Inhoudsopgave:

  1. Waar staat het huis van Gooische Vrouwen?
  2. Wie woont er in Blaricum?
  3. Wie woont er allemaal in het Gooi?
  4. Wie speelt tante Cor?
  5. Wie speelde Martin Morero?

Waar staat het huis van Gooische Vrouwen?

Gooische Vrouwen is een Nederlandse dramaserie over het wel en wee van vier vrouwen in Het Gooi. De serie, die zich afspeelt in Blaricum, is ontwikkeld door Linda de Mol als een Nederlandse variant op de Amerikaanse series Desperate Housewives en Sex and the City.

Wie woont er in Blaricum?

Dit deel van het Gooise reservaat huisvest de meest weelderige sterrenstulpjes, waaronder die van Johnny ('Wow'), John ('Wooow') en Linda de Mol ('Wooooow! '), gedrieën stevig in de Blaricumse big five. Pardoes schiet een volgende miljonair de weg op.

Wie woont er allemaal in het Gooi?

Niet alleen bekende personen van de televisie wonen in de omgeving van het Gooi maar ook vele bekende sporters wonen in een van de riante dorpen. Zo wonen er in Laren en Blaricum een aantal bekende voetballers, in Naarden Nederlands bekendste interieurontwerper Jan des Bouvrie met zijn vrouw Monique.

Wie speelt tante Cor?

Beppie MelissenGooische Vrouwen 2 Tante Cor/Gespeeld door

Wie speelde Martin Morero?

Peter Paul MullerGooische Vrouwen Martin Morero/Gespeeld door Peter Paul Muller (Rotterdam, ) is een Nederlands acteur, die bekend is van diverse films en series, waaronder All Stars, De Dominee en Gooische Vrouwen.