Inhoudsopgave:

 1. Wat is een BMW F31?
 2. Is BMW slecht?
 3. Is een BMW 3 Serie duur in onderhoud?
 4. Hoe betrouwbaar is een BMW 3 serie?
 5. WAT IS facelift BMW?
 6. Waar staat de afkorting BMW voor?
 7. Welke motoren van BMW zijn slecht?
 8. Welke BMW betrouwbaar?
 9. Hoe lang gaat een BMW 3 Serie mee?
 10. Is BMW onderhoud duur?
 11. Welke BMW 3 Serie is het beste?
 12. Wat betekent LCI bij BMW?
 13. Waar staat LCI voor BMW?
 14. Hoe komt BMW aan zijn naam?
 15. Waar staat de R voor bij BMW?
 16. Welke BMW heeft THP motor?
 17. Welke BMW motor is het beste?
 18. Wat is beter BMW of Mercedes?
 19. Welke auto beste kwaliteit?
 20. Hoeveel kilometers kan een BMW rijden?

Wat is een BMW F31?

Touring (F31, ) De stationwagenversie, aangeduid als Touring, werd onthuld op de 21e Auto Mobil International Leipzig in 2012. De eerste modellen omvatten de 328i, 320d en 330d. In de herfst van 2012 werden daar de 320i, 325d en 318d aan toegevoegd.

Is BMW slecht?

In het jaarlijkse betrouwbaarheidsonderzoek van marktonderzoekers JD Power in het Verenigd Koninkrijk komt BMW als minst betrouwbaar uit de bus. Het Duitse premium-merk krijgt op het verliezerspodium gezelschap van Fiat en Audi op respectievelijk twee en drie.

Is een BMW 3 Serie duur in onderhoud?

BMW maakt over het algemeen degelijke en goede auto's. Het probleem is alleen wel dat onderhoud duur is. Volgens Amerikaans onderzoek is BMW zelfs het duurste merk, als het gaat om onderhoud. In het lijstje met auto's waar je jaarlijks het meeste geld aan kwijt bent, staat de BMW 328i vaak behoorlijk hoog.

Hoe betrouwbaar is een BMW 3 serie?

Tevredenheidscijfer volgens bezitters
Betrouwbaarheid8,2
Verkoop7,7
Service7,5
Ranking overall443 / 1.382
Ranking in segment (D)1

WAT IS facelift BMW?

Veertig jaar BMW 3 Serie vier je met een facelift. ... Het interieur is opgewaardeerd met verbeterd materiaalgebruik en een vernieuwde vorm voor bekerhouders en middenconsole terwijl het BMW Professional navigatiesysteem op een update kan rekenen.

Waar staat de afkorting BMW voor?

Het logo van BMW Naar de propeller van een vliegtuigmotor. Precies één eeuw geleden ontstaat het Beierse bedrijf als een doorstart van Rapp Motorenwerke, gespecialiseerd in de bouw van vliegtuigmotoren. BMW staat voor Bayerische Motoren Werke.

Welke motoren van BMW zijn slecht?

De BMW N20B20, B48 en B38 benzinemotoren kennen een probleem met de distributieketting! Motoren van dit type staan er namelijk om bekend, dat er al na ca. 50.000 km problemen ontstaan met de distributieketting.

Welke BMW betrouwbaar?

Meest betrouwbaar: BMW X5 ().

Hoe lang gaat een BMW 3 Serie mee?

Bij benzine versies is de psychologische tweedehands grens 100.000km en bij diesel 160.000km voor auto's met deze km-standen wordt nog relatief veel geld gevraagd en betaald.

Is BMW onderhoud duur?

Op nummer 1 staan onze vrienden van BMW. In de eerste 10 jaar dat die auto rondrijdt, ben je als eigenaar bijna 18.000 dollar kwijt. Dat is met een gemiddeld jaarkilometrage en regulier onderhoud. ... Dat merk staat op nummer 30 en in 10 jaar tijd betaal je aan onderhoud niet meer dan 5500 dollar.

Welke BMW 3 Serie is het beste?

De BMW E46 als youngtimer – dat is eigenlijk een voor de hand liggende keuze. Deze vierde generatie is volgens velen namelijk de beste BMW 3-serie ooit. Voor de originaliteitsprijs komt u niet in aanmerking, wanneer uw keuze valt op de BMW E46.

Wat betekent LCI bij BMW?

Mocht je denken: wat betekenen die laatste drie letters van de naam BMW 5 Serie LCI nu eigenlijk, het antwoord is simpel. LCI staat voor Life Cycle Impulse en is de BMW-manier om een facelift aan te duiden.

Waar staat LCI voor BMW?

BMW noemt dit LCI (Life Cycle Impulse).

Hoe komt BMW aan zijn naam?

BMW was namelijk in de tijd van de eerste wereldoorlog een groot leverancier van vliegtuigmotoren. Het verdrag van Versailles in 1919 verbood Duitse ondernemingen vliegtuigen. Hierdoor moest BMW keuzes maken. In 1922 werd de naam officieel Bayerische Motoren Werke en gingen ze motoren maken.

Waar staat de R voor bij BMW?

De laatste letters van de typeaanduiding vertellen je dat de 'R' van de S1000 RR vermoedelijk staat voor rennsport – da's racen in het Duits. De 'GS' aan het einde van de R 1250 GS betekent ofwel Gelände/Straße (off-road/straat) of Gelände Sport, met Gelände betekent terrein.

Welke BMW heeft THP motor?

Het resultaat is de THP-motor (N13 in BMW, N14 en N18 in Mini), die naast andere geavanceerde technologieën BMW's VANOS (variabele kleptiming), intergekoelde turbocompressor en GDI (directe benzine-injectie) omvatte.

Welke BMW motor is het beste?

1. De BMW M2401 is een van de meest opwindende sportcoupes die recent uit de fabrieken in Beieren is komen rollen. Onder de motorkap van dit beest ligt een turbocharged, 6-cilindermotor met 335 paardenkracht, 3.0 liter inhoud.

Wat is beter BMW of Mercedes?

Daar was BMW 'overtuigend' de nummer 1 in het felbevochten premiumsegment. ... Het merk uit München wist maar liefst 7.348 méér auto's te verkopen dan het merk uit Stuttgart. Opmerkelijk, want in Q stond Mercedes nog fier bovenaan.

Welke auto beste kwaliteit?

Toyota staat met een 8,7 op de eerste plaats, gevolgd door Suzuki met een nette score van 8,6. Ook Honda, Mazda en Subaru scoren goed. De drie merken halen allemaal een 8,5. Seat staat op de laatste plaats met een 5,2, met daarboven Citroën met een gemiddelde score van 5,8.

Hoeveel kilometers kan een BMW rijden?

Benzine
PositieMerkAantal km
8.BMW330.560
9.Jaguar327.827
10.Citroën323.229
11.Alfa Romeo321.386