Inhoudsopgave:

 1. Wat kost een kaartje voor Feyenoord?
 2. Waar ligt het Feyenoord stadion?
 3. Wat kost een kaartje Feyenoord Ajax?
 4. Wat kost een voetbalkaartje Eredivisie?
 5. Wat kost een seizoenkaart bij Ajax?
 6. Wat is het uitvak in De Kuip?
 7. Waar speelde Feyenoord voor De Kuip?
 8. Hoeveel plaatsen zijn er in de kuip?
 9. Wat kost een kaartje voor Ajax?
 10. Wat kost een kaartje Ajax Champions League?
 11. Wat kost een kaartje bij PSV?
 12. Wat kost een kaartje ajax PSV?
 13. Wat kost een seizoenkaart bij FC Twente?

Wat kost een kaartje voor Feyenoord?

Losse tickets Bij Feyenoord is dat €27 en voor een wedstrijd in de Arena betaal je €25. Voor de goedkoopste losse tickets moet je trouwens naar Rotterdam. Bij Sparta zit je namelijk al voor €15 op een stoeltje.

Waar ligt het Feyenoord stadion?

Stadion Feijenoord Feyenoord/Stadions

Wat kost een kaartje Feyenoord Ajax?

Maak hier uw keuze: € 139 - Zitplaats Korte Zijde. € 199 - Zitplaats Lange Zijde. € 239 - Zitplaats Premium.

Wat kost een voetbalkaartje Eredivisie?

Om alle thuiswedstrijden van de landskampioen bij te wonen, ben je minstens 275 euro kwijt en voor een los ticket 28,50 euro. Feyenoord is met 257 euro per seizoenskaart de op een na duurste club, gevolgd door AZ die 250 euro rekent.

Wat kost een seizoenkaart bij Ajax?

Seizoenkaarten zijn erg populair bij Ajax. De laatste jaren gingen er ruim 40.000 over de toonbank en waren alle seizoenkaarten uitverkocht. Voor het seizoen kost een seizoenkaart minimaal €228.

Wat is het uitvak in De Kuip?

Uitvak van De Kuip Het uitvak van het stadion van Feyenoord biedt plaats aan 1200 toeschouwers. Het uitvak is verdeeld over de vakken GG en FF. Rondom het uivak zijn er grote stevige ramen geplaatst om de supporters van elkaar te scheiden.

Waar speelde Feyenoord voor De Kuip?

Stadion Feijenoord, in de volksmond De Kuip, is een voetbalstadion in Rotterdam-Zuid (IJsselmonde). Het is een stadion met voetbalhistorie waar de betaaldvoetbalclub Feyenoord zijn thuiswedstrijden speelt....
Stadion Feijenoord
EigenaarStadion Feijenoord N.V.

Hoeveel plaatsen zijn er in de kuip?

51.117 Stadion Feijenoord/Capaciteit

Wat kost een kaartje voor Ajax?

Een los ticket kost bij Ajax 25 euro, maar vind je het spel van de Ajacieden niet om aan te zien, dan kun je ook een los kaartje met beperkt zicht kopen voor 13 euro.

Wat kost een kaartje Ajax Champions League?

De goedkoopste passe-partout kost 96 euro. Dat is een mooi prijsje als je bedenkt dat je voor drie tientjes per wedstrijd Ajax van dichtbij kunt zien aantreden op het hoogste Europese platform. De seizoenkaarthouders zijn uiteraard als eerste aan de beurt om een kaartje te kopen. Er is sprake van 1-op-1-verkoop.

Wat kost een kaartje bij PSV?

Van alle clubs zijn PSV-supporters het duurst uit bij beide soorten tickets, voor het derde jaar op rij. Om alle thuiswedstrijden van de landskampioen bij te wonen, ben je minstens 275 euro kwijt en voor een los ticket 28,50 euro.

Wat kost een kaartje ajax PSV?

Een kaartje voor PSV-thuis en de klassieker in april kost hier 55 euro – tegenover 30 euro voor een reguliere wedstrijd – waarbij dit op de eerste ring vanaf de hoeken verder oploopt tot het toptarief van 90 euro ter hoogte van de middenlijn.

Wat kost een seizoenkaart bij FC Twente?

Niet goedkoop, het is de prijs van een seizoenkaart FC Twente, dik 300 euro de man."