Inhoudsopgave:

 1. Hoe lang moet je telefoon in de rijst?
 2. Is rijst slecht voor je telefoon?
 3. Wat moet je doen als je telefoon in het water valt?
 4. Wat gebeurt er als je telefoon nat is?
 5. Wat moet je doen als je telefoon niet wilt opladen?
 6. Hoe weet je of je telefoon waterschade heeft?
 7. Wat moet je doen als je telefoon het niet meer doet?
 8. Hoe haal je water uit je Oplaadgat?
 9. Is een telefoon met waterschade te repareren?
 10. Wat te doen als iPhone nat is geworden?
 11. Waarom laad mijn telefoon niet op in de auto?
 12. Wat moet je doen als je telefoon niet meer oplaad Samsung?
 13. Hoe kun je zien dat je iPhone waterschade heeft?
 14. Hoe kun je zien of je iPhone waterschade heeft?
 15. Wat moet je doen als je touchscreen het niet meer doet Samsung?
 16. Welke toestellen zijn waterdicht?
 17. Is de A71 waterdicht?
 18. Hoe haal je water uit je Lightning connector?
 19. Hoe haal je water uit je Selfie camera?

Hoe lang moet je telefoon in de rijst?

De rijst zal het vocht langzaam uit het toestel trekken. Nu moet je je gsm zeker 24 uur laten drogen. Laat de ongekookte rijst desnoods zelfs 72 uur zijn werk doen. Indien nodig, vervang je de nat geworden brei door nieuwe.

Is rijst slecht voor je telefoon?

De buitenkant is vaak nog wel af te drogen, maar binnenin kom je niet zomaar." Rijst is volgens Van de Zwaag het beste huishoudelijke middel. "Dat plakt minder. Het beste is om je telefoon twee tot drie dagen in een bak met rijst te laten liggen."

Wat moet je doen als je telefoon in het water valt?

Haal zoveel mogelijk water uit de telefoon door hem te kantelen, schudden, blazen en gebruik een stofzuiger om alles uit de telefoon te zuigen. Warm het toestel op (maar niet te veel). Om het water sneller op te laten drogen, kan je het toestel iets opwarmen, maar niet te veel.

Wat gebeurt er als je telefoon nat is?

Waarschijnlijk heb je het weleens gehoord. Is je telefoon nat geworden, leg deze in een bak met rijst en voilà de telefoon werkt weer!

Wat moet je doen als je telefoon niet wilt opladen?

Telefoon laadt niet op: dé 6 oplossingen
 1. Start je toestel opnieuw op. Het is niet heel waarschijnlijk, maar misschien hapert de accu wel vanwege een softwarefout. ...
 2. Maak de oplaadpunten/contactpunten schoon. ...
 3. Gebruik een andere oplader/kabel. ...
 4. Kalibreer je batterij. ...
 5. Draadloos opladen. ...
 6. Reparatie.

Hoe weet je of je telefoon waterschade heeft?

Veel onderdelen van de telefoon kunnen wel tegen water, als ze maar niet zijn aangesloten op de batterij als ze nat zijn. Je kunt uitvinden of een telefoon echt waterschade heeft door bij de hoek van de batterij te kijken. Zit daar een roze of rode cirkel of vierkant? Dan heeft de telefoon waterschade.

Wat moet je doen als je telefoon het niet meer doet?

Sluit uw telefoon aan en houd de knop 'Volume omlaag' en de aan/uit-knop tegelijkertijd ten minste twintig seconden ingedrukt....Als er een rood lampje brandt, is de batterij volledig leeg.
 1. Laad uw telefoon minimaal dertig minuten op.
 2. Houd de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt.
 3. Tik in het scherm op Opnieuw opstarten .

Hoe haal je water uit je Oplaadgat?

Stop je telefoon 48-72 uur in een kom met ongekookte snelkookrijst. Doe een kilo rijst in een grote kom. Begraaf je telefoon en de losse batterij dan in de rijst. De rijst zal al het resterende vocht uit je telefoon halen.

Is een telefoon met waterschade te repareren?

Dan moet het toestel gerepareerd worden. Leg uit hoe de waterschade is veroorzaakt, zodat het reparatiebedrijf beter kan helpen. Haal de telefoon nooit zelf uit elkaar. Mocht ook een repairshop de telefoon niet meer kunnen redden, dan wordt het tijd voor een nieuwe.

Wat te doen als iPhone nat is geworden?

Dit kun je doen als je iPhone nat is geworden.
 1. Bekijk welke iPhone je hebt. ...
 2. Controleer of je iPhone vloeistofschade heeft. ...
 3. Zet uit en verwijder alle accessoires. ...
 4. Maak de buitenkant droog. ...
 5. Laat water uit je toestel lopen. ...
 6. Breng je iPhone naar een ervaren reparateur.

Waarom laad mijn telefoon niet op in de auto?

Via een USB-poort: Een wagen kan ook één of meerdere ingebouwde USB-poorten hebben waar je de lader van je smartphone kunt inpluggen. Uit heel wat testen blijkt dat de stroomsterkte die uit deze poorten komt, te beperkt is om je smartphone snel op te laden. Sommige 'zware' apps verbruiken best wat energie.

Wat moet je doen als je telefoon niet meer oplaad Samsung?

Als je Samsung niet wil opladen kan het liggen aan stof in je oplaadpoort. Gelukkig is stof verwijderen geen hogere wiskunde. Wel is het belangrijk dat je secuur te werk gaat. Gebruik hiervoor een pincet of ander dun voorwerp.

Hoe kun je zien dat je iPhone waterschade heeft?

Controleren of een iPhone of iPod vloeistofschade heeft iPhones en de meeste iPods zijn uitgerust met een vloeistofschade-indicator die je aan de buitenkant van het apparaat ziet. Een vloeistofschade-indicator wordt geactiveerd wanneer deze in contact komt met water of een andere vloeistof die water bevat.

Hoe kun je zien of je iPhone waterschade heeft?

Zo test je op iPhone waterschade Haal hiervoor de simkaart uit het toestel en kijk vervolgens in het simkaartslot aan de zijkant van het apparaat. Verschijnt er een rode kleur? Dan betekent dit dat je toestel vloeistofschade heeft. Met een verlicht vergrootglas kun je de indicator beter zien.

Wat moet je doen als je touchscreen het niet meer doet Samsung?

Wanneer je Samsung scherm niet reageert kan je dit oplossen door bijvoorbeeld een schermreparatie of een moederbord reparatie uit te laten voeren. Bij ThePhoneLab doen wij een diagnose om te achterhalen waarom jouw Samsung scherm niet reageert. Een diagnose is altijd gratis.

Welke toestellen zijn waterdicht?

Dit zijn smartphones zoals de Samsung Galaxy S8, S9 en Galaxy S10, de iPhone XS Max en de Huawei P30 Pro. Als je op zoek bent naar een waterdichte telefoon en die ook tegen een stootje kan, dan zijn de telefoons en smartphones van Cat, zoals de Cat S61, zeker het bekijken waard.

Is de A71 waterdicht?

Net als de A50 en A70 hebben de Galaxy A51 en A71 géén expliciete IP-certificatie. Ze zijn dus officieel niet waterdicht noch waterbestendig.

Hoe haal je water uit je Lightning connector?

Als uw iPhone of Lightning-accessoire nat is
 1. Tik de iPhone voorzichtig tegen uw hand met de Lightning-connector naar onder gericht om overtollige vloeistof te verwijderen. ...
 2. Laat de iPhone ten minste 30 minuten drogen voor u deze probeert op te laden met een Lightning-kabel of op een Lightning-accessoire aansluit.

Hoe haal je water uit je Selfie camera?

De cameralens wordt vochtig Met een microvezel doek kun je vaak de lens weer schoonmaken. Mocht dit niet werken, dan is zit het vocht aan de binnenkant van de lens. Ook hier kunnen rijstkorrels helpen om dit vocht op te nemen.