Inhoudsopgave:

  1. Waar is de familie Pos?
  2. Waar wordt Pos wijn verkocht?
  3. Hoe is het met de Posjes in Chili?
  4. Hoe is het met de Posjes?
  5. Hoe gaat het met de families uit Helemaal Het Einde 2017?
  6. Hoe is het met de families van Helemaal Het Einde 2017?
  7. Hoe oud zijn de kinderen van familie Pos?

Waar is de familie Pos?

Na hun avonturen in Zuid-Amerika zijn de Posjes neergestreken in een prachtige villa in Friesland. Met hun wijnimperium, waarbij er ieder jaar meer dan 100.000 flessen over de toonbank gaan, heeft de familie een goudmijn in handen.

Waar wordt Pos wijn verkocht?

Carmenère 2019
Te koop bijPrijs
Jan Linders€ 4,99
Poiesz Supermarkten€ 4,99
BE

Hoe is het met de Posjes in Chili?

De familie Pos, bekend van het programma Helemaal Het Einde, krijgt een flinke tegenslag te verwerken. De Posjes hebben met succes een wijnmerk opgebouwd en importeren hun wijnen uit Chili en Spanje.

Hoe is het met de Posjes?

De bekende familie Pos is weer (voor even) terug van weggeweest. Na hun avonturen in 'Helemaal Het Einde! ', besluit het gezin voor 'Steenrijk, Straatarm' opnieuw hun huis te verlaten. Hun deelname aan het programma zorgt voor verdeelde reacties bij kijkers, zo is te lezen op Twitter.

Hoe gaat het met de families uit Helemaal Het Einde 2017?

'Een soort Helemaal het Einde-3.0' Eind 2016 namen we als gezin deel aan het televisieprogramma 'Helemaal het Einde'. ... Na afloop van het programma, eind 2017, zijn we 6 maanden gaan reizen door het continent (zie ons reisverslag op Polarsteps) waarna we in juni 2018 weer terug kwamen in Nederland.

Hoe is het met de families van Helemaal Het Einde 2017?

Een drama voor de The Traveling Yoga Family, bekend uit het eerste seizoen van het programma Helemaal Het Einde op RTL4. Zoon Dean (16) is betrokken geraakt bij een ernstig verkeersongeluk, zo laat vader Jeroen op Instagram weten.

Hoe oud zijn de kinderen van familie Pos?

Kinderen. Ilona: ,,Onze zoons Björn (8) en Tygo (6) hebben de perfecte leeftijd voor zo'n avontuur.