Inhoudsopgave:

 1. Wat zijn de beste Keeltabletten?
 2. Hoe goed werkt Trachitol?
 3. Welke Strepsils?
 4. Hoe duur is Trachitol?
 5. Hoelang werkt Trachitol?
 6. Is Trachitol gevaarlijk?
 7. Wat is Strepsils lidocaine?
 8. Waar kan ik Strepsils kopen?
 9. Waar kan je Trachitol kopen?
 10. Hoe duur is Strepsils?
 11. Hoe vaak mag je Trachitol nemen?
 12. Kan diclofenac over datum?
 13. Hoe lang mag ik Trachitol gebruiken?
 14. Hoe lang Trachitol?
 15. Kan je overdosis krijgen van Strepsils?
 16. Hoeveel Strepsils lidocaine per dag?

Wat zijn de beste Keeltabletten?

Medicinale keeltabletten zoals Mucoangin, Strepsils, Strepfen, Streptofree en Trachitol zijn populaire middeltjes waarmee mensen hopen hun keelpijn te verminderen.

Hoe goed werkt Trachitol?

Trachitol is een geneesmiddel dat u kunt gebruiken bij beginnende keelpijn. Het heeft een dubbele werking. Het bevat naast twee antibacteriële ingrediënten ook een pijnstillende stof. Het doodt niet alleen de bacteriën, maar zorgt er dus ook voor dat u snel van de pijn af bent en het werkt nog lang door.

Welke Strepsils?

Strepsils zuigtabletten zijn verkrijgbaar in 5 verschillende smaken. Kies uit Original, Citroen & Honing, Sinaasappel & Vitamine C, Cool en Aardbei voor directe verkoeling. Strepsils is nu ook verkrijgbaar als Handypack, handig voor onderweg. Citroen & Honing is verkrijgbaar per 24 en 36 stuks.

Hoe duur is Trachitol?

Kostenoverzicht lidocaïne/prilocaïne
CAPSAICINE
Gemiddelde prijs per 1 stuks
TRACHITOL, ZUIGTABLET 1/1,8 mg€ 3,74€ 0,00 vergoed € 0,19 bijbetalen Gemiddeld € 3,74 bijbetalen
Gemiddelde prijs per 30 stuks
TRACHITOL, ZUIGTABLET 1/1,8 mg€ 4,87€ 0,00 vergoed € 0,16 bijbetalen Gemiddeld € 4,87 bijbetalen

Hoelang werkt Trachitol?

Laat de zuigtablet langzaam in de mond oplossen. Niet inslikken en niet kauwen. De behandeling mag niet langer duren dan 7 dagen.

Is Trachitol gevaarlijk?

Welke bijwerkingen kan het gebruik van Trachitol® met zich meebrengen? In zeldzame gevallen kunnen er allergische reacties optreden. U moet dan direct met het gebruik stoppen. Als er bij het gebruik van Trachitol® onverwachte of zeer hevige verschijnselen optreden dan kunt u deze bij uw arts of apotheker melden.

Wat is Strepsils lidocaine?

Strepsils + Lidocaïne is aangewezen bij adolescenten van 12 tot 18 jaar en bij volwassenen voor de symptomatische behandeling van pijnlijke aandoeningen van mond en keel, zoals faryngitis, laryngitis, keelpijn en na amandelextractie.

Waar kan ik Strepsils kopen?

Strepsils Citroen-honing bestellen | ah.nl.

Waar kan je Trachitol kopen?

Trachitol Zuigtabletten bestellen | ah.nl.

Hoe duur is Strepsils?

Strepsils prijs
ProductApotheekprijs:Uw prijs
Strepsils aardbei suikervrij Zuigtabletten 36 stuks7,80 EUR6,86 EUR
Strepsils ciroen suikervrij Zuigtabletten 36 stuks7,80 EUR6,86 EUR
Strepsils honing & citroen Zuigtabletten 36 stuks7,45 EUR6,56 EUR
Strepsils vitamine C + sinaasappel Zuigtabletten 36 stuks7,45 EUR6,56 EUR

Hoe vaak mag je Trachitol nemen?

Laat de zuigtablet langzaam in de mond oplossen, met een maximum van 1 tablet per 2 uur. Volwassenen: tot 8 zuigtabletten per dag en kinderen tot 6 zuigtabletten per dag.

Kan diclofenac over datum?

De houdbaarheid hiervoor is 2 jaar, maar de werking kan wel afnemen als je ze lang bewaart. Slik ze niet wanneer de tabletten verkleurd zijn, afbrokkelen of zijn opengebarsten. Ook aan elkaar gekleefde capsules kun je beter niet meer innemen.

Hoe lang mag ik Trachitol gebruiken?

Voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Laat de zuigtablet langzaam in de mond oplossen, met een maximum van 1 tablet per 2 uur. Volwassenen tot 8 zuigtabletten per dag en kinderen tot 6 zuigtabletten per dag.

Hoe lang Trachitol?

Sandweg 94 D-60316 Frankfurt. Trachitol® is te gebruiken bij: Beginnende keelpijn. Als de keelpijn langer dan 3 dagen duurt is het verstandig om contact met uw huisarts op te nemen.

Kan je overdosis krijgen van Strepsils?

Wat moet u doen als er teveel Strepsils is ingenomen? Gezien de aard van het product lijkt een overdosering onwaarschijnlijk en zou derhalve geen aanleiding tot problemen moeten geven anders dan maagdarmklachten die als zodanig behandeld moeten worden. Zoals alle geneesmiddelen kan Strepsils bijwerkingen veroorzaken.

Hoeveel Strepsils lidocaine per dag?

Strepsils + Lidocaïne kan gebruikt worden door adolescenten van 12 tot 18 jaar en door volwassenen. De aanbevolen dosering is: Volwassenen: één zuigtablet om de 2 à 3 uur. Maximaal 8 tabletten per dag (24 uur).