Inhoudsopgave:

  1. Hoe duur is Memphis Depay?
  2. Welke club heeft het meest geld?
  3. Welke club gaat Memphis Depay?
  4. Waarom heeft Memphis voornaam op shirt?
  5. Wie is de duurste speler van de wereld?

Hoe duur is Memphis Depay?

Memphis Depay is met een marktwaarde van 45,00 mln. € op plaats 93 van de meest waardevolle spelers wereldwijd. Memphis Depay is met een marktwaarde van 45,00 mln. € op plaats 5 van de meest waardevolle spelers uit Nederland.

Welke club heeft het meest geld?

Toch staat Barcelona bovenaan de lijst van Forbes. Man United zakte naar plek vier met een waarde van 3,53 miljard euro, maar heeft met het bedrijf TeamViewer wel een sterke sponsordeal afgesloten.

Welke club gaat Memphis Depay?

Memphis Depay
Huidige clubFC Barcelona
Rugnummer9
Contract tot
Jeugd

Waarom heeft Memphis voornaam op shirt?

De reden hiervoor is zijn familie, vooral zijn vader. Memphis werd in 1994 geboren in Moordrecht, zijn vader vertrok kort na zijn geboorte en de voetballer heeft hem daarna nooit meer gezien. ... 'Hij heeft het niet verdiend om achterop mijn shirt te staan,' aldus Memphis.

Wie is de duurste speler van de wereld?

Neymar: FC Barcelona -> Paris Saint-Germain voor 222 miljoen. Op nummer 1 in onze lijst duurste voetbaltransfers vinden we Neymar. De Braziliaan werd met zijn overstap van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain in 2017 de duurste voetballer aller tijden. Liefst 222 miljoen telde PSG neer voor de kunsten van de aanvaller ...