Inhoudsopgave:

 1. Hoeveel zoons heeft Dries Roelvink?
 2. Wat kan Dave Roelvink?
 3. Waar komt Dave Roelvink vandaan?
 4. Wat doet Dries Roelvink?
 5. Hoe oud is de dochter van Dries Roelvink?
 6. Heeft Dries Roelvink een dochter?
 7. Hoe oud is Dave Roelvink?
 8. Wie is de moeder van Dave Roelvink?
 9. Waar wonen de Roelvinkjes?
 10. Wie is ouder Dave of Donny Roelvink?
 11. Hoeveel geld heeft Dries Roelvink?
 12. Hoe oud is Dries Roelvink?
 13. Met wie is Dries Roelvink getrouwd?
 14. Hoelang heeft Dave Roelvink een relatie?
 15. Wie is ouder Dave of Donny?
 16. Wie is de vrouw van Dries Roelvink?
 17. Hoe oud is Peggy Roelvink?
 18. Hoe oud is Donny Roelvink?

Hoeveel zoons heeft Dries Roelvink?

Roelvink is getrouwd en heeft uit eerdere relaties een dochter en twee zoons: Dave en Donny Roelvink.

Wat kan Dave Roelvink?

Dave Roelvink (Amsterdam, ) is een Nederlands model, dj en mediapersoonlijkheid. Roelvink kreeg vooral naamsbekendheid als zoon van zanger Dries Roelvink. Daarnaast is hij bekend van verschillende televisieprogramma's waaronder het RTL 5 programma Expeditie Robinson.

Waar komt Dave Roelvink vandaan?

Amsterdam, Nederland Dave Roelvink/Geboorteplaats

Wat doet Dries Roelvink?

Waar Dries zich tegenwoordig mee bezig houdt zijn optredens op evenementen, feesten en zo nu en dan festivals. Naast dat hij op het podium te zien is, komt hij ook regelmatig voor op televisie. Zo zat hij met zijn twee zonen en zijn vrouw Honoria in de realityserie 'De Roelvinkjes', die meerdere vervolgen kregen.

Hoe oud is de dochter van Dries Roelvink?

Peggy is het oudste kind van Dries Roelvink (59).

Heeft Dries Roelvink een dochter?

Peggy Roelvink Dries Roelvink/Dochters

Hoe oud is Dave Roelvink?

27 jaar () Dave Roelvink/Leeftijd

Wie is de moeder van Dave Roelvink?

Luciënne Kenter Dave Roelvink/Moeders Daarnaast staan de ex-vrouw van Dries / de moeder van Dave en Donny, Luciënne Kenter, en de jongens hun oma Dien Kenter ook regelmatig centraal in het programma.

Waar wonen de Roelvinkjes?

De Roelvinkjes: Effe geen cent te makken (2018) De familie verhuist voor een maand naar Amsterdam Noord en krijgen een minimum maandloon waar ze één maand van moeten rond komen, hierdoor komt de familie in contact met mensen in de bijstand en hun vaak krappe bestaan in de wijk.

Wie is ouder Dave of Donny Roelvink?

Daarnaast is hij bekend van verschillende programma's waaronder de RTL 5-programma's Temptation Island VIPS en Expeditie Robinson. Roelvink werd geboren in Amsterdam, hij is een zoon van volkszanger Dries Roelvink. In het gezin is Roelvink de jongste, hij heeft nog een oudere zus en een oudere broer, Dave Roelvink.

Hoeveel geld heeft Dries Roelvink?

Salaris & vermogen Een groot deel van het salaris dat de Nederlandse zanger verdient bestaat uit zijn optredens. In een interview heeft hij aangegeven zo'n 2,4 duizend euro bruto te verdienen per optreden. Ga je nou uit van 20 optredens per maand, dan zal het bedrag per jaar op zo'n 576 duizend euro liggen.

Hoe oud is Dries Roelvink?

62 jaar (1 januari 1959) Dries Roelvink/Leeftijd

Met wie is Dries Roelvink getrouwd?

Honoria Roelvinkgeh. 2010 Luciënne Kentergeh. ?–2009 Dries Roelvink/Huwelijkspartner

Hoelang heeft Dave Roelvink een relatie?

Dave en Jazzlyn gingen in 2015 uit elkaar na een relatie van twee jaar, waarna Dave een relatie kreeg met Julia. Nadat die gestrand was, kwam hij in augustus 2020 terug bij zijn oude liefde. ,,Ik had dit niet verwacht en zij ook niet”, vertelde Dave eerder aan RTL Boulevard.

Wie is ouder Dave of Donny?

Roelvink werd geboren in Amsterdam, hij is een zoon van volkszanger Dries Roelvink. In het gezin is Roelvink de jongste, hij heeft nog een oudere zus en een oudere broer, Dave Roelvink.

Wie is de vrouw van Dries Roelvink?

Honoria Roelvinkgeh. 2010 Luciënne Kentergeh. ?–2009 Dries Roelvink/Huwelijkspartner Voor stiefmoeder Honoria Roelvink zijn 'Dave en Don' twee cadeautjes. Ga er maar aan staan. Dave en Donny Roelvink als stiefzonen. Voor Honoria (49), vrouw van volkszanger Dries, is het al tien jaar de normaalste zaak.

Hoe oud is Peggy Roelvink?

Peggy is het oudste kind van Dries Roelvink (59). Hij werd voor het eerst vader op 21-jarige leeftijd. Dries en Sanne () gingen vier jaar later uit elkaar. Peggy kwam niet vaak in de publiciteit maar was wel te zien in de realityshow De Roelvinkjes.

Hoe oud is Donny Roelvink?

23 jaar (17 december 1997) Donny Roelvink/Leeftijd