Inhoudsopgave:

 1. Wat is het adres van Gordon?
 2. Waar woont Gordon Heuckeroth Amsterdam?
 3. Waar woont Gordon 2021?
 4. Wat is het adres van Gerard Joling?
 5. Is het huis van Gordon verkocht?
 6. Wat verkocht Gordon op de markt?
 7. Waar woont Gerard Joling in Aalsmeer?
 8. Waar woont Gerard Joling 2020?
 9. Waar woont Gerard Joling Schagen?
 10. Waar woonde Gerard Joling?
 11. Hoeveel geld heb Gerard Joling?
 12. Waar is Gerard Joling geboren?

Wat is het adres van Gordon?

Gordon heeft zijn villa in Blaricum voor een nog onbekende prijs verkocht en gaat nu in dit luxe appartement in Amsterdam Zuid wonen. Het appartement is 1 minuut lopen vanaf zijn koffiezaak 'Blushing' en hamburgerzaak The Burger Room.

Waar woont Gordon Heuckeroth Amsterdam?

Naast zijn villa in Blaricum heeft Gordon een appartement in Amsterdam-Zuid, waar hij afgelopen september een traumatische ervaring meemaakte. Hij werd slachtoffer van een brute overval in de woning.

Waar woont Gordon 2021?

Gordon koopt een penthouse in Amsterdam Aangezien de BN'er voor zijn villa in 'T Gooi ongeveer €2.950.000 in ontvangst nam, dat was de laatste vraagprijs, kon hij groots uitpakken in 020. Hij sloeg namelijk twee miljoen euro stuk en is nu de trotse eigenaar van een luxe penthouse in het complex The Wave.

Wat is het adres van Gerard Joling?

Hij is geboren in Alkmaar, opgegroeid in Schagen en is toen naar Aalsmeer verhuisd. “Vraag me niet hoe ik hier terecht ben gekomen, maar het is gebeurd. Het is lekker centraal en daardoor makkelijk met het reizen voor mijn werk. Bovendien woon ik in een prachtig huis aan het water.

Is het huis van Gordon verkocht?

Gordon laat aan Shownieuws weten dat het hem is gelukt om zijn villa in Blaricum te verkopen. Het huis stond te koop voor 2,9 miljoen euro.

Wat verkocht Gordon op de markt?

Hoe hij precies aan zijn inmiddels bekende bijnaam komt, is niet duidelijk. Maar hij heeft in de media nooit bekend gestaan als Cornelis. Cornelis/Gordon groeide op in Amsterdam en vóór zijn muzikale doorbraak als zanger verkocht hij vrouwenondergoed op de markt.

Waar woont Gerard Joling in Aalsmeer?

Beschrijving: een half vrijstaande rietgedekte villa met 204m² woonoppervlakte, gelegen aan een landelijke weg bij het centrum van Aalsmeer, met de achtertuin aan de Ringvaart, en vlakbij de uitgestrekte Westeinderplassen.

Waar woont Gerard Joling 2020?

De zanger is troste eigenaar van een riante villa in Aalsmeer. Hier woont hij al sinds 2015.

Waar woont Gerard Joling Schagen?

Hij is geboren in Alkmaar, opgegroeid in Schagen en is toen naar Aalsmeer verhuisd. “Vraag me niet hoe ik hier terecht ben gekomen, maar het is gebeurd. Het is lekker centraal en daardoor makkelijk met het reizen voor mijn werk. Bovendien woon ik in een prachtig huis aan het water.

Waar woonde Gerard Joling?

Alkmaar Gerard Joling/Woonplaatsen

Hoeveel geld heb Gerard Joling?

De inmiddels 60-jarige Gerard Joling loopt dit jaar 350.000 euro mis door de gecancelde optredens. Toch hoeft hij zich geen zorgen te maken over het geld. In 2018 werd zijn vermogen op 15,6 miljoen euro geschat.

Waar is Gerard Joling geboren?

Alkmaar, Nederland Gerard Joling/Geboorteplaats