Inhoudsopgave:

 1. Wat is het mooiste huis van de wereld?
 2. Wat is de grootste villa van de wereld?
 3. Wat is het duurste huis van Europa?
 4. Wat is de duurste straat van Nederland?
 5. Wat is het duurste van de wereld?
 6. Hoe groot is de grootste huis ter wereld?
 7. Wat is het duurste huis van Amsterdam?
 8. Waar staan de duurste huizen in Wassenaar?
 9. Wat is de duurste winkelstraat van Amsterdam?
 10. Waar staan de meeste Villas?
 11. Wat is het duurste speelgoed ter wereld?
 12. Wat is het duurste hotel ter wereld?
 13. Hoeveel vierkante meter is het grootste huis ter wereld?
 14. Hoeveel kost het grootste huis ter wereld?

Wat is het mooiste huis van de wereld?

The Manor in Los Angeles (160 miljoen) Ook is er een sportschool, een gameruimte, een bowlingbaan en een kapper in het huis te vinden! Je kunt er met ongeveer 28 mensen in wonen want er zijn 14 slaapkamers en 27 badkamers!

Wat is de grootste villa van de wereld?

Biltmore Estate is het grootste woonhuis ter wereld en staat in de Verenigde Staten, net buiten Asheville in North Carolina.

Wat is het duurste huis van Europa?

Met de verkoop van wat waarschijnlijk het duurste optrekje van Europa is komt er mogelijk een einde aan de leegstand van Villa Cullinan, in de heuvels achter Marbella. Met de verkoop is 32 miljoen euro gemoeid.

Wat is de duurste straat van Nederland?

1. Konijnenlaan Wassenaar (2.850.000 euro) In de duurste straat van Nederland ligt de gemiddelde woningwaarde op 2,85 miljoen euro.

Wat is het duurste van de wereld?

International Space Station, ISS Ruimtestation in een baan om de aarde sinds 1998. Sindsdien is er steeds bijgebouwd aan het station. In 2011 zijn de kosten opgelopen tot 157 miljard en hiermee is het ISS het duurste object ter wereld.

Hoe groot is de grootste huis ter wereld?

het grootste huis staat in amerikamet een oppervlakte van 8360 vierkante meter, De villa, even buiten Orlando gelegen, heeft 23 badkamers, dertien slaapkamers, tien keukens en drie zwembaden. Al deze luxe is te koop voor slechts 75 miljoen dollar (ruim zestig miljoen euro). Er is echter één maar.

Wat is het duurste huis van Amsterdam?

Pontsteiger 168 We beginnen met het allerduurste huis dat momenteel in Amsterdam te koop staat. Over de penthouses bovenin de Pontsteiger is al veel te doen geweest. Zo zijn de peperdure appartementen sinds de oplevering in 2016 al vaak van eigenaar gewisseld.

Waar staan de duurste huizen in Wassenaar?

1. Konijnenlaan Wassenaar (2.850.000 euro) In de duurste straat van Nederland ligt de gemiddelde woningwaarde op 2,85 miljoen euro.

Wat is de duurste winkelstraat van Amsterdam?

Amsterdam - De Kalverstraat in Amsterdam blijft Nederlands duurste winkelstraat op de voet gevolgd door de PC Hooftstraat. De winkelruimte is er wel nog spotgoedkoop in vergelijking met de Causeway Bay in Hongkong, waar huurders tien keer meer betalen.

Waar staan de meeste Villas?

Wassenaar, Blaricum of Aerdenhout hèt villadorp van Nederland? Mis. Relatief de meeste huizen van boven een miljoen euro staan in Bosch en Duin, het lommerijke dorp tussen Bilthoven en Zeist. En er komen er steeds meer bij.

Wat is het duurste speelgoed ter wereld?

De Steiff Louis Vuitton-teddybeer, die $ 2.1 miljoen kost en echt bont, echt goud, saffier en diamanten ogen heeft. Het is een van de duurste speelgoed ter wereld.

Wat is het duurste hotel ter wereld?

En zo komen we bij het het duurste hotel ter wereld: het Lover's Deep Luxury Submarine Hotel. Koppels kunnen hier overnachten voor een schamele $150,000 per nacht, met een minimum verblijf van twee nachten (wat het totaalbedrag op $300,000 brengt).

Hoeveel vierkante meter is het grootste huis ter wereld?

Istana Nurul Iman Palace in Brunei Dit is het stekkie van de sultan van Brunei, Hassanal Bolkiah. Het huis van de sultan is met 199741 vierkante meter veruit het grootste huis ter wereld.

Hoeveel kost het grootste huis ter wereld?

Het 'duurste huis ter wereld' is eindelijk af en moet (naar verluidt) $340 miljoen kosten. Na ruim 8 jaar is het dan eindelijk zo ver. Het megalomane vastgoedproject, beter bekend als The One, van ontwikkelaar Nile Niami is dan eindelijk af. En het schijnt nu te koop te staan voor $340 miljoen.