Inhoudsopgave:

 1. Waar voetbalt de vriend van Lieke Martens?
 2. Met wie woont Lieke Martens samen?
 3. Waar is Lieke Martens geboren?
 4. Wat verdient Lieke Martens per jaar?
 5. Met wie heeft Miedema verkering?
 6. Met wie heeft Jackie Groenen?
 7. Wat voor auto heeft Lieke Martens?
 8. Waar is Lieke Martens opgegroeid?
 9. Waar staat Lieke Martens in het veld?
 10. Wat verdient Strootman?
 11. Wat verdient de Paay?
 12. Wie is de vriendin van Miedema?
 13. Waar speelt Vivianne Miedema?
 14. Waar voetbalt Jackie Groenen?
 15. Waar staat Lieke Martens bekend om?
 16. Hoe duur is Lieke Martens?
 17. Welk nummer heeft Lieke Martens?
 18. Waar staat Lieke voor?
 19. Wat verdient Frenkie?
 20. Wat verdient Depay bij Barça?

Waar voetbalt de vriend van Lieke Martens?

Relatie. Ook moet Lieke het in Barcelona zonder haar vriend Benjamin doen, die de doelman voor Sparta Rotterdam is. “Mijn vriend die voetbalt en die heeft net zo'n strak sportschema als ik. We zien elkaar gewoon veel te weinig, maar we weten dat we een heel fijne toekomst tegemoet gaan.”

Met wie woont Lieke Martens samen?

Lieke Martens is nu een zo'n twee jaar samen met haar vriend Benjamin van Leer.

Waar is Lieke Martens geboren?

Bergen, Nederland Lieke Martens/Geboorteplaats

Wat verdient Lieke Martens per jaar?

Lieke Martens grootverdiener van Oranje Schattingen over haar jaarsalaris bij Barcelona variëren van een tot twee ton, waar nog een ton bijkomt aan commerciële opbrengsten. Dat is flink hoger dan het gemiddelde jaarsalaris van een WK-deelneemster in 2019. Dat lag op een krappe 50.000 euro.

Met wie heeft Miedema verkering?

Volgens de website Spelersvrouw.nl hebben Vivianne Miedema en collega-voetbalster Lisa Evans sinds 2016 verkering. De Schotse Evans kwam in 2015 voor Bayern München te spelen, waar Miedema inmiddels dus een jaar onder contract stond.

Met wie heeft Jackie Groenen?

Jackie Groenen
PositieMiddenvelder, aanvaller
Clubinformatie
Huidige clubManchester United
Rugnummer14

Wat voor auto heeft Lieke Martens?

Hey Lieke, hier is je gloednieuwe Ford Fiesta ST Line. We hebben 'm, in opdracht van Ford, opgepikt bij de dealer in Amsterdam en naar Barcelona gebracht voor je! “Wow, thanks jongens! Hij is echt heel gaaf!”

Waar is Lieke Martens opgegroeid?

Bergen, Nederland Lieke Martens/Geboorteplaats

Waar staat Lieke Martens in het veld?

Aanvaller Lieke Martens/Positie

Wat verdient Strootman?

4,5 miljoen EUR (2018) Kevin Strootman/Salaris

Wat verdient de Paay?

De Oranje-international zou in Barcelona een contract tekenen tot medio 2024 en naar verluidt gaat Memphis vijf miljoen euro per jaar verdienen. Een bedrag dat nog kan oplopen in geval Barcelona landskampioen wordt of de Champions League wint.

Wie is de vriendin van Miedema?

Ze woont daar met haar partner en Schots international Lisa Evans in het huis van haar schoonouders. Een oase van rust tussen de Schotse heuvels.

Waar speelt Vivianne Miedema?

Arsenal WFC#11 / Aanvaller Nederland nationaal vrouwenvoetbalelftal#9 / AanvallerNetherlands Vivianne Miedema/Huidige teams

Waar voetbalt Jackie Groenen?

Jackie Noelle Groenen (uitspraak: /ˈsʲɑki/, /ˈʃɑki/; Tilburg, 17 december 1994) is een Nederlands-Belgisch voetbalster die sinds 2019 speelt voor Manchester United.

Waar staat Lieke Martens bekend om?

Lieke Elisabeth Petronella Martens (Bergen (LB), 16 december 1992) is een Nederlands profvoetbalster die sinds juli 2017 onder contract staat bij FC Barcelona. Ze werd op 6 augustus 2017 met het Nederlands elftal Europees kampioen. Tevens kreeg ze de prijs voor beste speelster van het toernooi.

Hoe duur is Lieke Martens?

Steeds meer sponsoren investeren in het vrouwenvoetbal. De 28-jarige Martens strijkt een flink jaarsalaris op bij FC Barcelona. Volgens loonwijzer.nl verdient Martens ruim 250.000 euro per jaar, 20.833,33 euro per maand, 4.807,69 per week en 961,54 euro per dag.

Welk nummer heeft Lieke Martens?

22FC Barcelona Femení / Aanvaller 11Nederland nationaal vrouwenvoetbalelftal / Aanvaller Lieke Martens/Rugnummer

Waar staat Lieke voor?

Lieke is een variant van Lia. Lia is een verkorte vorm van namen die op 'lia' eindigen, zoals Cornelia of Julia. ... Deze naam heeft ofwel een Germaanse oorsprong en betekent dan 'uit het volk der Angelen'. De naam kan ook uit het Grieks komen en heeft dan 'engel' als betekenis.

Wat verdient Frenkie?

Na zijn transfer naar FC Barcelona is Frenkie de Jong de best betaalde Nederlandse voetballer. Hij verdient naar verluidt niet minder dan 16 miljoen euro.

Wat verdient Depay bij Barça?

De 27-jarige aanvaller was een nettosalaris van zeven miljoen euro per jaar overeengekomen met Barça, maar heeft daar dertig procent van moeten inleveren. Depay kreeg enkele dagen na het ondertekenen van zijn contract in het Camp Nou te horen dat de financiële situatie bij Barça nog nijpender is dan gedacht.