Inhoudsopgave:

 1. Hoe heet de zanger van Kensington?
 2. Is Kensington Dutch?
 3. Waar woont de zanger van Kensington?
 4. Hoe is de naam Kensington ontstaan?
 5. Hoe heten de leden van Kensington?
 6. Waar gaat het nummer Sorry van Kensington over?
 7. Wie is de drummer van Kensington?
 8. Hoe oud is Eloi Youssef?
 9. Waar woont Casper Starreveld?
 10. Welk bandlid van Kensington woont in Noordwijk?
 11. Hoe oud is Niles Vandenberg?
 12. Wie van Kensington woont in Noordwijk?
 13. Waar is Eloi Youssef geboren?
 14. Hoe oud is Casper Starreveld?
 15. Waar woont Niels van den Berg?
 16. Welk huis hebben de Meilandjes gekocht in Noordwijk?
 17. Welk huis hebben de Meilandjes gekocht?
 18. Van wie heeft Meiland huis gekocht?
 19. Waar wonen de Meilandjes?
 20. Waar gaat Martien Meiland wonen in Noordwijk?

Hoe heet de zanger van Kensington?

InterviewEloi Youssef (32), frontman van Kensington, vertelt voor het eerst openhartig over de geboorte van zijn dochter en de schaduwkanten van zijn eigen jeugd.

Is Kensington Dutch?

Kensington is een Nederlandse band uit Utrecht die werd opgericht in 2005.

Waar woont de zanger van Kensington?

Eloi Youssef is vader van een dochter en woont in Utrecht.

Hoe is de naam Kensington ontstaan?

Kensington: Gewoon een muntje opgegooid Zanger en gitarist Casper Starreveld bekent dat er uiteindelijk gewoon een muntje werd opgegooid. “We hadden een blad gemaakt met allemaal bandnamen erop, dat kwamen we laatst nog tegen. Ik denk echt dat we een goede keus hebben gemaakt, als ik dat blaadje zie.”

Hoe heten de leden van Kensington?

Eloi YoussefGitaar Niles VandenbergDrumstelCasper StarreveldGitaarJan HakerBasgitaarLucas LenselinkDrumstel Kensington/Leden

Waar gaat het nummer Sorry van Kensington over?

Sorry is een nummer van de Nederlandse band Kensington. Het is het zesde nummer op het album Control uit 2016. ... Volgens de band is "Sorry" een anti-liefdeslied, waarin zanger Eloi Youssef sorry zegt "voor alles wat hij niet heeft gedaan, niet heeft kunnen zijn en niet heeft gezegd".

Wie is de drummer van Kensington?

VIDEOKensington-drummer Niles Vandenberg wist al snel dat zijn villa in Noordwijk verkocht zou worden aan de familie Meiland.

Hoe oud is Eloi Youssef?

34 jaar () Eloi Youssef/Leeftijd

Waar woont Casper Starreveld?

Casper: We profileren onszelf niet per se als Utrechtse band, maar we zijn het eigenlijk wel. Ik moet ook wel zeggen dat Utrecht de enige plek is waar ik me echt thuis voel. Ik denk ook dat ik er nog heel lang zal wonen. Eloi: Voor mij zijn dat Utrecht en Riga.

Welk bandlid van Kensington woont in Noordwijk?

VIDEOKensington-drummer Niles Vandenberg wist al snel dat zijn villa in Noordwijk verkocht zou worden aan de familie Meiland.

Hoe oud is Niles Vandenberg?

Naast hem op de bank in een Amsterdams hotel knikt drummer Niles Vandenberg (35).

Wie van Kensington woont in Noordwijk?

Martien, Erica hebben het huis van de drummer van popgroep Kensington in Noordwijk gekocht. Het gaat om een villa van 2,7 miljoen. De drummer, Niles Vandenberg, woonde twee jaar in de uit de kluiten gewassen villa in Noordwijk, maar verhuist nu naar Amsterdam omdat hij genoeg heeft van de rust.

Waar is Eloi Youssef geboren?

Utrecht, Nederland Eloi Youssef/Geboorteplaats

Hoe oud is Casper Starreveld?

35 jaar (1986) Casper Starreveld/Leeftijd

Waar woont Niels van den Berg?

Bruisende Amsterdam. De drummer liet een hypotheek vestigen van 1.774.500 euro. Op zijn oude woning in Noordwijk maakte hij in drie jaar tijd 1,3 miljoen euro winst. Nu neemt Niels dus zijn intrek in de woning met vier slaapkamers gelegen in het bruisende Amsterdam.

Welk huis hebben de Meilandjes gekocht in Noordwijk?

De rietgedekte villa vlakbij bos en duinen, mét oprijlaan, heeft een vraagprijs van 1,7 miljoen euro. Dat is een miljoen minder dan het eerder aangekochte huis in de badplaats, maar op de leefruimte hoeven ze niet in te leveren.

Welk huis hebben de Meilandjes gekocht?

De rietgedekte villa vlakbij bos en duinen, mét oprijlaan, heeft een vraagprijs van 1,7 miljoen euro. Dat is een miljoen minder dan het eerder aangekochte huis in de badplaats, maar op de leefruimte hoeven ze niet in te leveren.

Van wie heeft Meiland huis gekocht?

Martien en Erica kochten het huis van Kensington-drummer Niles Vandenberg, die spijt als haren op zijn hoofd zou hebben dat hij het pand heeft verkocht.

Waar wonen de Meilandjes?

Na de recente onthulling van Martien Meiland tijdens zijn verjaardagsfeest dat hij en Erica alweer verhuisplannen hebben, laat hij nu weten aan Privé voor welk huis ze gevallen zijn. Voor de nieuwe villa verruilen ze Noordwijk voor het nabijgelegen Noordwijkerhout.

Waar gaat Martien Meiland wonen in Noordwijk?

Voor de nieuwe villa verruilen ze Noordwijk voor het nabijgelegen Noordwijkerhout. Maandagavond was in Chateau Meiland te zien hoe Martien en Erica druk bezig waren met de verhuizing naar het voormalige huis van Kensington-drummer Niles Vandenberg.