Inhoudsopgave:

 1. Wie is de Mol geheime aanwijzingen jubileumseizoen?
 2. Wie is de Mol 21 aanwijzingen?
 3. Wie is de Mol statistieken?
 4. Wie is de Mol hints aflevering 9?
 5. Wie is de Mol hints aflevering 1 2020?
 6. Wie is de Mol afvallers 2021?
 7. Waarom Rocky de Mol is?
 8. Wie was de mol seizoen 7?
 9. Wie is de Mol 2021 intrappen?
 10. Wie is de Mol aanwijzingen Rocky?
 11. Wie zit er in de mol 2021?
 12. Wie is de afvaller van de mol?
 13. Kan Rocky de Mol zijn?
 14. Wie is de Mol Rocky of Renee?

Wie is de Mol geheime aanwijzingen jubileumseizoen?

Bij een jubileumseizoen van 'Wie is de Mol? ' zou je denken dat er flink wordt uitgepakt met verborgen aanwijzingen en opvallende hints. Maar niks is minder waar, want in de finale-aflevering van afgelopen zaterdag bleek geen enkele hint genoemd te worden.

Wie is de Mol 21 aanwijzingen?

Geheime aanwijzingen uit seizoen 21 van Wie is de Mol?
 • Gelijk zodra het woord 'Mol' valt.
 • De Mol is gelijk de eerste die geïntroduceerd wordt.
 • En tijdens de Moltainbike-tocht is alleen de tekst op het bordje van de Mol exact gelijk aan de tekst op het invulbord aan het einde van de opdracht.

Wie is de Mol statistieken?

Bij de mannen is Nathan hoofdverdachte als Mol met 22,6%. Rob staat op de tweede plek met 20% en Miljuschka op plek drie met 15,8%. De vrouwen vinden Rob (18,9%) en Nathan(18,6%) bijna even verdacht, met op de derde plek Miljuschka met 17,7%.

Wie is de Mol hints aflevering 9?

Hints en andere opvallende dingen tijdens aflevering 9 van Wie is de mol?
 • Charlotte besloot de laatste kilometer tijdens de opdracht 'intrappen' te gaan hardlopen en verdiende daarmee geld voor de pot. ...
 • Renée deed meerdere keren een poging om een van de opdrachten uit te voeren, maar dat schoot niet echt op.

Wie is de Mol hints aflevering 1 2020?

Dit is misschien wel de meest opvallende hint van aflevering 1. De kandidaten mogen één voor één een ruimte in waar vier bakjes staan met prijzen: een groene vrijstelling, een joker en twee geldprijzen. Voor de deelnemers iets mogen kiezen, moeten ze eerst naar het advies luisteren van oud-Mollen.

Wie is de Mol afvallers 2021?

2021 kende de laatste afvaller. Het is Splinter Chabot die het spel moet verlaten. Verdachte MollenDe meest verdachte kandidaat bij de kijkers thuis is Renée Fokker met 43%. Charlotte Nijs volgt met 37% van de verdenkingen.

Waarom Rocky de Mol is?

Rocky is de Mol omdat: Zij bleef in aflevering 2 bij de opdracht 'de dans ontspringen' als laatste over bij de balletdanseressen, zij 'ontsprong dus de dans'.

Wie was de mol seizoen 7?

Kandidaten
Nr.NaamWeek 9
6Moniek Van de VeldeReünie
7Reggy SamynReünie
8Anke Van BerendoncksReünie
9Dimi ClaeysReünie

Wie is de Mol 2021 intrappen?

Ze gaan voor de opdracht 'Intrappen' een flinke tocht maken naar de rotsen van Svatos. De route is 6 kilometer lang en loopt langs een rivier. Als ze over drie kwartier allemaal op het eindpunt zijn, komt er 100 euro in de pot. Ook onderweg kunnen ze extra geld verdienen door deelopdrachten uit te voeren.

Wie is de Mol aanwijzingen Rocky?

Rocky is de Mol omdat: Zij bleef in aflevering 2 bij de opdracht 'de dans ontspringen' als laatste over bij de balletdanseressen, zij 'ontsprong dus de dans'.

Wie zit er in de mol 2021?

zijn Esquire-hoofdredacteur Arno Kantelberg, GTST-acteur Everon Jackson Hooi, sportpresentatrice Fresia Cousiño Arias, rapper Glen Faria, presentatrice Hila Noorzai, actrice Kim-Lian van der Meij, operazangeres Laetitia Gerards, acteur Sahil Amar Aïssa, Loïs Lane-zangeres Suzanne Klemann, cabaretier Thomas van Luyn en ...

Wie is de afvaller van de mol?

Seizoen 1
Nr.DeelnemerOpmerking
1Petra Knoth (studente)Winnaar
2Robin Dissels (manager uitzendbureau)Verliezend finalist
3Wilmie Geurtjens (edelsmid)Afvaller 7
4Arnoud Olgers (gezinsverzorger)Afvaller 6

Kan Rocky de Mol zijn?

Kom alvast gezellig in de tunnel van Rocky (36), want uit de volgende hints kun je opmaken dat zij de Mol is. Dat ze door Nederlanders het minst verdacht wordt, betekent namelijk niet dat ze niet verdacht te werk is gegaan.

Wie is de Mol Rocky of Renee?

Maar liefst 3,35 miljoen mensen zagen hoe WIDM-finaliste Roxanne 'Rocky' Hehakaija actrice Renée Fokker ontmaskerde als Mol van 2021. De oud-voetbalster won met een bedrag van 9675 euro de laagste pot ooit.