Inhoudsopgave:

 1. Waar is het huis van Messi?
 2. Waar woont Messi 2021?
 3. Waar woont Messi Parijs?
 4. Waar wonen bekende voetballers?
 5. Waar staat het huis van Ronaldo?
 6. Waar woont Neymar 2021?
 7. Welk hotel verblijft Messi?
 8. Waar wonen de voetballers van Ajax?
 9. Waar woont Ronaldo in Italie?
 10. Hoeveel kost het huis van Ronaldo?
 11. Waar woont Neymar JR?
 12. Welk been is Neymar?
 13. Hoeveel verdient Neymar per seconde?
 14. Hoeveel shirtjes Messi verkocht?

Waar is het huis van Messi?

Maar tegelijkertijd wordt aangenomen dat Lionel Messi twee geweldige huizen bezit in Barcelona, Spanje, en één huis in zijn vaderland Argentinië. Een van de huizen van Messi is met uitzicht op de Middellandse Zee kust en is gelegen in een dure en prestigieuze buitenwijk van Barcelona, Castelldefels.

Waar woont Messi 2021?

Messi en zijn gezin verblijven sinds dinsdag in het luxueuze vijfsterrenhotel Le Royal Monceau in hartje Parijs, tot het moment dat door hen ingehuurde mensen een geschikte woning gevonden hebben. Geld speelt geen rol: Messi strijkt als speler van PSG een jaarsalaris van 35 miljoen euro op.

Waar woont Messi Parijs?

Time-outLionel Messi verblijft momenteel met vrouwlief Antonella en zoontjes Thiago, Mateo en Ciro in Le Royal Monceau. Een luxueus hotel, nabij de Arc de Triomphe in Parijs. Een nacht in de presidentiele suite kost tussen de 20.000 en 25.000 euro.

Waar wonen bekende voetballers?

De huizen die voetballers kopen, zijn vaak gigantisch.
 • Daley Blind woont in Amsterdam.
 • Lionel Messi woont in miljoenenvilla in Castelldefels, Barcelona.
 • Georginio Wijnaldum in Liverpool.
 • Quincy Promes woont in sterrenhuis.
 • Cristiano Ronaldo en zijn villa's.
BE

Waar staat het huis van Ronaldo?

Gezien zijn status en prestaties zal het je niet verbazen dat hij zich waant in luxe. Dat is in de stad van zijn huidige werkgever, Turijn, niet anders. Het huis waar CR7 woont in een typische Italiaanse villa van wel duizend vierkante meter.

Waar woont Neymar 2021?

De Braziliaanse superster heeft zijn waarde in de eerste competitiewedstrijden voor PSG direct bewezen en mag terugkijken op een succesvolle start bij de Franse topclub. Neymar moest het zonnige Barcelona verlaten voor het chique Parijs en woont tegenwoordig in een gigantische villa in de Franse hoofdstad.

Welk hotel verblijft Messi?

Viersterrenhotel Van der Valk in Oostkamp wordt de uitvalsbasis van de voetbalsterren van de Franse grootmacht. Details over hun verblijf mocht het hotelmanagement tot hun eigen spijt niet geven. Al blijkt steeds meer dat PSG met verschillende eisen afzakt naar Oostkamp.

Waar wonen de voetballers van Ajax?

Ajax- en Oranjeverdediger Daley Blind woont samen met zijn vrouw in een riant Penthouse aan de Zuidas in Amsterdam. De verdediger kocht het penthouse, dat 314 m2 bedraagt, voor 2.725.000 euro. Het penthouse geeft een mooi uitzicht over de Zuidas, want het ligt op de 21e verdieping. Het kent vijf kamers.

Waar woont Ronaldo in Italie?

Cristiano Ronaldo in Italië Gezien zijn status en prestaties zal het je niet verbazen dat hij zich waant in luxe. Dat is in de stad van zijn huidige werkgever, Turijn, niet anders. Het huis waar CR7 woont in een typische Italiaanse villa van wel duizend vierkante meter.

Hoeveel kost het huis van Ronaldo?

Het huis van Ronaldo kost €6,5 miljoen en is gelegen in een elite omgeving waar je niet zomaar terecht kan komen. Ook de legende Zinedine Zidane heeft hier een huis in de buurt.

Waar woont Neymar JR?

Neymar moest het zonnige Barcelona verlaten voor het chique Parijs en woont tegenwoordig in een gigantische villa in de Franse hoofdstad. Volgens diverse berichtgevingen woont Neymar momenteel in de villa waar Ronaldinho destijds in woonde, tijdens zijn periode bij PSG.

Welk been is Neymar?

Neymar
Lengte175 cm
BeenTweebenig
PositieAanvaller
Clubinformatie

Hoeveel verdient Neymar per seconde?

36,8 miljoen EUR (2021) Neymar/Salaris

Hoeveel shirtjes Messi verkocht?

Ronaldo heeft wat betreft de verkoop van shirts met zijn naam en nummer een duidelijke voorsprong op Lionel Messi, die Barcelona deze zomer inruilde voor Paris Saint-Germain. De shirts met 'Messi 30' hebben gezorgd voor een totaalbedrag van omgerekend 120 miljoen euro, 100 miljoen euro minder dan Ronaldo.