaar maar liefst 119 glazen bier achterover, en dat op zes uur tijd.

Wie drinken meeste bier?

Europa verbruikt namelijk over het algemeen het meeste bier ter wereld. Het land dat ver bovenaan de lijst staat, is Tsjechië, waar de inwoners namelijk zo'n 143,3 liter bier per inwoner per jaar naar achteren gooien. En dat is niet gek, want in het land is bier vaak goedkoper dan een flesje water!

Wat is het vermogen van André Hazes?

De 26-jarige zanger vraagt voor een half uurtje zingen zo'n 12.500 euro. Beste klappers hoor. Met dat alles wordt het totale vermogen van André Hazes geschat op een dikke 4 miljoen euro.

Wat drinkt André Hazes?

Hoewel André Hazes bepaald niet vies is van een drankje, heeft hij één belangrijke regel: thuis drinkt hij geen druppel alcohol. De zanger vindt het erg belangrijk om zijn zoontje het goede voorbeeld te geven. André wil niet dat zijn zoon, net als hij zelf vroeger, zijn vader dronken ziet.

Waar leed André Hazes aan?

Hij schetste Hazes' gemoedstoestand eens met schokkende woorden. 'Dré, die niet anders dan roofbouw op zijn lichaam pleegde, overwoog zelfmoord.

Hoe kun je het meeste bier drinken?

Wij geven je vijf tips!
 1. Bewaar bier op een donkere plek. Licht is een van de grootste vijanden voor de kwaliteit van bier. ...
 2. Drink bier op de juiste temperatuur. ...
 3. Drink bier uit een glas. ...
 4. Schenk bier in het juiste glas. ...
 5. Zorg voor een schoon glas.

Hoe kan je zoveel mogelijk bier drinken?

Het is bewezen dat water helpt alcohol te absorberen en af te breken, en het geeft je iets te drinken voor je je glas opnieuw laat vullen. Probeer om vóór ieder drankje een glas water te drinken. Neem langzaam teugjes van het water om de tijd te vullen tussen alcoholische drankjes.

Waar wordt het meest bier gedronken?

Europa verbruikt namelijk over het algemeen het meeste bier ter wereld. Het land dat ver bovenaan de lijst staat, is Tsjechië, waar de inwoners namelijk zo'n 143,3 liter bier per inwoner per jaar naar achteren gooien.

Welke landen drinken meeste bier?

De 9 landen waar ze het meeste bier drinken
 • Tsjechië - 142.2 liter.
 • Seychelles - 114.6 liter.
 • Duitsland - 104.7 liter.
 • Oostenrijk - 104.7 liter.
 • Namibië - 102.7 liter.
 • Polen - 99.0 liter.
 • Ierland - 97.5 liter.
 • Litouwen - 97.1 liter.

Hoe oud Andre Hazes sr?

André Gerardus (André) Hazes (Amsterdam, – Woerden, 23 september 2004), ter onderscheiding van zijn gelijknamige zoon ook André Hazes sr. genoemd, was een Nederlandse volkszanger die vanaf de late jaren 70 populair was met zijn eigentijdse vorm van het levenslied.

Wat is het vermogen van Gerard Joling?

De inmiddels 60-jarige Gerard Joling loopt dit jaar 350.000 euro mis door de gecancelde optredens. Toch hoeft hij zich geen zorgen te maken over het geld. In 2018 werd zijn vermogen op 15,6 miljoen euro geschat.

Wat is het vermogen van John de Mol?

2 miljard USD (2021) John de Mol jr./Vermogen