Inhoudsopgave:

 1. Wat verdiend een gemiddelde monteur?
 2. Hoeveel verdient een monteur per uur?
 3. Wat verdient een servicemonteur installatietechniek?
 4. Wat verdient iemand in de technische dienst?
 5. Wat verdient een witgoed monteur?
 6. Wat verdient een Bedrijfswagenmonteur?
 7. Wat verdient een installatiemonteur ZZP?
 8. Wat verdien je als elektromonteur?
 9. Wat zijn de werkzaamheden van een installateur?
 10. Wat verdient Mbappe?
 11. Wat is de technische dienst?
 12. Wat doet een Witgoedmonteur?
 13. Wat is een witgoed monteur?
 14. Wat verdient een loodgieter in loondienst?
 15. Wat verdient een loodgieter?
 16. Wat verdient een Gasfitter?
 17. Wat verdient een zzper in de horeca?

Wat verdiend een gemiddelde monteur?

Een monteur in Nederland verdient gemiddeld € 2.705 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.300 (laagste) tot € 3.115 (hoogste).

Hoeveel verdient een monteur per uur?

Het gemiddelde salaris voor een monteur technische dienst (m/v) in Nederland is € 2.900 per maand.

Wat verdient een servicemonteur installatietechniek?

Het gemiddelde salaris voor een servicemonteur installatietechniek (m/v) in Nederland is € 2.845 per maand.

Wat verdient iemand in de technische dienst?

Hoeveel verdient een technisch medewerker gemiddeld in Nederland? Een technisch medewerker in Nederland verdient gemiddeld € 2.540 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.160 (laagste) tot € 2.925 (hoogste).

Wat verdient een witgoed monteur?

Een witgoedmonteur in loondienst zal doorgaans een salaris verdienen tussen de 20 euro bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en verantwoordelijkheden.

Wat verdient een Bedrijfswagenmonteur?

Een bedrijfswagenmonteur in Nederland verdient gemiddeld € 2.655 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.260 (laagste) tot € 3.055 (hoogste). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Wat verdient een installatiemonteur ZZP?

Uurtarieven in 50 beroepen: zzp'ers vergeleken met werknemers
BeroepUurtarief zzp'ersBruto-uurloon werknemers
MinimumMinimum
Loodgieter (vind een opleiding via Springestg)€ 25€ 10
Monteur systeemplafonds, scheidingswanden (vind een opleiding via Springest)€ 25€ 10
Uitvoerder bouw€ 25€ 15

Wat verdien je als elektromonteur?

Een startende elektromonteur verdient niet hetzelfde salaris als een ervaren monteur. De gevolgde opleiding en het aantal jaren werkervaring spelen mee voor de hoogte van het salaris. Het gemiddelde salaris ligt tussen de €2200,- en €2500,- bruto per maand.

Wat zijn de werkzaamheden van een installateur?

Als installatiemonteur ben je bezig met het vervangen, repareren, onderhouden en controleren van verschillende soorten installaties. Bijvoorbeeld installaties voor gas, centrale verwarming en water. Maar ook van airco's en warmte-terugwin-installaties.

Wat verdient Mbappe?

18 miljoen EUR (2021) Kylian Mbappé/Salaris

Wat is de technische dienst?

De technische dienst is de engineering afdeling die verantwoordelijk is voor technische aspecten zoals onderhoud en reparaties van een gebouw of vervoermiddel met machines. In de scheepvaart afdeling aan boord voor machinekamer, onderhoud, e.d. In de hotellerie afdeling voor onderhoud, verwarming, e...

Wat doet een Witgoedmonteur?

Als witgoedmonteur heb je veel eigen verantwoordelijkheid en ga je zelfstandig bij onze klanten langs om defecten aan electrische huishoudapparaten, zoals wasmachines, drogers, vaatwassers en koelkasten op te sporen en te verhelpen.

Wat is een witgoed monteur?

Functieomschrijving. Je gaat als witgoedmonteur aan het werk bij een kleine organisatie die gespecialiseerd is in de reparatie van witgoed. Je gaat zelfstandig storingen verhelpen aan witgoedapparaten, zoals wasmachines, drogers, vaatwassers en koelkasten.

Wat verdient een loodgieter in loondienst?

Een loodgieter in Nederland verdient gemiddeld € 2.785 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.370 (laagste) tot € 3.205 (hoogste).

Wat verdient een loodgieter?

Minimum en maximum salaris voor Loodgieters - van € 1.644,68 tot € 3.446,43 per maand - 2021. Loodgieters doen de aanleg, reparatie en het onderhoud van leidingen, fittingen en sanitair voor water, gas, drainage en riool, en bedienen hydraulisch en pneumatisch gereedschap.

Wat verdient een Gasfitter?

Wat verdient een Gasfitter in loondienst? Startsalaris zonder ervaring ongeveer € 1.800 bruto per maand. Gemiddeld salaris ongeveer € 2.200 bruto per maand. Salaris met meer dan tien jaar ervaring ongeveer € 2.600 bruto per maand.

Wat verdient een zzper in de horeca?

Gemiddeld salaris ongeveer € 1.950 bruto per maand. Salaris met meer dan tien jaar ervaring ongeveer € 2.200 bruto per maand.