Inhoudsopgave:

  1. Waar kan ik het geluid van Qmusic horen?
  2. Wat is het geluid van 2020?
  3. Waar zit de Aanmeldknop voor het geluid?
  4. Is het geluid al geraden?
  5. Wat is het hoogste bedrag van het geluid?
  6. Hoe laat is Menno Barreveld brievenbus?
  7. Wat is geluid voor kinderen?

Waar kan ik het geluid van Qmusic horen?

A: Je hoort Het Geluid 2x per uur op Qmusic en het is altijd terug te beluisteren via Qmusic.nl en in de Qmusic app. We spelen Het Geluid elke werkdag, ieder uur (xx:30); van maandag t/m vrijdag iedere dag tussen 07:00 en 19:00 uur, met elke ochtend om 07:30 uur de 3 Op Een Rij.

Wat is het geluid van 2020?

videoDe tweede ronde van Het Geluid 2020 op Qmusic was pas amper begonnen, of de opgave is al geraden: de 43-jarige Gerald uit Genemuiden herkende het 'opzetstuk op een tondeuse zetten' en wint 4800 euro.

Waar zit de Aanmeldknop voor het geluid?

In de Qmusic app staat een aanmeldknop, deze is alleen zichtbaar tijdens de Aanmeldminuut die kenbaar wordt gemaakt op Qmusic. Door hier op te drukken, krijgen deelnemers een bevestiging van aanmelding om die dag mee te spelen met Het Geluid.

Is het geluid al geraden?

De dag had niet beter kunnen beginnen voor Dennis uit Enkhuizen. Hij wist vanochtend Het Geluid op Qmusic te raden en dat levert hem 31.900 euro op.

Wat is het hoogste bedrag van het geluid?

In de ochtendshow van Mattie en Marieke raadde Kirsten vanochtend Het Geluid. De luisteraar herkende in het geluid 'het verstellen van een wereldstekker in de juiste stand' en mag het recordbedrag van 100.000 euro in ontvangst nemen.

Hoe laat is Menno Barreveld brievenbus?

Laat via de Qmusic app een berichtje achter in Menno Barreveld's Brievenbus en wie weet hoor je jezelf terug bij Q! Je luistert iedere werkdag tussen 10 en 13 uur naar Menno en op vrijdag tussen 10 en 12.

Wat is geluid voor kinderen?

Geluid ontstaat wanneer er 'iets' in trilling wordt gebracht. Die trillingen die er ontstaan kunnen wij met het oog niet zien, omdat deze heel snel zijn. Geluid is natuurlijk wel te horen, de trillingen vangen wij op met onze oren.