Inhoudsopgave:

 1. Wat voor ziekte heeft Roel van Velzen?
 2. Is Roel van Velzen een lilliputter?
 3. Heeft Roel van Velzen een kind?
 4. Waarom is Roel van Velzen gescheiden?
 5. Is Roel van Velzen getrouwd?
 6. Wie is de nieuwe vriendin van Roel van Velzen?
 7. Waar komt Roel van Velzen vandaan?
 8. Is Roel van Velzen vader?
 9. Wie is de vriendin van Roel van Velzen?
 10. Heeft Roel van Velzen een relatie?
 11. Hoeveel geld heeft Roel van Velzen?
 12. Waar woont Jeroen van Velzen?
 13. Waar komt Guus Meeuwis?

Wat voor ziekte heeft Roel van Velzen?

Groeistoornis. Roel van Velzen lijdt aan een groeistoornis. Hij is maar 1,52 meter lang en al uitgegroeid. In het televisieprogramma 'Van Der Vorst zoekt sterren' legt hij uit dat zijn botten niet zo groeien als bij andere mannen.

Is Roel van Velzen een lilliputter?

Tijdens een vergadering wilde ik er zeker van zijn dat het niet de zoveelste en dezelfde talentenjacht werd waarin er zou worden beoordeeld op uiterlijk', vertelt Van Velzen aan weekblad de party. Zelf is het jurylid een lilliputter en steekt regelmatig de draak met zijn lengte.

Heeft Roel van Velzen een kind?

In het voorjaar van 2019 maakte de muzikant bekend dat zijn relatie met jeugdliefde Marloes na twintig jaar was gestrand. Samen kregen ze twee zoontjes, Laut Pepijn en Boaz.

Waarom is Roel van Velzen gescheiden?

In het interview vertelt Roel dat hij en Marloes in therapie zijn gegaan in een poging om hun relatie te redden. Hoewel dit voor veel inzichten zorgde, besloten zij toch om er een punt achter te zetten. “Ik heb zoveel geleerd over mezelf”, aldus de zanger.

Is Roel van Velzen getrouwd?

Marloes van Velzengeh. Roel van Velzen/Huwelijkspartner

Wie is de nieuwe vriendin van Roel van Velzen?

De nieuwe vriendin van Roel van Velzen genaamd Basja Chanowski is talentenscout, musical director en eigenaar van Piu Music. Roel van Velzen die hiervoor 20 jaar lang een relatie had met Loes is super gelukkig en zegt dat zijn ex en zijn huidige vriendin het goed met elkaar kunnen vinden.

Waar komt Roel van Velzen vandaan?

Delft, Nederland Roel van Velzen/Geboorteplaats

Is Roel van Velzen vader?

Kor van Velzen Roel van Velzen/Vaders

Wie is de vriendin van Roel van Velzen?

Dat is iets minder dan een jaar nadat de zanger en zijn vrouw Marloes in april 2019 aankondigden uit elkaar te gaan na een huwelijk van acht jaar en een relatie van twintig jaar.

Heeft Roel van Velzen een relatie?

Later deelde Van Velzen een foto met zijn nieuwe liefde op Instagram. "Zó blij met deze lieve spetter. ... "We zijn er de afgelopen tijd achter gekomen dat we als goede vrienden gelukkiger zijn dan als geliefden", zei Van Velzen destijds in een verklaring. Samen hebben zij twee kinderen, Laut Pepijn (8) en Boaz (7).

Hoeveel geld heeft Roel van Velzen?

Verder is hij actief als presentator achter de coulissen bij The Voice en strooit hij met cheques voor de Nationale Postcodeloterij. Tijdens zijn tv-carrière bouwde hij een vermogen op van inmiddels €5 miljoen.

Waar woont Jeroen van Velzen?

Van Velzen is gescheiden, heeft twee zoons – Laut Pepijn (7) en Boaz (6) – en woont in Haarlem.

Waar komt Guus Meeuwis?

Gustaaf (Guus) Stephanus Modestus Meeuwis wordt op geboren in het klooster van Mariahout, een klein dorpje in de provincie Noord-Brabant. Het klooster vormt de tijdelijke woonplaats van zijn ouders, die niet lang na de geboorte van hun zoon verhuizen naar Lieshout.