Inhoudsopgave:

 1. Wie is Nienke Hoogervorst?
 2. Is Bram Moszkowicz getrouwd?
 3. Met wie heeft Bram Moszkowicz?
 4. Wat is de leeftijd van Bram Moszkowicz?
 5. Hoe oud is Nienke Hoogervorst?
 6. Waar komt Bram Moszkowicz vandaan?
 7. Wat was het beroep van Bram Moszkowicz?
 8. Welke Moszkowicz is nog advocaat?
 9. Is Bram Moszkowicz weer advocaat?
 10. Wat doet Nathan Moszkowicz?
 11. Waar is Bram Moszkowicz geboren?
 12. Van wie is Yehudi Moszkowicz een zoon?
 13. Wat kost Moszkowicz?
 14. Waarom Bram Moscovitch geen advocaat meer?
 15. Wat is het beroep van Bram Moszkowicz?
 16. Wie is de vader van Nathan Moszkowicz?
 17. Hoeveel kinderen heeft Robert Moszkowicz?
 18. Wat kost advocaat Spong?
 19. Wat heeft Moszkowicz gedaan?
 20. Wat is het gemiddelde uurtarief van een advocaat?

Wie is Nienke Hoogervorst?

Na haar opleiding Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht met het strafrecht als specialisatie en een stageperiode bij Spong Advocaten, is Nienke Hoogervorst enige tijd werkzaam geweest binnen de advocatuur op Curaçao.

Is Bram Moszkowicz getrouwd?

Privé Moszkowicz heeft uit zijn eerste huwelijk een zoon en uit zijn tweede huwelijk een dochter en een zoon. Verder heeft hij enige tijd een relatie gehad met presentatrice Eva Jinek.

Met wie heeft Bram Moszkowicz?

Bram zwijgt over Lil' Brams zoon Nathan Moszkowicz is de manager van Lil' Kleine en Nathans stiefmoeder Nienke Hoogervorst, de vriendin van Bram, is Lil's advocaat.

Wat is de leeftijd van Bram Moszkowicz?

61 jaar () Bram Moszkowicz/Leeftijd

Hoe oud is Nienke Hoogervorst?

' Na het winnen van de tv-show De nieuwe Moszkowicz werkte Nienke Hoogervorst (30) zes jaar bij het kantoor van de bekende strafpleiter. Nu is de advocate voor zich- zelf begonnen.

Waar komt Bram Moszkowicz vandaan?

Maastricht, Nederland Bram Moszkowicz/Geboorteplaats

Wat was het beroep van Bram Moszkowicz?

Jurist Bram Moszkowicz/Beroepen

Welke Moszkowicz is nog advocaat?

Het is de thuisbasis van 'de nieuwe generatie' uit Nederlands beroemdste advocatenfamilie. De jongste telg heet Yehudi (37) en hij is momenteel de enige Moszkowicz die nog als strafpleiter actief is. Een Utrechtse straatvechter die zich heeft opgewerkt tot succesvol advocaat.

Is Bram Moszkowicz weer advocaat?

Bram Moszkowicz niet terug als advocaat: 'Dat wil ik mijn ouders, kinderen en vriendin niet meer aandoen' videoBram Moszkowicz mag zijn oude beroep als advocaat niet oppakken. Dat heeft het Hof van Discipline vanochtend besloten.

Wat doet Nathan Moszkowicz?

Moszkowicz richtte in 2013 zijn eigen bedrijf Namam op, een management bureau voor Nederlandse muzikanten, acteurs en influencers. ... Kort na de oprichting en reeds menige successen volgden acteur Manuel Broekman, actrice Sigrid ten Napel. De bekendste artiest uit zijn stal is rapper Lil Kleine.

Waar is Bram Moszkowicz geboren?

Maastricht, Nederland Bram Moszkowicz/Geboorteplaats

Van wie is Yehudi Moszkowicz een zoon?

Yehudi Moszkowicz Max Moszkowicz Robert Moszkowicz/Zonen

Wat kost Moszkowicz?

Moszkowicz werkt in beginsel op basis van een uurtarief, afhankelijk van het rechtsgebied, het belang en de complexiteit van de zaak variërend van € 195,,00 exclusief BTW.

Waarom Bram Moscovitch geen advocaat meer?

Moszkowicz werd in 2012 geschorst omdat hij contante betalingen niet zou hebben gemeld aan de Orde van Advocaten, dat zijn bedrijfsvoering niet duidelijk was en dat hij diverse jaarrekeningen niet zou hebben overgelegd. ... Hij had diverse cliënten onvoldoende bijgestaan terwijl zij daar dik voor moesten betalen.

Wat is het beroep van Bram Moszkowicz?

Jurist Bram Moszkowicz/Beroepen

Wie is de vader van Nathan Moszkowicz?

Bram Moszkowicz Nathan Moszkowicz/Vaders Nathan Moszkowicz (1993) is een Nederlandse ondernemer. Hij is de zoon van jurist en voormalig strafadvocaat Bram Moszkowicz.

Hoeveel kinderen heeft Robert Moszkowicz?

Yehudi Moszkowicz Max Moszkowicz Robert Moszkowicz/Kinderen

Wat kost advocaat Spong?

Uurtarieven kunnen sterk verschillen. Bekende advocaten als Gerard Spong rekenen 400 euro per uur. Een groot aantal advocaten hanteert uurprijzen die schommelen tussen 1 euro per uur.

Wat heeft Moszkowicz gedaan?

Moszkowicz werd in 1985 beëdigd als advocaat en kreeg in zijn carrière meerdere keren waarschuwingen en berispingen. Hij werd geschrapt als advocaat omdat hij grote sommen contant geld had aangenomen, zonder dat te melden bij de Orde van Advocaten. Ook waren zijn bedrijfsvoering en administratie niet op orde.

Wat is het gemiddelde uurtarief van een advocaat?

Gemiddeld kost een advocaat namelijk tussen de €200 en €300 euro per uur. Er zijn zelfs advocaten met een tarief van €400 per uur.