Inhoudsopgave:

 1. Wat zijn de beste auto's?
 2. Welke auto's hebben het vaakst pech?
 3. Wat is de onbetrouwbaarste auto?
 4. Welke auto rijdt het fijnst?
 5. Welke soort pech verhelpt de Wegenwacht het vaakst?
 6. Is Opel een goede auto?
 7. Wat is de beste auto op dit moment?
 8. Welke auto rijdt het langst?
 9. Wat zegt je auto over je persoonlijkheid?

Wat zijn de beste auto's?

Toyota staat met een 8,7 op de eerste plaats, gevolgd door Suzuki met een nette score van 8,6. Ook Honda, Mazda en Subaru scoren goed. De drie merken halen allemaal een 8,5. Seat staat op de laatste plaats met een 5,2, met daarboven Citroën met een gemiddelde score van 5,8.

Welke auto's hebben het vaakst pech?

De auto die met de meeste klachten kampt is met afstand de vorige generatie Volkswagen Passat. Deze heeft een dramatische score van 1,4. Maar liefst 10% van de eigenaren kon een keer niet verder rijden en 42% moest een keer direct naar de garage.

Wat is de onbetrouwbaarste auto?

De grote VW is daarmee veruit de minst betrouwbare auto in het onderzoek van 2020. Maar nergens staat hoeveel Passat-eigenaren er zijn ondervraagd. Bovendien lijkt er geen rekening te worden gehouden met hoeveel er zijn verkocht van een merk of een type, en wat dat eventueel doet met de statistieken.

Welke auto rijdt het fijnst?

 • Mercedes S-Klasse: Rustgevend met vooruitstrevende technologie. De Mercedes S-Klasse is een icoon onder de luxe auto's. ...
 • Volkswagen Passat: Nog altijd uiterst comfortabel. ...
 • Mercedes E-Klasse Estate: Stijlvol en boordevol technologie. ...
 • Citroen C4 Cactus: Comfort voor een vriendelijk prijsje. ...
 • Audi Q5: Ontspannen en stoer.

Welke soort pech verhelpt de Wegenwacht het vaakst?

Meest voorkomende pechgevallen Onze 900 wegenwachten komen het vaakst lege accu's, lekke banden en gevallen van verkeerd getankt tegen. Wil je weten welke pechgevallen er nog meer voorkomen en hoe je ze voorkomt? 9 tips van de Wegenwacht.

Is Opel een goede auto?

De grote Duitse merken, Mercedes-Benz en BMW, vallen net buiten de tien beste merken (7,5 en 7,4). Audi staat nog veel lager op de ladder en deelt de twintigste plek met Opel. Opvallend is ook de positie van Tesla. Het merk debuteert dit jaar in de lijst van de Consumentenbond met een 22e positie.

Wat is de beste auto op dit moment?

Populair automerk: Toyota Toyota staat bekend als betrouwbaar. Zo komt de compacte Toyota Yaris als best presterende auto uit het onderzoek van de Consumentenbond.

Welke auto rijdt het langst?

Koop Toyota voor betrouwbaarheid Op basis van dit onderzoek kunnen we een duidelijke conclusie trekken: als je een betrouwbare auto wil, kan je het beste een Toyota kopen. Zeker als je van plan bent om veel kilometers met je auto te gaan maken zal een auto van het Japanse topmerk het langst meegaan.

Wat zegt je auto over je persoonlijkheid?

Het type auto wat jij verkiest boven de rest zegt veel over jouw persoonlijkheid. Rijd je in een coupé, dan ben je een snelle jongen. Rijd je in een dikke SUV, dan ga je liever voor luxe en ruimte. Heb je dan weer een 4×4, dan ben je waarschijnlijk iemand die ervan houdt om veel outdoor te zijn of om zo over te komen.