Inhoudsopgave:

 1. Waar is Art Rooijakkers geboren?
 2. Wie is de Mol met art als kandidaat?
 3. Wat is de leeftijd van Art Rooijakkers?
 4. Wie presenteerde over de vloer?
 5. Heeft Art Rooijakkers?
 6. Wie is de Mol van 2011?
 7. Wat doet Art Rooijakkers?
 8. Wie is de vriendin van Art Rooijakkers?
 9. Hoe oud is nieuwslezer Jan de Hoop?
 10. Heeft Art Rooijakkers een vriendin?
 11. Hoe heten de kinderen van Art Rooijakkers?
 12. Hoe oud is Andrea Pleijte?
 13. Hoe oud is Coen Lievaart?

Waar is Art Rooijakkers geboren?

Geldrop, Nederland Art Rooijakkers/Geboorteplaats

Wie is de Mol met art als kandidaat?

In 2011 won Art Rooijakkers Wie is de Mol. Van 2012 tot en met 2018 presenteerde hij Wie is de Mol. Na zijn vertrek naar RTL wordt Rik van de Westelaken de presentator. Ook hij was eerder kandidaat en winnaar.

Wat is de leeftijd van Art Rooijakkers?

45 jaar (29 augustus 1976) Art Rooijakkers/Leeftijd

Wie presenteerde over de vloer?

In de zomer van 2019 presenteerde Rooijakkers de talkshow Zomer met Art. Sinds 2019 presenteert Rooijkakkers het programma Rooijakkers Over De Vloer waarmee hij het programma Van der Vorst ziet sterren opvolgt.

Heeft Art Rooijakkers?

Art Rooijakkers (44) zorgt vandaag voor groot showbizznieuws: na bijna twintig jaar heeft hij namelijk de relatie met zijn vriendin Andrea verbroken. Volgens de Weekend zit hij in een midlifecrisis. De Weekend heeft met het nieuws over Art Rooijakkers' relatiebreuk een mooie primeur te pakken.

Wie is de Mol van 2011?

In aflevering 10 zagen we al dat Soundos niet de mol was en ook niet de winnaar. Patrick was dus de mol.

Wat doet Art Rooijakkers?

Art Rooijakkers is de presentator van het nieuwe programma B&B Vol Liefde. Het programma is vanaf 12 juli van maandag tot en met donderdag te zien op RTL 4, maakte de tv-zender woensdag bekend.

Wie is de vriendin van Art Rooijakkers?

Art Rooijakkers (44) en zijn vriendin Andrea Pleijte zijn na twintig jaar uit elkaar. De twee, die in 2017 hun tweeling Puk en Keesje kregen, hebben de relatie 'enige tijd geleden' beëindigd.

Hoe oud is nieuwslezer Jan de Hoop?

Jan de Hoop (Rotterdam, 18 december 1954) is een Nederlands televisiepresentator. Sinds september 1989 werkt hij voor RTL en hij is vooral bekend als presentator van het RTL Ontbijtnieuws.

Heeft Art Rooijakkers een vriendin?

Andrea Pleijte Art Rooijakkers/Partner

Hoe heten de kinderen van Art Rooijakkers?

Art Rooijakkers kreeg het op ineens een tikje drukker, toen zijn vriendin beviel van een tweeling: Puk en Keesje. De twee kleine meiden zijn alweer ruim een half jaar oud en Art trakteert ons zo nu en dan op een kiekje.

Hoe oud is Andrea Pleijte?

Presentator Art Rooijakkers (40) is vader geworden van een tweeling. Zijn vriendin Andrea Pleijte (44) beviel donderdag van twee meisjes. Dat heeft zijn management vrijdag bevestigd. De meisjes Puk en Keesje (26 gram) maken het goed, net als de moeder en de vader.

Hoe oud is Coen Lievaart?

Met zijn 'dochter' (boxer Bob) en vriend Coen Lievaart (54) volgde hij op veilige afstand de verbouwing van hun Rotterdamse appartement.