Inhoudsopgave:

 1. Wat gaat Thomas doen van Eigen Huis en Tuin?
 2. Waarom is Eigen Huis en Tuin stopt?
 3. Welke tuinman was te zien in eigen huis en tuin?
 4. Waar is Tom van Eigen Huis en Tuin?
 5. Is eigen huis en tuin gestopt?
 6. Welke tuinman was jarenlang te zien in klusprogramma Eigen Huis en Tuin?
 7. Is Eigen Huis en Tuin stopt?
 8. Is Thomas van Eigen Huis en Tuin getrouwd?
 9. Welke tuinman was jarenlang te zien in het programma Eigen Huis en Tuin?
 10. Is Tom nog Boer?
 11. Hoe oud is Thomas van Eigen Huis en Tuin?
 12. Waardoor is Thomas Verhoef bekend geworden?
 13. Hoe oud is Thomas Verhoef?
 14. Waar is Nico Zwinkels?

Wat gaat Thomas doen van Eigen Huis en Tuin?

Omdat de timmerman vandaag jarig is én omdat ze een prangende vraag hadden: “Wat doet Thomas Verhoef nu eigenlijk?” Wat blijkt: Thomas is gewoon weer timmerman, maar dan niet meer op televisie. Tot afgelopen mei werkte hij bij Eigen Huis & Tuin.

Waarom is Eigen Huis en Tuin stopt?

RTL stopt met het programma omdat het te duur is. ,,Het kost gewoon heel veel geld, dat weet je. ... Vandaag werd bekend dat RTL de weekendprogrammering vanaf september op de schop gooit, waarbij Eigen Huis & Tuin van de zaterdagavond verdwijnt en actualiteitenprogramma EditieNL ook in het weekend gaat uitzenden.

Welke tuinman was te zien in eigen huis en tuin?

Eigen huis en tuin: Lekker leven De presentatie ligt in handen van oudgediende Froukje de Both. Dagelijks wordt er gekookt door tv-kok Hugo Kennis. Zij worden ondersteund door een team van deskundigen waaronder tuinman (en tevens ook oudgediende) Tom Groot.

Waar is Tom van Eigen Huis en Tuin?

Inmiddels hebben ze een zoontje, Moos. Als gezin wonen ze in het Noord-Hollandse dorpje Nieuwe-Niedorp. In 2015 ging Tom als presentator en tuinexpert aan de slag bij het RTL4-programma Eigen Huis & Tuin.

Is eigen huis en tuin gestopt?

'Eigen Huis & Tuin' stopt namelijk als weekendprogramma. De toekomst van de klus- en woonshow is nog onduidelijk. De weekenden zullen niet meer gevuld worden met klussen en inrichtingsmetamorfoses op RTL4. Eigen Huis & Tuin stopt namelijk bij de zender, kondigt zenderbaas Peter van der Vorst aan in een persbericht.

Welke tuinman was jarenlang te zien in klusprogramma Eigen Huis en Tuin?

Het programma ging door met klusjesman Thomas Verhoef en tuinman Lodewijk Hoekstra. Tom Groot, dankzij zijn deelname aan Boer Zoekt Vrouw bekend als 'boer Tom', voegde zich in 2015 bij het team en volgde Hoekstra in 2016 op. Sinds 2015 wordt het woon- en klusprogramma gepresenteerd door Evelyn Struik.

Is Eigen Huis en Tuin stopt?

'Eigen Huis & Tuin' stopt namelijk als weekendprogramma. De toekomst van de klus- en woonshow is nog onduidelijk. De weekenden zullen niet meer gevuld worden met klussen en inrichtingsmetamorfoses op RTL4. Eigen Huis & Tuin stopt namelijk bij de zender, kondigt zenderbaas Peter van der Vorst aan in een persbericht.

Is Thomas van Eigen Huis en Tuin getrouwd?

Van 2004 tot en met 2020 maakte hij onderdeel uit van het presentatieteam van het RTL 4-programma Eigen Huis & Tuin. Hij heeft de timmermansopleiding gevolgd en heeft sinds 2005 een eigen klusbedrijf. Op is hij getrouwd. In de zomer van 2007 is hij vader geworden van een zoon.

Welke tuinman was jarenlang te zien in het programma Eigen Huis en Tuin?

Thomas Verhoef was jarenlang te zien als timmerman in Eigen Huis & Tuin. Thomas Verhoef, de timmerman die jarenlang onderdeel uitmaakte van het Eigen Huis & Tuin-team, is momenteel niet te zien in het nieuwe format van het programma Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven. Daar heeft hij zelf voor gekozen.

Is Tom nog Boer?

Boer Tom (seizoen 2015) krijgt samen met Marieke een tweede kindje. In juni 2019 werden zij voor het eerst ouders van zoontje Moos, half november verwachten ze de baby.

Hoe oud is Thomas van Eigen Huis en Tuin?

41 jaar (30 september 1980) Thomas Verhoef/Leeftijd

Waardoor is Thomas Verhoef bekend geworden?

Thomas Verhoef is geboren op 30 september in Leiden. Hij is bekend als de presentator van het klus programma Eigen Huis & Tuin.

Hoe oud is Thomas Verhoef?

41 jaar (30 september 1980) Thomas Verhoef/Leeftijd

Waar is Nico Zwinkels?

Na de beschuldigingen verhuisde Zwinkels naar Spanje. Vijftien jaar later is hij teruggekeerd naar Nederland. Hij is getrouwd en heeft een zoon en een dochter en drie kleinkinderen.