Inhoudsopgave:

 1. Wie had het rode scherm de Mol?
 2. Wie is de mol eerste scherm rood?
 3. Wie is de mol beeldscherm?
 4. Wie is de mol 2021 verliezend finalist?
 5. Kan Philip De Mol zijn?
 6. Wie is de Mol scherm niet zien?
 7. Wat voor laptop Wie is de Mol?
 8. Wie is de Mol 2021 Philip?
 9. Wie is Philip Van de Mol?
 10. Wie is de Mol laptop dubbel scherm?
 11. Kun je Wie is de Mol live kijken?

Wie had het rode scherm de Mol?

Het scherm van alle deelnemers die voor Philip het programma moesten verlaten, zag eruit zoals het onderstaand scherm, dat Jasmien te zien kreeg. Een rode achtergrond, met een witte vingerafdruk. Maar wie goed gekeken heeft, zag dat het scherm van Philip een rode achtergrond met een oranje vingerafdruk had.

Wie is de mol eerste scherm rood?

Als kandidaat ben je nooit veilig tijdens de gevreesde executie. Soms vliegt een speler die als vierde zijn scherm te zien krijgt eruit, terwijl de week erna het eerste scherm meteen een rode kan zijn.

Wie is de mol beeldscherm?

Iedere aflevering van Wie is de mol? eindigt met een zinderende executie. Door middel van een groen of rood scherm laat presentator Rik van de Westelaken (49) zien welke kandidaat moet afvallen.

Wie is de mol 2021 verliezend finalist?

Fans van het populaire programma Wie is de mol? moeten nog even geduld hebben op de definitieve uitslag. De finale is volgende week zaterdag, maar het programma heeft zaterdagavond wel een klein tipje van de sluier opgelicht. Charlotte is in ieder geval verliezend finalist.

Kan Philip De Mol zijn?

De finalisten van De mol 2021 zijn bekend, maar bij Annelotte, Sven en Lennart was de verbijstering zondagavond compleet. Alle drie hadden ze ingezet op Philip als mol, maar uitgerekend hij ging eruit. Natuurlijk stond een van de drie finalisten als mol te liegen dat hij/zij stonk.

Wie is de Mol scherm niet zien?

- In de geschiedenis van Wie is de Mol? is het vijf keer voorgekomen dat een kandidaat het spel moest verlaten zonder een rood scherm te zien. ... Twee keer verliet een kandidaat het spel zonder medische reden. Astrid kreeg in seizoen 4 de keuze om vrijwillig het spel te verlaten met €7.000,-.

Wat voor laptop Wie is de Mol?

- Sinds het veertiende seizoen wordt de executie uitgevoerd op een laptop met twee schermen; aan de voorzijde en aan de achterzijde. Deze laptop is speciaal voor Wie is de Mol? gefabriceerd. - De software van de executie wordt geproduceerd door Microsoft.

Wie is de Mol 2021 Philip?

Net voor de finale kreeg dit seizoen van De mol een verbijsterende plotwending: de hoofdverdachte van alle drie de finalisten kreeg een rood scherm. De Mol 2021 is dus niet Philip, maar wel Annelotte, Sven of Lennart.

Wie is Philip Van de Mol?

Philip De Cleen (52) – Docent Marketing (De Mol) uit Burcht. Zes afleveringen leggen evenveel karaktertrekken bloot van één van de allerbeste Mollen uit de geschiedenis. Tijdens de allereerste opdracht stelt hij zelf voor om linie 2 te gaan bemannen, waar hij Dami zal helpen om aanvallers af te schieten.

Wie is de Mol laptop dubbel scherm?

- Sinds het veertiende seizoen wordt de executie uitgevoerd op een laptop met twee schermen; aan de voorzijde en aan de achterzijde. Deze laptop is speciaal voor Wie is de Mol? gefabriceerd. - De software van de executie wordt geproduceerd door Microsoft.

Kun je Wie is de Mol live kijken?

Met NLZIET kun je alle afleveringen van Wie is de Mol direct live kijken.