Inhoudsopgave:

 1. Wat is het verschil tussen Xbox en PlayStation 4?
 2. Wat is beter PlayStation of Nintendo?
 3. Wat is het verschil tussen een PS4 en een PS4 slim?
 4. Wat is het verschil tussen de Xbox One en de Xbox One S?
 5. Wat is beter Nintendo switch of PlayStation 4?
 6. Welke console is het beste?
 7. Wat is de populairste game console?
 8. Wat is het verschil tussen de PlayStation slim en pro?
 9. Welke Playstations zijn er?
 10. Is de Xbox One goed?
 11. Hoeveel teraflops heeft de Xbox One S?
 12. Wat is het verschil tussen een PlayStation en een Nintendo Switch?
 13. Welke spelcomputer moet ik kopen?
 14. Welke game consoles zijn er?

Wat is het verschil tussen Xbox en PlayStation 4?

Een groot verschil tussen de Xbox One (Microsoft) of een ps4 (Sony) valt direct in het oog. De console van de PlayStation 4 is veel kleiner en heeft een mooi design met een mooi oplichtende led display. De Xbox One is veel groter in omvang en is niet verticaal neer te zetten, wat de ps4 wel kan.

Wat is beter PlayStation of Nintendo?

Kies de console die bij je past Als je graag de nieuwste games met de beste graphics speelt, dan wil je die natuurlijk ook op de nieuwste console spelen. Zorg dan bijvoorbeeld voor een PlayStation 5 of Xbox Series X. Speel je graag samen en/of onderweg? Dan is de Nintendo Switch voor jou de beste optie.

Wat is het verschil tussen een PS4 en een PS4 slim?

Met een PS4 Slim heb je de kracht van een klassieke PS4 in een kleiner jasje. De graphics zijn nagenoeg gelijk, waarbij HDR ondersteuning wel nieuw is. Hier heb je wel een geschikt display voor nodig. De maximale beeldresolutie van de Slim is 1080p, wat perfect aansluit op de meeste standaard tv's en monitoren.

Wat is het verschil tussen de Xbox One en de Xbox One S?

Het allergrootste verschil dat de Xbox One S met zich meeneemt is de mogelijkheid om, wanneer je een 4K-televisie hebt, in 4K Ultra HD te kunnen streamen en kan de console je games upscalen tot boven de 1080p.

Wat is beter Nintendo switch of PlayStation 4?

De Nintendo Switch is niet zo krachtig als de PlayStation 4 of Xbox One. Ook het aanbod met games is kleiner. Wel is de Nintendo Switch de enige spelcomputer waar je Mario-, Zelda- of Donkey Kong-games op kunt spelen. ... De Switch heeft een ingebouwde accu, dus je kunt zelfs gamen op een bankje in het park.

Welke console is het beste?

Context van het spel Reizende mensen kiezen beter voor een handheld spelcomputer zoals de Nintendo 3DS, of een hybride versie, zoals de Switch. Als je met het hele gezin wilt spelen, kies dan voor een spelcomputer in huis, zoals de PlayStation 4.

Wat is de populairste game console?

In het land van Donald Trump zien de resultaten er niet veel anders uit: de PlayStation 4 domineert de markt. Wel is de Xbox One hier duidelijker populairder dan de Nintendo Switch, iets wat we in Nederland omgedraaid zagen.

Wat is het verschil tussen de PlayStation slim en pro?

Qua resolutie is de PS4 Pro beduidend beter dan de PS4 Slim; dit is 4x hoger dan de PS4 Slim. Dit is een enorm verschil! Als we kijken naar het geheugen zijn ze gelijk aan elkaar, wel is er een klein verschil in de opslag harde schijf. De PS4 Pro heeft tevens drie USB 3.1 poorten, de PS4 Slim slechts twee.

Welke Playstations zijn er?

Er bestaan drie verschillende uitvoeringen van de PlayStation 4 van Sony: de oorspronkelijke PlayStation 4, de PlayStation 4 Slim, en de PlayStation 4 Pro. De oorspronkelijke PS4 is op dit moment niet meer als nieuw te koop. In de winkels zul je alleen de PS4 Slim en de PS4 Pro nog vinden.

Is de Xbox One goed?

Erg fijne console, goede vervanger voor je Xbox 360. Erg fijn dat hij ook blu-ray afspeelt. 500GB Lijkt wat weinig.

Hoeveel teraflops heeft de Xbox One S?

Efficiëntere hardware
Xbox One SXbox One
Gpu12 cu's (768 streamprocessors)12 cu's (768 streamprocessors)
Productieprocedé16nm-finfet28nm
Gpu kloksnelheid914MHz853MHz
Prestaties1,4 teraflops1,31 teraflops

Wat is het verschil tussen een PlayStation en een Nintendo Switch?

De Nintendo Switch is niet zo krachtig als de PlayStation 4 of Xbox One. Ook het aanbod met games is kleiner. Wel is de Nintendo Switch de enige spelcomputer waar je Mario-, Zelda- of Donkey Kong-games op kunt spelen. ... De Switch heeft een ingebouwde accu, dus je kunt zelfs gamen op een bankje in het park.

Welke spelcomputer moet ik kopen?

Reizende mensen kiezen beter voor een handheld spelcomputer zoals de Nintendo 3DS, of een hybride versie, zoals de Switch. Als je met het hele gezin wilt spelen, kies dan voor een spelcomputer in huis, zoals de PlayStation 4.

Welke game consoles zijn er?

Spelconsoles
 • Wii U (2012)
 • Wii Mini (2012)
 • Ouya (2013)
 • PlayStation 4 (2013) PlayStation 4 Slim (2016) PlayStation 4 Pro (2016)
 • Xbox One (2013) Xbox One S (2016) Xbox One X (2017)
 • PlayStation TV (2014)
 • Nintendo Switch (2017)