Inhoudsopgave:

 1. Wie is de winnaar van The Voice senior?
 2. Wie wint de voice 2020?
 3. Wie heeft er de Voice gewonnen?
 4. Wat krijgt winnaar The Voice?
 5. Wie heeft de Voice Kids van Vlaanderen gewonnen 2020?
 6. Wat krijgt de winnaar van The Voice van Vlaanderen?
 7. Wat win je met de Voice?
 8. Wie doet er mee aan de Voice Kids 2021?
 9. Wie zit er in de jury van de Voice?
 10. Wat krijgt de winnaar van de Voice 2021?
 11. Wie gaat er door van Team Natalia?
 12. Wie wint Voice of Holland 2021?

Wie is de winnaar van The Voice senior?

Henny Thijssen uit Enschede heeft vanavond de finale van The Voice Senior gewonnen. De tekstschrijver was vol ongeloof toen zijn naam werd genoemd tijdens de bekendmaking van de winnaar in de talkshow Jinek op RTL4.

Wie wint de voice 2020?

De finale werd gewonnen door Paulien Mathues.

Wie heeft er de Voice gewonnen?

Het is bekend: Dani van 21 heeft The Voice of Holland gewonnen. Hij wint een platencontract, 50.000 euro en een nieuwe auto. De avond begon met vier finalisten. Het ging het tussen Nienke, Sem, Jasper en Dani.

Wat krijgt winnaar The Voice?

TVNa een spannende finale mag de 18-jarige Grace uit Sint-Niklaas zich de nieuwe 'Voice van Vlaanderen' noemen. Zij haalde het in de eindstrijd van Robin (19) en Simon (27) en krijgt als beloning een platencontract bij Universal en 25.000 euro.

Wie heeft de Voice Kids van Vlaanderen gewonnen 2020?

Ik kan niet meer.” Op dat moment werd Gala Aliaj uitgeroepen tot winnares van The voice kids. Met haar sterke versie van Goodbye yellow brick road van Elton John had ze eerst al haar coach Sean Dhondt overtuigd.

Wat krijgt de winnaar van The Voice van Vlaanderen?

De Sint-Niklase met Congolese roots versloeg vrijdagavond in de live slotshow rocker Simon, ook al van Team Natalia, en multitalent Robin uit het team van Koen Wauters. Eerder die avond waren Joke en Nanou al afgevallen. Grace mocht dan al de benjamin van de finale zijn, aan haar podiumpresence was dat niet te merken.

Wat win je met de Voice?

Dani van Velthoven (21 jaar) van team Anouk is de trotse winnaar van het 11e seizoen van The Voice of Holland. Hij wint niet alleen een felbegeerd platencontract en een mooi geldbedrag, maar ontvangt van Renault Nederland ook de nieuwe Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid.

Wie doet er mee aan de Voice Kids 2021?

The Voice Kids (Nederland)
The Voice Kids
GenreTalentenjacht
JuryMarco Borsato (-2020 duo) Nick & Simon () Angela Groothuizen () Ali B (2016-heden) Ilse DeLange (, 2020 (duo-finale), 2021-heden) Douwe Bob (2018) Anouk () Sanne Hans (2020-heden) Snelle (2021-heden)

Wie zit er in de jury van de Voice?

In het vijfde seizoen bleef de jury ongewijzigd, maar in seizoen 6 werden Trijntje Oosterhuis en Ilse DeLange vervangen door Anouk en Sanne Hans. Anouk was voor seizoen 1 al benaderd, maar bedankte er destijds voor. Vanaf seizoen 7 nam Guus Meeuwis de plaats van Marco Borsato in en Waylon die van Anouk.

Wat krijgt de winnaar van de Voice 2021?

VIDEOHet tiende seizoen van The Voice Kids is gisteravond gewonnen door de 13-jarige Emma Kok uit Kerkrade. 1.225.000 mensen zagen dat de pupil van coach Ali B naar huis gaat met de bokaal én een studiebeurs van 25.000 euro. Het is de ultieme wraak op haar pesters en een soms zware jeugd.

Wie gaat er door van Team Natalia?

Jennifer (28, Roeselare) heeft het vorig seizoen geschopt tot de knock-outs in team Natalia. Deze keer wil ze de coaches overdonderen in het Nederlands met 'Hoe Het Danst' van Marco Borsato, Armin van Buuren en Davina Michelle.

Wie wint Voice of Holland 2021?

Dani is de winnaar van The Voice 2021.