Inhoudsopgave:

  1. Hoeveel kost fietsenstalling NS?
  2. Hoeveel kost fietsenstalling?
  3. Wat kost een NS abonnement 65 plus?
  4. Hoe werkt de fietsenstalling Utrecht?
  5. Is NS fietsenstalling gratis?
  6. Hoe lang mag je fiets op het station staan Rotterdam?
  7. Wat kost een NS Voordeelurenkaart?
  8. Wat kost een NS dagretour?
  9. Hoe werkt een fietsenstalling?

Hoeveel kost fietsenstalling NS?

Elke eerste 24 uur is stallen gratis. Als je langer dan 24 uur je fiets stalt, betaal je bij de beheerder € 1,25 per 24 uur met pin of via Stallen op rekening, waarmee je maandelijks achteraf via een factuur betaalt. In de stalling is het niet mogelijk om met contant geld te betalen.

Hoeveel kost fietsenstalling?

Een bewaakte stationsstalling met 1000 plaatsen kost €131.000 per jaar. Gemiddeld genomen tenminste. Met het 'Beheer en exploitatiemodel Fietsparkeren' is het uit te rekenen.

Wat kost een NS abonnement 65 plus?

Nog meer voordelen. 7 Keuzedagen per jaar voor € 26 (2e klas) of € 51,00 (1e klas) als je 60 jaar of ouder bent.

Hoe werkt de fietsenstalling Utrecht?

De stalling is altijd open en de eerste 24 uur stalt u gratis uw fiets. U checkt in met uw OV-chipkaart. Beheerders houden in de gaten dat er juist gestald wordt en fietsen niet langer dan 28 dagen blijven staan. Een digitaal verwijssysteem laat zien waar nog vrije plekken zijn.

Is NS fietsenstalling gratis?

Gratis, onbewaakt stallen Op vrijwel alle stations zijn geheel onbewaakte fietsenrekken aanwezig.

Hoe lang mag je fiets op het station staan Rotterdam?

De stalling heeft sensoren die bijhouden hoe lang een fiets wordt gestald. Fietsen die langer dan 14 dagen in de onbewaakte stalling staan, worden verwijderd.

Wat kost een NS Voordeelurenkaart?

Ook de prijzen van de Voordeelurenkaart en het Dal Voordeel abonnement worden gelijkgetrokken. Het Dal Voordeel abonnement stijgt van 52 euro naar 60 euro per jaar, het Voordeelurenabonnement wordt 7 euro goedkoper en kost straks ook 60 euro per jaar. Het Voordeelurenabonnement blijft op basis van reizen op saldo.

Wat kost een NS dagretour?

Losse treinkaartjes
Los treinkaartjePrijs 2e klas + 1e klas
1e klas enkele reis en dagretour OV-chipkaart NS-Business Card Eenmalige chipkaart E-ticketPrijs afhankelijk van traject
Dagkaart hond€ 3,30
Groepsticket voor 4 personen€ 32
Groepsticket persoon 5 t/m 7 extra€ 2

Hoe werkt een fietsenstalling?

Naast privé-stallingen zijn er openbare bewaakte en onbewaakte stallingen. In een fietsenstalling worden de fietsen meestal geparkeerd in of aan een fietsklem of in een fietsenrek. In sommige Nederlandse plaatsen zijn in woonwijken fietstrommels geplaatst waarin bewoners hun fiets kunnen stallen.