Inhoudsopgave:

  1. Wat is de schoenmaat van Sylvie Meis?
  2. Wat doet Sylvie Meis voor werk?
  3. Hoeveel vermogen heeft Sylvie Meis?
  4. Hoe rijk is Rafael van der Vaart?
  5. Hoe is Sylvie Meis bekend geworden?
  6. Wie zijn de ouders van Sylvie Meis?
  7. Wat voor kunst maakt Niclas Castello?
  8. Hoe rijk is Arjen Robben?
  9. Hoe rijk is Marco van Basten?
  10. Wat maakt Niclas Castello?

Wat is de schoenmaat van Sylvie Meis?

Maatje 36. De reden waardoor sommige kijkers en juryleden al op het juiste spoor waren gezet, was de schoenmaat van Sylvie. Het viel mensen namelijk op dat de 'alpaca' geen grote voeten had. “Klopt, het is maatje 36”, zegt Sylvie na de onthulling.

Wat doet Sylvie Meis voor werk?

Sylvie Françoise Meis (Breda, ) is een Nederlandse presentatrice, actrice en model. Gedurende haar huwelijk met voetballer Rafael van der Vaart gebruikte ze de naam Sylvie van der Vaart....
Sylvie Meis
LandNederland
Beroeppresentatrice, actrice en model
Jaren actief1999-
Website

Hoeveel vermogen heeft Sylvie Meis?

Zo is Sylvie Meis, met een vermogen van 16 miljoen euro, op 13 april veertig jaar geworden. Ook Marieke Meulendijks die haar vermogen verdiende bij verkoop van haar belang in Maison Scotch, het bedrijf achter kledingmerk Scotch & Soda, is inmiddels boven de veertig.

Hoe rijk is Rafael van der Vaart?

Hij speelde flink wat miljoenen bij elkaar, maar het is lang niet zoveel als zijn maatje Wesley Sneijder ooit tot zijn beschikking had. Zakenblad Quote schatte het vermogen van Van der Vaart kort nadat hij had aangekondigd te stoppen op 18 miljoen euro. Sneijder zit nu op hetzelfde niveau als zijn collega-analist.

Hoe is Sylvie Meis bekend geworden?

Ze begon haar carrière bij de televisiezender Fox Kids, waarvoor ze verschillende programma's verzorgde. Meis werd een bekende Nederlander nadat ze twee seizoenen speelde in de populaire Nederlandse strandserie Costa. In 2002 speelde Sylvie Meis een rolletje in "Goede tijden, slechte tijden".

Wie zijn de ouders van Sylvie Meis?

Rita Meis Ron Meis Sylvie Meis/Ouders

Wat voor kunst maakt Niclas Castello?

De Duitse kunstenaar gooit eveneens hoge ogen met zijn cubic paintings: door hem vervaardigde schilderijen die hij opfrommelt en in een glazen kubus tentoonstelt. De kunst van Castello is ook populair bij beroemdheden: zo zouden Beyoncé, JAY-Z en Arnold Schwarzenegger tot zijn klantenkring behoren.

Hoe rijk is Arjen Robben?

Wat is het vermogen van Arjen Robben? Op basis van de bekendgemaakte salarissen van Arjen Robben heeft hij zo'n €64 miljoen verdiend.

Hoe rijk is Marco van Basten?

In de sportwereld voert Guus Hiddink de lijst aan: hij laat met een vermogen van 25 miljoen euro Louis van Gaal en Dick Advocaat (beiden 23 miljoen euro) achter zich. Marco van Basten moet het doen met 10 miljoen euro. De vermogens van de televisiesterren des lands liggen nogal uit elkaar.

Wat maakt Niclas Castello?

Niclas Costello, de Duitse kunstenaar De nieuwe man van Sylvie Meis is kunstenaar van beroep. Hij maakt waardevolle sculpturen en zou hier een aardig vermogen mee hebben opgebouwd.