Inhoudsopgave:

  1. Wie is de Mol Belgie 2021 kijken in Nederland?
  2. Wie is de Mol 2021 Renée?
  3. Wie is de Mol Belgie 2021 vier?
  4. Wie is de Mol Belgie terugkijken Nederland?
  5. Wie is de Mol finale 2021 winnaar?
  6. Waar kan ik Wie is de Mol kijken?
  7. Hoe kijk ik wie is de mol in het buitenland?
  8. Wie is de Mol 2021 aflevering 7 terugkijken?

Wie is de Mol Belgie 2021 kijken in Nederland?

Het negende seizoen van De Mol wordt in België uitgezonden door VIER, maar is in Nederland (gratis) te bekijken op internet via GoPlay – waar ook de afgelopen vier seizoenen nog te bekijken zijn.

Wie is de Mol 2021 Renée?

Na afloop van de spannende finale hielden Rocky en Renée een mini-persconferentie, waarin ze terugblikten op de spannende spelshow. Rocky Hehakaija was de trotse winnares van Wie is de Mol? 2021, maar de meeste aandacht ging natuurlijk uit naar actrice Renée Fokker, de Mol die de kandidaten behoorlijk liet spartelen.

Wie is de Mol Belgie 2021 vier?

De Mol is een Belgisch spelprogramma dat sinds 2016 wordt uitgezonden door Play4 (tot 2021 bekend als VIER) en sinds 1998 geproduceerd wordt door de productiemaatschappij Woestijnvis. Het wordt sinds 2016 gepresenteerd door Gilles De Coster.

Wie is de Mol Belgie terugkijken Nederland?

Dan de belangrijkste vraag: hoe kan je De Mol in Nederland kijken? Dat antwoord is simpel: alleen online. De Belgische tv-zender Play4 is bij ons niet te zien, maar de afleveringen zijn na de tv-uitzending wel via het streamingplatform GoPlay terug te kijken. Om GoPlay te gebruiken, moet je een account aanmaken.

Wie is de Mol finale 2021 winnaar?

Presentator Rik van de Westelaken kondigde zaterdagavond aan dat Renée Fokker dit seizoen de mol was. Rocky Hehakaija beantwoordde in de laatste ronde de meeste vragen goed en is daarmee de winnaar.

Waar kan ik Wie is de Mol kijken?

Kijk het op TVblik!
  • / AVROTROS.
  • / Wie is de Mol.

Hoe kijk ik wie is de mol in het buitenland?

Je kunt alle seizoenen kijken bij NLZIET. Zo kijk je bijvoorbeeld naar Wie is de Mol 2020 in Italië. De afleveringen van Wie is de Mol België staan ook online op NLZIET! Bijzonder aan dit seizoen WIDM België is dat de Mol pas tijdens de eerste aflevering weet dat die de Mol is en zich dus niet kan voorbereiden!

Wie is de Mol 2021 aflevering 7 terugkijken?

2021 is vanaf zaterdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.