Inhoudsopgave:

 1. Kun je pinnen in de bus Utrecht?
 2. Wat kost de bus naar Utrecht?
 3. Kun je nog een kaartje in de bus kopen?
 4. Kun je met de bus reizen zonder OV-chipkaart?
 5. Kan ik nog pinnen in de bus?
 6. Kun je pinnen in de bus Qbuzz?
 7. Wat kost een kinderkaartje in de bus?
 8. Hoeveel kost een ticket voor de bus?
 9. Kan je in de tram nog een kaartje kopen?
 10. Kan je nog een kaartje kopen op het station?
 11. Kan je nog pinnen in de bus?
 12. Kan ik met een NS kaartje ook met Arriva reizen?
 13. Is mondkapje verplicht in de bus?
 14. Kan je een kaartje kopen in de bus GVB?
 15. Wat kost een buskaartje van Emmen naar Groningen?
 16. Wat kost een tramkaartje in Den Haag?
 17. Hoeveel kost 1 tramrit?
 18. Hoe duur is een tram?
 19. Kun je nog een kaartje kopen in de tram in Amsterdam?

Kun je pinnen in de bus Utrecht?

Syntus Gelderland, Overijssel, Twente, Utrecht en Allgo Je kunt in de bussen van Syntus niet meer met contant geld betalen. Wel pinnen! Je kunt wel met PIN, de Syntus app of de OV-chipkaart betalen.

Wat kost de bus naar Utrecht?

Het Busticket Syntus Utrecht is er in 3 varianten: Busticket van € 2,90, hiermee kunt u maximaal 2 zones reizen. Na afstempelen is het ticket 60 minuten geldig. Busticket van € 4,60, hiermee kunt u maximaal 4 zones reizen.

Kun je nog een kaartje in de bus kopen?

Voor het reizen met de bus, tram en metro kun je ook losse kaartjes kopen. ... In de meeste gevallen ben je duurder uit in vergelijk met het reizen op saldo op een OV-chipkaart. Let wel op, want je kunt in de meeste gevallen niet meer met contant geld betalen bij de chauffeur.

Kun je met de bus reizen zonder OV-chipkaart?

Reizen met de bus kan ook zonder OV-chipkaart. Losse kaartjes zijn er in verschillende vormen: een papieren kaartje, een e-ticket en een m-ticket. Een aantal kaartjes hieronder kun je direct als e-ticket bestellen, andere kaartjes zijn alleen te koop bij verkooppunten of bij de buschauffeur.

Kan ik nog pinnen in de bus?

Kan ik nog met contant geld betalen in de bus? In al onze bussen in Nederland is het niet meer mogelijk om met contant geld te betalen. Dat doen we om de sociale veiligheid in de bus te vergroten voor onze medewerkers en onze reizigers. Daarnaast zijn de nieuwe betaalvormen (zoals pinnen) sneller en efficiënter.

Kun je pinnen in de bus Qbuzz?

Buskaartjes zijn alleen bij de chauffeur in de bus te koop. Je rekent ze af met je pinpas of creditcard. Het is niet mogelijk om met contant geld te betalen in onze bussen. ... Stap je over op een andere bus van Qbuzz?

Wat kost een kinderkaartje in de bus?

Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De Kinder Dagkaart kost € 1,50 per persoon. Met deze kaart kan een kind de gehele dag onbeperkt reizen met de bussen en trams van HTM.

Hoeveel kost een ticket voor de bus?

De prijzen voor de losse tickets blijven ongewijzigd. Een klassiek papieren biljet voor 60 minuten reizen met bus of tram zal dus ook na 1 februari 3 euro kosten, een sms-ticket 2,15 euro en een m-ticket (via de smartphone) 1,8 euro. Er bestaan inmiddels al verschillende apps om de m-tickets te kopen.

Kan je in de tram nog een kaartje kopen?

Reizen met een OV-chip is in de tram en (nacht)bus natuurlijk het meest handig. Als je deze niet hebt, kun je in het voertuig altijd een kaartje kopen en betalen met een betaalpas of creditcard. Dat kan contactloos of met pin.

Kan je nog een kaartje kopen op het station?

Naast reizen op saldo met de OV-chipkaart kun je in de trein ook nog gebruik maken van een los kaartje van NS, de eenmalige OV-chipkaart. Dit is een papieren OV-chipkaart. ... De eenmalige OV-chipkaart koop je op het station bij de NS-kaartautomaat. Je betaalt voor dit kaartje een toeslag van € 1,00.

Kan je nog pinnen in de bus?

Kan ik nog met contant geld betalen in de bus? In al onze bussen in Nederland is het niet meer mogelijk om met contant geld te betalen. Dat doen we om de sociale veiligheid in de bus te vergroten voor onze medewerkers en onze reizigers. Daarnaast zijn de nieuwe betaalvormen (zoals pinnen) sneller en efficiënter.

Kan ik met een NS kaartje ook met Arriva reizen?

De vraag is wat algemeen, want wat bedoel je met een NS Kaart? Je kan met een ov chipkaart bij iedere vervoerder inchecken en in principe ook bij ieder vervoermiddel. Met een dagkaart van bijvoorbeeld de Spoordeelwinkel kun je ook bij iedere vervoerder reizen, dus ook Arriva.

Is mondkapje verplicht in de bus?

Bent u de enige passagier in de touringcar? Dan bent u niet verplicht een mondkapje te dragen. Reist u met meer passagiers in de touringcar? Dan is een mondkapje wel verplicht.

Kan je een kaartje kopen in de bus GVB?

Al het GVB OV is cashloos. Een kaartje kopen in de tram, (nacht)bus of op de Noordzeekanaalponten kan dus alleen met een betaalpas of een creditcard.

Wat kost een buskaartje van Emmen naar Groningen?

De snelste bus van Emmen naar Groningen wordt aangeboden door en duurt . Bustickets voor deze verbinding kosten 0,00 €.

Wat kost een tramkaartje in Den Haag?

Om een voorbeeld te geven: voor een reis die 2 uur of korter duurt, betaal je nu €4,- voor een los kaartje. Reizen op saldo met je OV-chipkaart kost in den Haag per kilometer €0,166 (daar komt het basistarief van €0,96 (bij elkaar opgeteld €1,13).

Hoeveel kost 1 tramrit?

De prijzen voor de losse tickets blijven ongewijzigd. Een klassiek papieren biljet voor 60 minuten reizen met bus of tram zal dus ook na 1 februari 3 euro kosten, een sms-ticket 2,15 euro en een m-ticket (via de smartphone) 1,8 euro.

Hoe duur is een tram?

Dagkaarten / Uurskaarten
ReisproductPrijs
GVB 1 uur€ 3,20
Bus Tram Metro (BTM) 1,5 uur (geldig bij GVB, Connexxion en EBS)€ 6,50
GVB 1 dag / 24 uur€ 8,00
GVB kind 1 dag /24 uur€ 4,00

Kun je nog een kaartje kopen in de tram in Amsterdam?

Al het GVB OV is cashloos. Een kaartje kopen in de tram, (nacht)bus of op de Noordzeekanaalponten kan dus alleen met een betaalpas of een creditcard.