Inhoudsopgave:

  1. Hoe kom ik aan een kortingscode van Bol Com?
  2. Kan ik bol com bellen?
  3. Hoe stel je verzendkosten in Bol Com?
  4. Waarom kan ik niet achteraf betalen bij Wehkamp?
  5. Waarom kan ik niet meer achteraf betalen?

Hoe kom ik aan een kortingscode van Bol Com?

Af en toe kun je op Acties.nl een kortingscode voor bol.com vinden. Meestal zijn deze kortingscodes geldig op bepaalde producten of categorieën.

Kan ik bol com bellen?

Telefoon: Via telefoonnummer 999 heeft u snel contact met Bol.com. U belt tegen lokale kosten, het is dus geen gratis. Op dit nummer staat het serviceteam staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Hoe stel je verzendkosten in Bol Com?

De verzendkosten worden bepaald door het land van bestemming, de door jou gekozen bezorgtijd, het gewicht en de afmetingen van je pakket (inclusief verpakking). Zodra je van bol.com een e-mail hebt ontvangen dat er een koper is voor jouw artikel verzend je het artikel zo snel mogelijk (stap 4).

Waarom kan ik niet achteraf betalen bij Wehkamp?

Om de marge te verbeteren, pakt Wehkamp ook het retourproces aan. ... Serieretourneerders, consumenten die meer dan 80 procent van hun bestelingen terugsturen, mogen daarnaast niet meer achteraf betalen bij Wehkamp. "Het huidige retourenmodel is economisch onhoudbaar, dus de markt moet in beweging komen.

Waarom kan ik niet meer achteraf betalen?

Controleer of je nog openstaande bestellingen hebt. Misschien is het totaalbedrag van je openstaande orders te hoog. Probeer in dit geval eerst een van je openstaande betaaloverzichten te voldoen. ... Als je een nog onbetaalde AfterPay rekening bij een incassobureau hebt kun je niet via AfterPay bestellen.