Inhoudsopgave:

  1. Wat was het geluid op Qmusic?
  2. Hoe klinkt het geluid Q Music?
  3. Is het geluid geraden?
  4. Is het geluid al geraden 2020?
  5. Wie heeft het geluid geraden 2020?
  6. Hoeveel Aanmeldingen het Geluid?
  7. Hoe speel ik mee met het geluid?
  8. Hoeveel geld is het geluid waard?

Wat was het geluid op Qmusic?

Dennis (46 jaar) uit Enkhuizen heeft vanmorgen in de SuperRonde bij Mattie & Marieke Het Geluid geraden! De oplossing was 'een bandenlichter op een fietswiel plaatsen' en Dennis wint hiermee €31.900,-! Woensdagochtend om 7 uur gaan we bij Mattie & Marieke verder met een nieuw Geluid.

Hoe klinkt het geluid Q Music?

A: Je hoort Het Geluid 2x per uur op Qmusic en het is altijd terug te beluisteren via Qmusic.nl en in de Qmusic app. We spelen Het Geluid elke werkdag, ieder uur (xx:30); van maandag t/m vrijdag iedere dag tussen 07:00 en 19:00 uur, met elke ochtend om 07:30 uur de 3 Op Een Rij.

Is het geluid geraden?

Dennis (46 jaar) uit Enkhuizen heeft vanmorgen in de SuperRonde bij Mattie & Marieke Het Geluid geraden! De oplossing is 'een bandenlichter op een fietswiel plaatsen' en Dennis wint hiermee €31.900!

Is het geluid al geraden 2020?

Het Geluid werd donderdagochtend geraden tijdens de '€100.000 SuperRonde'. De 36-jarige Kirsten uit Veenendaal wist het juiste antwoord te geven en wint daarmee een ton. ... In de ochtendshow van Mattie en Marieke raadde Kirsten dat Het Geluid “het verstellen van een wereldstekker in de juiste stand” was.

Wie heeft het geluid geraden 2020?

Op 16 sept 2020 is t geluid geraden : Wow! Jos uit Oisterwijk heeft Het Geluid geraden! De oplossing is 'Het vastklikken van een ruitenwisserblad op de ruitenwisserarm' en Jos wint hiermee €48.100!

Hoeveel Aanmeldingen het Geluid?

Het nieuwe spelelement betrekt de Q-luisteraar veel meer dan voorheen, het aantal aanmeldingen voor het 'Het Geluid' werd daardoor groter dan alle voorgaande edities. Dit heeft er mede voor gezorgd dat de het aantal Q-members, veel eerder dan voorzien, de 500.000 aantikte.

Hoe speel ik mee met het geluid?

Je kunt je gratis registreren in de Q-app. Heb je de Q-App nog niet? Je kunt hem hier makkelijk downloaden. Zodra je registratie afgerond is kun je aanvinken of je wil meespelen via de radio, in de app of allebei.

Hoeveel geld is het geluid waard?

De waarde van Het Geluid begint altijd op 2500 euro; bij ieder fout antwoord komt er 100 euro bovenop. Door de jaren heen heeft de radiozender al meer dan een miljoen euro uitgekeerd. Tijdens het zogeheten Aanmeldmoment, elke werkdag rond 07.00 en 12.00 uur, kunnen luisteraars zich aanmelden.