Inhoudsopgave:

 1. Waar komt Said Razzouki vandaan?
 2. Wie zijn zonen Taghi?
 3. Wie is Mohamed R?
 4. Waar is Said Razzouki geboren?
 5. Waar komt Ridouan Taghi vandaan?
 6. Is Taghi getrouwd?
 7. Welke advocaat verdedigt Taghi?
 8. Is Said Razzouki in Nederland?
 9. Wie zijn de 17 verdachten Marengo proces?
 10. Waar is Mao R?
 11. Waar is Ridouan Taghi geboren?
 12. Waar is Redouan Taghi?
 13. Hoe is Taghi bekend geworden?
 14. Hoe oud is Ridouan Taghi?
 15. Wie zijn de advocaten in het Marengo proces?
 16. Wat houdt de Marengo groep in?
 17. Waar staat het Marengo-proces voor?
 18. Wie zijn de bad boys?

Waar komt Said Razzouki vandaan?

Marokko Saïd Razzouki/Geboorteplaats

Wie zijn zonen Taghi?

Hij wordt omschreven als een topcrimineel. Taghi is door justitie als verdachte aangemerkt. Hij wordt door het Nederlands Openbaar Ministerie verdacht van het leiding geven aan een criminele organisatie in het Marengo-proces....
Ridouan Taghi
Statusvoorarrest
Handlanger(s)Saïd Razzouki

Wie is Mohamed R?

Mohammed Rasnabe (Beni Said, ) in de Nederlandse pers vaak aangeduid als Mohammed R. of Moppie, is een Nederlands crimineel van Marokkaanse afkomst. Rasnabe is een van de verdachten in het grote liquidatie-proces Passage.

Waar is Said Razzouki geboren?

Marokko Saïd Razzouki/Geboorteplaats

Waar komt Ridouan Taghi vandaan?

Tétouan, Marokko Ridouan Taghi/Geboorteplaats

Is Taghi getrouwd?

Taghi werd in 2019 opgepakt en zit vast in de EBI in Vught, terwijl er een proces tegen hem loopt. De Telegraaf schrijft dat de zoon van Taghi getrouwd is met de dochter van Imperiale. Er zijn verder weinig details bekend over de arrestatie van Imperiale.

Welke advocaat verdedigt Taghi?

Inez Weski, de advocaat van hoofdverdachte in het Marengo-proces Ridouan Taghi, heeft woensdag gereageerd. „Er is inmiddels een stroom aan berichten in de media ontstaan over wie degene(n) is/zijn die voor deze vreselijke gebeurtenis verantwoordelijk zouden zijn”, schrijft Weski in een verklaring.

Is Said Razzouki in Nederland?

Saïd Razzouki, verdachte in het grote liquidatieproces Marengo, wordt aan Nederland uitgeleverd. ... Hier verblijft ook Ridouan Taghi, de hoofdverdachte in het Marengoproces. De 49-jarige Razzouki werd in februari vorig jaar gearresteerd in een voorstad van Medellín. Jarenlang wist hij uit handen van de politie te blijven.

Wie zijn de 17 verdachten Marengo proces?

B., volgens het OM betrokken bij verschillende moorden en pogingen tot moord.
 • Zaki R. Zaki R. wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord op ex-crimineel en misdaadblogger Martin Kok. ...
 • Zakaria A. Zakaria A. regelde telefoons en spullen om sporen uit te wissen. ...
 • Charif el A. De broer van Mohamed el A.

Waar is Mao R?

Op 16 december 2019 werd hij opgepakt in Dubai en drie dagen later overgebracht naar Vught. Hij wordt bijgestaan door Inez Weski.

Waar is Ridouan Taghi geboren?

Tétouan, Marokko Ridouan Taghi/Geboorteplaats

Waar is Redouan Taghi?

Integendeel. Taghi is volgens justitie met nieuwe doodseskaders in zee gegaan. Er zullen nog meer moorden plaatsvinden, waaronder die op Derk Wiersum, de advocaat van Nabil B., in september 2019. Het zal nog bijna twee jaar duren voordat Taghi wordt aangehouden in Dubai.

Hoe is Taghi bekend geworden?

Opgejaagd door Taghi Die dag zit de 45-jarige Utrechtse hasjhandelaar Ebrahim B. ... Als de recherche B.'s verhaal natrekt, blijkt dat Ridouan Taghi in Spanje al in beeld is gekomen bij een liquidatie in 2013. Bovendien kent de Spaanse politie hem als een grote handelaar in cocaïne.

Hoe oud is Ridouan Taghi?

43 jaar (20 december 1977) Ridouan Taghi/Leeftijd

Wie zijn de advocaten in het Marengo proces?

De Amsterdamse deken had ook al geen bewijs gevonden voor de beschuldiging dat de advocaten Khalid Kasem, Christian Flokstra en Leon van Kleef hadden gelekt naar de 'criminele organisatie' van Ridouan Taghi en zijn zestien medeverdachten.

Wat houdt de Marengo groep in?

De zaak Marengo draait om de vermeende organisatie van Ridouan Taghi. Hoewel de verdachten in wisselende samenstelling zouden hebben geopereerd en hun rollen sterk verschillen, wordt de groep als geheel gelinkt aan een groot aantal liquidaties en pogingen tot moord.

Waar staat het Marengo-proces voor?

Het Marengo-proces is een Nederlandse strafzaak tegen zeventien verdachten, onder wie Ridouan Taghi. De term 'Marengo' is een door de computer willekeurig gekozen naam, de naam verwijst naar een textielstof; Marengo. ...

Wie zijn de bad boys?

De 'Surinamers': Mao R. (1975) en zijn jongere broer Mario (1979) uit Utrecht; Feno D. (1985) en Gerel Palm (1983) uit Amsterdam; Jaouad (Joey) W. (1979) uit Tiel; Gilbert Roemer (1979) en jeugdvriend en buurtgenoot Timon 'Chico' Badloe (1975) uit Nieuwegein.