Inhoudsopgave:

  1. Welke schoenmaat heeft de langste man ter wereld?
  2. Wat is de grootste schoenmaat Nederland?
  3. Wat is de kleinste schoenmaat ter wereld?
  4. Waar wonen de dikste mensen in Nederland?
  5. Hoe veel weegt de dikste man ter wereld?
  6. Hoe lang is de langste man ter wereld die nog leeft?
  7. Hoe lang is de langste man van Nederland?
  8. Hoe lang is de langste Japanner?
  9. Wat is de gemiddelde schoenmaat van Nederland?
  10. Wat is de meest voorkomende schoenmaat?

Welke schoenmaat heeft de langste man ter wereld?

Schoenmaker Georg Wessels uit Zutphen heeft er al wat ervaring mee: het maken van schoenen in een grote maat. Maakte hij eerder al een elegant damesschoentje - maatje 57 - voor een Chinese reuzin die 2,36 meter lang is; woensdag komt de langste man ter wereld bij hem een paar stevige stappers ophalen in maat 62.

Wat is de grootste schoenmaat Nederland?

Jeison heeft schoenmaat 68. Een familielid bracht hem in contact met schoenmaker Wessels, met filialen in Zutphen en Vreden. Jeison hoeft nu niet meer op blote voeten te lopen. ZUTPHEN - Schoenen vinden is een ramp voor man met de grootste voeten ter wereld: Jeison Rodriguez (22) uit Venezuela.

Wat is de kleinste schoenmaat ter wereld?

De kleinste voeten ter wereld zijn niet natuurlijk verkregen. De traditionele Chinese gouden lotusvoetjes waren vaak rond de 10 centimeter lang.

Waar wonen de dikste mensen in Nederland?

Groningers hebben meeste overgewicht In de Groningse gemeenten Stadskanaal, Vlagtwedde, Menterwolde en Oldambt wonen de meeste mensen met overgewicht, daar is meer dan zestig procent te zwaar.

Hoe veel weegt de dikste man ter wereld?

De dikste man die ooit heeft geleefd is de Amerikaan Jon Brower Minnoch. Op het hoogtepunt woog hij 634 kilogram. Overigens is dit een schatting, het is ze nooit gelukt om Jon in die tijd op een weegschaal te zetten.

Hoe lang is de langste man ter wereld die nog leeft?

Lijst van langste mannen
NaamLengteLeven
Robert Pershing Wadlow272 cm
John William "Bud" Rogan267 cmca.
Leonid Stadnyk257 cm
Sultan Kösen251 cm1982–heden

Hoe lang is de langste man van Nederland?

Hij moet elke dag een paar keer bukken, Rob Zwaan (52) is de langste man van Nederland. Zonder schoenen is hij 2 meter en 23 centimeter lang en hij staat daarmee in het Guinness Book of Records.

Hoe lang is de langste Japanner?

Azië
LandGemiddelde lengte mannen (in m.)Gemiddelde lengte vrouwen (in m.)
Japan1.661.53
Maleisië1.651.53
Mongolië1.681.58
Singapore1.711.60
BE

Wat is de gemiddelde schoenmaat van Nederland?

Is de gemiddelde schoenmaat van een vrouw wereldwijd 38,5, in Nederland ligt het gemiddelde net boven de 39. Noord-Hollandse vrouwen hebben de grootste voeten met een gemiddelde maat van 39,04. Ook Nederlandse mannen steken boven het wereldwijde gemiddelde uit met een gemiddelde schoenmaat van ruim 43.

Wat is de meest voorkomende schoenmaat?

Gemiddelde schoenmaat Noord-Hollandse vrouwen hebben de grootste voeten met een gemiddelde maat van 39,04. Ook Nederlandse mannen steken boven het wereldwijde gemiddelde uit met een gemiddelde schoenmaat van ruim 43. In Drenthe leven de mannen met de grootste voeten met een gemiddelde maat van 43,08.