Inhoudsopgave:

 1. Hoeveel geheugen heb ik nog op mijn iPad?
 2. Wat zijn documenten en gegevens op iPad?
 3. Wat is andere bij opslag iPad?
 4. Kun je het geheugen van een iPad uitbreiden?
 5. Hoe kun je zien hoeveel geheugen je iPhone heeft?
 6. Hoeveel geheugen heb ik nog op mijn computer?
 7. Waar staat de bestanden app op iPad?
 8. Wat zijn de documenten en gegevens op je iPhone?
 9. Hoe verwijder je anders bij opslag?
 10. Hoe verwijder ik andere op iPad?
 11. Hoeveel GB is iOS 14?
 12. Hoe weet ik hoeveel geheugen mijn computer heeft?
 13. Hoeveel ruimte vrij op laptop?
 14. Waar staat de bestanden-app?
 15. Wat is media in iPad opslag?
 16. Hoe haal ik documenten en gegevens van mijn iPhone af?

Hoeveel geheugen heb ik nog op mijn iPad?

Tik op Instellingen > Algemeen. Tik op iPad-opslag. Hier staat hoeveel opslagruimte er nog vrij is op de tablet en hoeveel er in gebruik is. Ook wordt er een lijst met apps en de hoeveelheid geheugen die ze gebruiken wordt getoond.

Wat zijn documenten en gegevens op iPad?

Documenten en gegevens is de term die wordt gebruikt voor het verzamelen van gegevens die door een app op uw apparaat zijn opgeslagen. ... Deze methode werkt niet voor standaard-apps op je iPhone, zoals foto's en berichten, omdat deze apps niet kunnen worden verwijderd.

Wat is andere bij opslag iPad?

Wat zit er in 'Andere' opslag? In de categorie 'Overig' of 'Anders' valt alles wat niet als apps, foto's, berichten en dergelijke wordt herkend. Instellingen, cache en allerlei andere bestanden vallen binnen deze categorie. Ook bij andere Apple-apparaten komt de categorie 'Andere' voor, zoals bij een Apple TV.

Kun je het geheugen van een iPad uitbreiden?

We bespreken twee manieren om het geheugen van uw Android te vergroten: met een MicroSD kaartje en via een USB stick. iPad | Een iPad heeft een vaste hoeveelheid opslaggeheugen dat u in principe niet uit kunt breiden.

Hoe kun je zien hoeveel geheugen je iPhone heeft?

Als u gegevens over de gebruikte opslagruimte wilt bekijken, gaat u op het apparaat naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > '[Apparaat]-opslag'.

Hoeveel geheugen heb ik nog op mijn computer?

In de instellingen van je telefoon kun je bij 'opslag' meestal direct zien hoeveel je van je totale opslaggeheugen in gebruik hebt. Per categorie of applicatie zie je dan hoeveel geheugen (MB of GB) wordt gebruikt. Je kunt ook een speciale app installeren om je opslagverbruik te controleren.

Waar staat de bestanden app op iPad?

Door bestanden en mappen bladeren en deze openen Tik op 'Blader' onder in het scherm en tik vervolgens op een onderdeel in de navigatiekolom 'Blader'. ... Opmerking: Als je de app waarin een bestand is aangemaakt nog niet hebt geïnstalleerd, kun je een voorvertoning van het bestand openen in 'Snelle weergave'.

Wat zijn de documenten en gegevens op je iPhone?

Apps: geïnstalleerde apps. De inhoud van de apps wordt weergegeven onder 'Documenten en gegevens'. ... Documenten en gegevens: offline leeslijst van Safari, bestanden die in geïnstalleerde apps worden bewaard en app-inhoud zoals contacten, agenda's, berichten en e-mails (en bijbehorende bijlagen).

Hoe verwijder je anders bij opslag?

In Android kun je de app 'Instellingen' openen, op 'Opslag' tikken en vervolgens op 'Ruimte vrijmaken' om aanbevelingen te ontvangen. Selecteer het lege vakje rechts van een aanbeveling en tik onderaan het scherm op 'Vrijmaken' om met deze aanbevelingen ruimte vrij te maken.

Hoe verwijder ik andere op iPad?

1. Probeer de Safari-caches en de offline leeslijst te wissen.
 1. Open de Instellingen app.
 2. Tik Algemene vragen.
 3. Tik iPhone [of iPad] opslag.
 4. Scroll naar beneden en tik op safari.
 5. Tik Website gegevens.
 6. Scroll naar beneden en tik op Verwijder alle websitegegevens.
 7. Veeg naar links op Offline leeslijst.
 8. Tik Delete .

Hoeveel GB is iOS 14?

Net zoals iOS 13 zal de veertiende versie van iOS minder ruimte in beslag nemen op je iDevice en tijdens het installeren. Toch heb je minstens ±2 GB vrije ruimte nodig op je iPhone, iPad of iPod Touch wanneer je iOS 14 of iPadOS 14 wil installeren. Dit kun je controleren via Instellingen ▸ Algemeen ▸ iDevice-opslag.

Hoe weet ik hoeveel geheugen mijn computer heeft?

Bekijk het geheugen in Windows taakbeheer Druk Ctrl + Alt + Delete tegelijkertijd in op je toetsenbord. Ga naar 'Taakbeheer'. Ga bovenin het venster naar het tabje 'Prestaties'. Klik links op 'Geheugen'.

Hoeveel ruimte vrij op laptop?

Wanneer je vooral tekstbestanden en foto's bewaart, dan volstaat 512 gigabyte aan opslagruimte. Wil je veel films, games en andere grote bestanden bewaren op je pc? Kies dan voor minimaal 1 terabyte opslagruimte. Zo kan je voorlopig vooruit zonder dat je laptop vol dreigt te raken.

Waar staat de bestanden-app?

Bestanden zoeken en openen Open de app Bestanden op je telefoon. Meer informatie over waar u uw apps kunt vinden. Je gedownloade bestanden worden weergegeven. om andere bestanden te zoeken.

Wat is media in iPad opslag?

Apps: geïnstalleerde apps en het bijbehorende materiaal, en materiaal dat bewaard wordt in de map 'Op mijn iPhone/iPad/iPod touch' in de Bestanden-app en Safari-downloads. Foto's: foto's en video's die in de Foto's-app worden bewaard. Media: muziek, video's, podcasts, beltonen, illustraties en gesproken memo's.

Hoe haal ik documenten en gegevens van mijn iPhone af?

Een afzonderlijk bestand definitief verwijderen
 1. Open de app Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties op je iPhone of iPad.
 2. Tik linksboven op Menu .
 3. Tik op Prullenbak.
 4. Tik op Meer. naast het bestand dat je wilt verwijderen.
 5. Tik op Definitief verwijderen.