Inhoudsopgave:

 1. Wie is hoofdredacteur van de story?
 2. Hoe oud is Guido den Aantrekker?
 3. Wat is de taak van een hoofdredacteur?
 4. Waar woont Guido den Aantrekker?
 5. Wie is de partner van Guido den Aantrekker?
 6. Wat is de taak van een eindredacteur?
 7. Wat is de taak van de beeldredactie?
 8. Wat is de taak van een redactie?
 9. Hoe wordt je eindredacteur?
 10. Wat doet een beeldredacteur?
 11. Wat verdient een beeldredacteur?
 12. Wat doet een redacteur uitgeverij?
 13. Wat doet een acquirerend redacteur?
 14. Wat is het salaris van een hoofdredacteur?
 15. Wat verdient een topjournalist?
 16. Wat verdient een journalist bij NRC?
 17. Wat verdient een Redacteur bij een uitgeverij?
 18. Wat doet een eindredacteur tijdschrift?
 19. Wat verdient een redacteur bij een uitgeverij?
 20. Wat verdient een eindredacteur krant?

Wie is hoofdredacteur van de story?

InterviewStory is - zegt hoofdredacteur Guido den Aantrekker - net zo geloofwaardig als Nieuwsuur. Door zijn eigengereide aanpak keerde hij de dalende oplages. Een persoonlijk interview over betrouwbaarheid, de grote liefde en intens verdriet.

Hoe oud is Guido den Aantrekker?

55 jaar () Guido den Aantrekker/Leeftijd

Wat is de taak van een hoofdredacteur?

Als hoofdredacteur ben je eindverantwoordelijke voor de inhoud van het tijdschrift, de krant of het programma. Wat je dus bijvoorbeeld doet is het bedenken van onderwerpen en artikelen voor in een bepaalde rubriek. Je houdt hierbij rekening met de doelgroep en vaak schrijf je zelf ook artikelen en commentaren.

Waar woont Guido den Aantrekker?

Guido den Aantrekker woont in Amstelveen.

Wie is de partner van Guido den Aantrekker?

Tiffany Curry en Guido den Aantrekker zijn in 2010 getrouwd. Ze hebben ook al een kind samen; iets wat Guido nooit voor mogelijk had gehouden. “Tot ik, nu zeven jaar geleden,op een beurs werd getroffen door de liefdesbliksem”, lacht hij in het magazine Vrouw.

Wat is de taak van een eindredacteur?

Een eindredacteur is een journalistieke bureaufunctie. Hij of zij coördineert het totale tot stand komen van een mediaproduct zoals een dagblad, tijdschrift of televisieprogramma en bewaakt de productiestroom en de deadlines. Eindredacteuren werken meestal bij nieuwsorganisaties, maar ook bij kleinere tijdschriften.

Wat is de taak van de beeldredactie?

Een beeldredacteur houdt zich bezig met de selectie, ontwikkeling, samenstelling en afstemming van alles wat met beeld te maken heeft (foto's, video's, animaties, etcetera).

Wat is de taak van een redactie?

Een redacteur of redactrice is iemand die verantwoordelijk is voor de bewerking (redactie) van de inhoud van een publicatie, bijvoorbeeld een krant, tv-programma, boek, tijdschrift, encyclopedie of website, of die feitelijk werkt aan die inhoud.

Hoe wordt je eindredacteur?

De opleiding voor Eindredacteur is afhankelijk van het medium waarbij de redacteur werkzaam is. Meestal heeft een Eindredacteur een journalistieke opleiding. HBO opleidingen leiden over het algemeen op tot redacteur. Om als Eindredacteur aan de slag te gaan is werkervaring als redacteur nodig.

Wat doet een beeldredacteur?

Een beeldredacteur houdt zich bezig met de selectie, ontwikkeling, samenstelling en afstemming van alles wat met beeld te maken heeft (foto's, video's, animaties, etcetera).

Wat verdient een beeldredacteur?

Gemiddeld salaris ongeveer € 3.250 bruto per maand. Salaris met meer dan tien jaar ervaring ongeveer € 4.000 bruto per maand.

Wat doet een redacteur uitgeverij?

Een Redacteur is verantwoordelijk voor de bewerking van de inhoud van een publicatie. Vaak heeft een Redacteur de leiding over een specifiek onderdeel of rubriek van het medium. ... Ook bij uitgeverijen werken Redacteuren. De belangrijkste taak van deze Redacteur is zorgen dat er geen fouten in de teksten van boeken staan.

Wat doet een acquirerend redacteur?

Een acquirerend redacteur werkt bij een uitgeverij. Daar houdt hij zich bezig met het acquireren oftewel werven van auteurs. Hij beoordeelt manuscripten en kijkt of deze bij de rest van de uitgaven passen.

Wat is het salaris van een hoofdredacteur?

Het landelijk gemiddelde salaris voor een Hoofdredacteur in Nederland is € 69.557 per jaar.

Wat verdient een topjournalist?

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Journalist Een journalist in vast dienstverband kan van €1700 na een aantal jaren doorgroeien tot een salaris van €5400 per maand. Voor een topjournalist kan dit salaris hoger uitkomen, tegen €6200 per maand of meer.

Wat verdient een journalist bij NRC?

Veelgestelde vragen over NRC Media-salarissen Het gemiddelde salaris voor de functie Journalist in Nederland is € 3.077 per maand, wat 24% lager is dan het gemiddelde salaris van € 4.099 per maand bij NRC Media voor deze functie.

Wat verdient een Redacteur bij een uitgeverij?

Een redacteur in Nederland verdient gemiddeld € 3.785 bruto per maand. Salarissen variëren van € 3.220 (laagste) tot € 4.355 (hoogste). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Wat doet een eindredacteur tijdschrift?

Een eindredacteur is een journalistieke bureaufunctie. ... De eindredacteur bepaalt de volgorde van het materiaal in de publicatie (bijvoorbeeld de artikelen) en zorgt ervoor dat alle teksten compleet zijn (maakt koppen, intro's en fotobijschriften). Hij of zij is ook verantwoordelijk voor de juistheid van een uitgave.

Wat verdient een redacteur bij een uitgeverij?

Een redacteur in Nederland verdient gemiddeld € 3.785 bruto per maand. Salarissen variëren van € 3.220 (laagste) tot € 4.355 (hoogste). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Wat verdient een eindredacteur krant?

Het salaris van een Eindredacteur verschilt per medium en ligt tussen de €3060 en €4953.