Inhoudsopgave:

 1. Kan je vuurwerk online bestellen?
 2. Kun je nog vuurwerk bestellen?
 3. Hoe kun je het beste illegaal vuurwerk bestellen?
 4. Waar kun je vuurwerk bestellen?
 5. Waar kan ik online kindervuurwerk kopen?
 6. Waar kan ik vuurwerk sterretjes kopen?
 7. Wie verkoopt kindervuurwerk?
 8. Waar koop ik Kindervuurwerk?
 9. Waar kan je cat 1 vuurwerk halen?
 10. Wat gebeurd er als je vuurwerk afsteekt?
 11. Wat als je gepakt word met vuurwerk?
 12. Welke supermarkten verkopen vuurwerk?

Kan je vuurwerk online bestellen?

Vuurwerk mag nooit thuisbezorgd worden. Je mag het wel via internet bestellen en ophalen op 29, 30 of 31 december bij een Nederlandse erkende vuurwerkwinkel als je de juiste leeftijd hebt.

Kun je nog vuurwerk bestellen?

Dat vuurwerk kun je alleen in de winkel kopen, dus niet online bestellen. ... Voor essentiële winkels, zoals supermarkten, is dat wel toegestaan.

Hoe kun je het beste illegaal vuurwerk bestellen?

digitale handelJe installeert een app, kiest een vuurwerkdealer uit en geeft met een berichtje je bestelling door. Wie een mobieltje heeft, hoeft niet veel meer te doen om verboden vuurwerk met een verwoestende kracht te laten bezorgen.

Waar kun je vuurwerk bestellen?

Vuurwerk mag je alleen in Nederland kopen bij de officiële vuurwerkverkooppunten. Dat zijn meestal gewone winkels die aan het einde van het jaar ook vuurwerk verkopen. Ze zijn vaak te herkennen aan grote aanplakbiljetten waarop staat: "VUURWERK TE KOOP".

Waar kan ik online kindervuurwerk kopen?

De grootste online vuurwerkwinkel van Nederland! - Vuurwerkexpert. Op zoek naar het mooiste vuurwerk voor de jonge vuurwerkliefhebber? Met het kindervuurwerk van Vuurwerkexpert bezorg je de hele familie een onvergetelijke jaarwisseling!

Waar kan ik vuurwerk sterretjes kopen?

Bij de Action hebben ze het hele jaar door sterretjes in de schappen liggen.

Wie verkoopt kindervuurwerk?

Al meer dan 35 jaar staat Klarenbeek Vuurwerk bekend als dé vuurwerkspecialist van Amsterdam, Amstelveen en omstreken. Dit geldt niet alleen voor knal- en siervuurwerk, ook voor het kopen van kindervuurwerk bent u bij ons aan het juiste adres gekomen!

Waar koop ik Kindervuurwerk?

De grootste online vuurwerkwinkel van Nederland! - Vuurwerkexpert. Op zoek naar het mooiste vuurwerk voor de jonge vuurwerkliefhebber? Met het kindervuurwerk van Vuurwerkexpert bezorg je de hele familie een onvergetelijke jaarwisseling!

Waar kan je cat 1 vuurwerk halen?

Categorie 1 vuurwerk van Vuurwerkland is het hele jaar door te bestellen.

Wat gebeurd er als je vuurwerk afsteekt?

Zeker 100 euro boete voor wie tóch vuurwerk afsteekt tijdens oud en nieuw. Wie tijdens de jaarwisseling toch vuurwerk afsteekt, riskeert een boete van zeker 100 euro. Het kabinet kondigt aan streng te handhaven op het vuurwerkverbod dat tijdens oud en nieuw geldt.

Wat als je gepakt word met vuurwerk?

Afhankelijk hoe zwaar de overtreding is, krijgt de overtreder een boete of gevangenisstraf. ... Jongeren kunnen (bij minder zware overtredingen of misdrijven) ook voor Haltstraf aanmerking komen. De Halt-straf is een korte en snelle aanpak waarbij Halt de jongere confronteert met zijn gedrag en de gevolgen daarvan.

Welke supermarkten verkopen vuurwerk?

 • Lidl.
 • Albert Heijn.
 • Dirk.
 • Aldi.