Inhoudsopgave:

 1. Hoe krijg je korting bij de Bijenkorf?
 2. Heeft Bijenkorf studentenkorting?
 3. Heeft Bijenkorf Sale?
 4. Hoe lang duurt de sale bij de Bijenkorf?
 5. Kan je een FashionCheque inleveren bij de Bijenkorf?
 6. Wie is de oprichter van de Bijenkorf?
 7. Is Bijenkorf privilege member gratis?
 8. Wat is Stippenkorting?
 9. Waar zit de Bijenkorf?
 10. Welke merken hebben sale?
 11. Hoeveel vestigingen heeft de Bijenkorf?
 12. Hoe lang duurt de uitverkoop nog?
 13. Kun je meerdere cadeaubonnen inleveren bij de Bijenkorf?
 14. Kan je een VVV bon inleveren bij de Bijenkorf?
 15. Hoe is de Bijenkorf ontstaan?
 16. Waar komt de Bijenkorf vandaan?
 17. Hoe word je Privilege member bij de Bijenkorf?
 18. Hoeveel punten Bijenkorf?
 19. Hoeveel filialen heeft de Bijenkorf?
 20. Heeft Groningen een Bijenkorf?

Hoe krijg je korting bij de Bijenkorf?

Via voordeligecadeaukaarten kun je een cadeaukaart van de bijenkorf bestellen met 10% korting. Deze kun je gebruiken op je bestelling en ontvang je hierdoor in feite 10% EXTRA korting op je bestelling. Check even de pagina voor de opties.

Heeft Bijenkorf studentenkorting?

Sinds jaar en dag bekend als het stijlvolste warenhuis, nu ook online met ruim 1 miljoen bezoekers per maand! Via Knaek Cashback ontvang je 3% extra terug van je aankopen. Niet geldig bij betaling met behulp van Bijenkorf cadeaucard. ...

Heeft Bijenkorf Sale?

Het bekende warenhuis de Bijenkorf is natuurlijk op en top Nederlands. De Bijenkorf organiseert ieder jaar meerdere periodes van uitverkoop zoals de zomersale en wintersale. ... Voorheen waren er zelfs nog de Drie Dwaze Dagen en de Maffe Marathon.

Hoe lang duurt de sale bij de Bijenkorf?

In het najaar is een soort mid season sale bij De Bijenkorf onder de noemer Herfstvoordeel. De afgelopen jaren vond Herfstvoordeel plaats in september of oktober. Ook in 2020 zal Herfstvoordeel dus waarschijnlijk in september of oktober plaatsvinden waarbij de sale ongeveer vijf dagen lang zal duren.

Kan je een FashionCheque inleveren bij de Bijenkorf?

Met de VVV Cadeaukaart, FashionCheque, KADO+KAART, de Cadeaukaart, Baby Cadeaubon, YourGift card en Boekenbon kun je alleen in de winkel betalen. Soms kun je deze kaarten inwisselen voor een Bijenkorf Cadeaucard.

Wie is de oprichter van de Bijenkorf?

Simon Philip Goudsmit De Bijenkorf/Oprichters De Bijenkorf werd in 1870 opgericht en op 23 maart van dat jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, door de Joods-Amsterdamse koopman Simon Philip Goudsmit (). De oorspronkelijke fourniturenwinkel van Goudsmit was gevestigd op het adres Nieuwendijk 132.

Is Bijenkorf privilege member gratis?

Registreer je gratis om member te worden en te genieten van vele voordelen. Met de gegevens die je hieronder invult kun je inloggen op onze website en in de app.

Wat is Stippenkorting?

Het komt dan ook perfect uit dat er nu korting is bij de Bijenkorf! ... Heel veel items zijn daar tot 50 % afgeprijsd. Door vakanties kunnen de zomermaanden wel eens flink duur worden.

Waar zit de Bijenkorf?

Adressen De Bijenkorf Amsterdam, Dam 1. Den Haag, Wagenstraat 32. Eindhoven, Piazza 1. Maastricht, Achter het Vleeshuis 26.

Welke merken hebben sale?

Wanneer start de sale?
 • H&M – sale is begonnen.
 • Scotch & Soda – sale is begonnen.
 • Arket – 19 december.
 • de Bijenkorf – sale is begonnen.
 • Moda Operandi – sale is begonnen.
 • Zara – 25 december.
 • Asos – sale is begonnen.
BE

Hoeveel vestigingen heeft de Bijenkorf?

De Bijenkorf is het meest inspirerende, verrassende en creatieve warenhuis waar iedereen bijzonder is. En dat zijn we al 150 jaar. Met nu zeven winkels in Nederland, een patisserie en een webshop in Nederland, België en Duitsland. Sinds 2011 zijn we onderdeel van de gerenommeerde Britse Selfridges Group.

Hoe lang duurt de uitverkoop nog?

Winkels stoppen met de sale wanneer ze hun doel hebben bereikt, namelijk het uitverkopen van de oude collectie. Dit moment zal meestal eind januari 2021 worden bereikt. Soms gaat de wintersale nog door tot in de maand februari.

Kun je meerdere cadeaubonnen inleveren bij de Bijenkorf?

De Bijenkorf Cadeaucard is onbeperkt geldig. Kan ik meerdere Bijenkorf Cadeaucards gebruiken voor een bestelling? Ja, je kunt tot 10 cadeaukaarten gebruiken per bestelling. ... Daarna kun je online shoppen op debijenkorf.nl met jouw Bijenkorf Cadeaucard.

Kan je een VVV bon inleveren bij de Bijenkorf?

Met de VVV Cadeaukaart, FashionCheque, KADO+KAART, de Cadeaukaart, Baby Cadeaubon, YourGift card en Boekenbon kun je alleen in de winkel betalen. Soms kun je deze kaarten inwisselen voor een Bijenkorf Cadeaucard. ... In alle winkels kun je ook betalen met Alipay en WeChat Pay.

Hoe is de Bijenkorf ontstaan?

1870, Amsterdam, Nederland De Bijenkorf/Opgericht

Waar komt de Bijenkorf vandaan?

De Bijenkorf (warenhuis) De Bijenkorf in Amsterdam. De Bijenkorf is een luxe warenhuisketen met een zevental vestigingen in Nederland. Het bedrijf werd opgericht in 1870 en groeide uit van een kleine fourniturenwinkel in Amsterdam tot een landelijke warenhuisketen.

Hoe word je Privilege member bij de Bijenkorf?

Extra voordeel voor trouwe members Je wordt member+ op basis van je besteding (750,- per jaar) bij de Bijenkorf. Laat dus bij iedere aankoop je klantenpas zien of zorg dat je online bent ingelogd.

Hoeveel punten Bijenkorf?

Hoeveel Punten krijg ik?
Shoptegoed bij besteding van 500,-Binnen de BijenkorfBuiten de Bijenkorf
Silver Card Member12,502,50
Diamond Card Member17,502,50
Black Diamond Card Member25,-2,50

Hoeveel filialen heeft de Bijenkorf?

De Bijenkorf is het meest inspirerende, verrassende en creatieve warenhuis waar iedereen bijzonder is. En dat zijn we al 150 jaar. Met nu zeven winkels in Nederland, een patisserie en een webshop in Nederland, België en Duitsland. Sinds 2011 zijn we onderdeel van de gerenommeerde Britse Selfridges Group.

Heeft Groningen een Bijenkorf?

Gesloten deuren Groningen raakte bijna twee jaar geleden de Bijenkorf in de Herestraat kwijt, een maand later sloot Vroom & Dreesmann de deuren. Warenhuis Topshelf deed een poging de leemte van V&D op te vullen, maar klanten kwamen er slechts mondjesmaat waardoor ook deze winkel sloot.