Inhoudsopgave:

 1. Waar is de brand Ijsselstein?
 2. Wat is er gebeurd in Vleuten?
 3. Wat is er aan de hand in Ijsselstein?
 4. Wat is er aan de hand in Vianen?
 5. Waarom gaat het luchtalarm af Vandaag Utrecht?
 6. Waarom luchtalarm IJsselstein?
 7. Wat gebeurd er in IJsselstein?
 8. Is Vleuten een dorp?
 9. Waarom vliegt er een helikopter boven IJsselstein?
 10. Waarom ging het luchtalarm af in Amersfoort?
 11. Waarom luchtalarm Nederland?
 12. Waarom gaat het luchtalarm vandaag af?
 13. Wat is er in IJsselstein aan de hand?
 14. Welke gemeente is Vleuten?
 15. Is De Meern een wijk?

Waar is de brand Ijsselstein?

IJSSELSTEIN - In het centrum van IJsselstein is vanmiddag brand uitgebroken in een huis aan de Havenstraat. Bij de brand kwam veel rook vrij. Inmiddels is het vuur grotendeels onder controle, maar het huis is niet meer te redden. De brand werd rond 15.45 uur gemeld.

Wat is er gebeurd in Vleuten?

Aanrijding met letsel (396) Automatisch brandalarm (339) Beknelling (13) Brand (194)

Wat is er aan de hand in Ijsselstein?

Aanrijding met letsel (326) Automatisch brandalarm (235) Beknelling (9) Brand (57)

Wat is er aan de hand in Vianen?

Schoorsteenbrand (4) Snelheidscontrole (22) Sprinkler activering (2) Stankoverlast (27)

Waarom gaat het luchtalarm af Vandaag Utrecht?

Even na 11 uur is in de regio #Utrecht het #luchtalarm afgegaan. Er is geen incident, u hoeft dus geen actie te ondernemen. Tijdens het testen van een van de #WAS-palen zijn per ongeluk alle WAS-palen in de regio afgegaan, waardoor het luchtalarm door de hele regio te horen was.

Waarom luchtalarm IJsselstein?

Bij het testen van een van de palen zijn per ongeluk alle palen in de regio Utrecht afgegaan, laat de Veiligheidsregio Utrecht weten. ... Tijdens het testen van een van de #WAS-palen zijn per ongeluk alle WAS-palen in de regio afgegaan, waardoor het luchtalarm door de hele regio te horen was.

Wat gebeurd er in IJsselstein?

Politie IJsselstein/ Lopik is in IJsselstein. De politie zoekt getuigen van een aanrijding met dodelijke afloop vrijdagavond, omstreeks 19.30 uur, op de Weg der Verenigde Naties bij IJsselstein. De aanrijding vond plaats op de N210 ter hoogte van hmp 48.0.

Is Vleuten een dorp?

Vleuten is een woonplaats in het westelijk deel van de Nederlandse gemeente Utrecht. Tot 2001 vormden de woonplaatsen Vleuten, De Meern en Haarzuilens de gemeente Vleuten-De Meern.

Waarom vliegt er een helikopter boven IJsselstein?

Op dit moment vliegt er regelmatig een Apache gevechtshelikopter boven IJsselstein. ... “Deze middag maken twee #Apaches een trainingsmissie omgeving Vianen en Lopik. Enkele grondtroepen hebben tijdens deze missie de rol van oefenvijand. Om 16.30u zijn de #gevechtshelikopters weer terug op vliegbasis Gilze-Rijen."

Waarom ging het luchtalarm af in Amersfoort?

AMERSFOORT Het luchtalarm is maandagochtend rond 11.00 uur in grote delen van de Veiligheidsregio Utrecht, waar ook de gemeente Amersfoort onder valt, afgegaan. Dit kwam door een bedieningsfout, zegt een woordvoerster van de Veiligheidsregio Utrecht.

Waarom luchtalarm Nederland?

Het luchtalarm is ooit ingevoerd om de bevolking te waarschuwen voor een luchtaanval (zoals in de Tweede Wereldoorlog), maar het kan ook worden gebruikt bij andere gevaren, zoals luchtvervuiling.

Waarom gaat het luchtalarm vandaag af?

Iedere eerste maandag van de maand om 12.00 uur precies wordt de sirene getest. Het signaal duurt onafgebroken 1 minuut en 26 seconden. Als u dan de sirene hoort, weet u dat er niets aan de hand is. De sirene wordt nooit getest op nationale feestdagen, Dodenherdenking en religieuze feestdagen.

Wat is er in IJsselstein aan de hand?

Aanrijding met letsel (323) Automatisch brandalarm (235) Beknelling (9) Brand (57)

Welke gemeente is Vleuten?

De voormalige gemeente Vleuten-De Meern is sinds 1 januari 2001 een onderdeel van de gemeente Utrecht, de hoofdstad van de Nederlandse provincie Utrecht. De gemeente omvatte de dorpen Vleuten, De Meern, Haarzuilens (bekend van het kasteel de Haar) en hun buitengebieden. In 1999 had de gemeente 19.430 inwoners.

Is De Meern een wijk?

Vleuten-De Meern is een van de tien wijken van de gemeente Utrecht, in de Nederlandse provincie Utrecht. De wijk bestaat uit de woonplaatsen Haarzuilens, Vleuten en De Meern en de polder Rijnenburg ten zuiden van De Meern.