Inhoudsopgave:

 1. Heeft Zalando Lounge verzendkosten?
 2. Wat zijn de verzendkosten bij Zalando?
 3. Waar Zalando kortingscode invoeren?
 4. Kun je bij Zalando Lounge terugsturen?
 5. Kun je bij Zalando 2 kortingscodes gebruiken?
 6. Hoe werkt kortingscode Zalando?
 7. Kan je gratis retourneren bij Zalando Lounge?
 8. Kan je bij Zalando ruilen?
 9. Waarom is mijn bestelling wachtend bij Zalando?
 10. Hoe lang duurt Homerr?
 11. Hoeveel betalingsherinneringen voor incasso?
 12. Hoeveel betalingsherinneringen bol Com?
 13. Kun je bij Zalando achteraf betalen met cadeaubon?
 14. Kan je papieren VVV bonnen online besteden?

Heeft Zalando Lounge verzendkosten?

De verzending kost bij Zalando-Lounge.nl altijd €5,90. Gelukkig zijn er vaak kortingscodes te vinden voor een gratis verzending. Deze codes komen het hele jaar door voorbij en zijn meestal geldig op het gehele aanbod.

Wat zijn de verzendkosten bij Zalando?

“We hebben ons assortiment uitgebreid en dat extra aanbod wordt opgeslagen in logistieke centra die verder gelegen zijn. Voor die artikelen rekenen we dus 3,90 euro aan.” Dat zegt een woordvoerder van Zalando tegen De Standaard. In Nederland rekent de webshop een bedrag van 2,95 euro.

Waar Zalando kortingscode invoeren?

Een kortingscode kun je in de laatste stap van het bestelproces invoeren: onder stap 4 'gegevens controleren' in het vakje 'kortingscode of cadeaubon'. Houdt er rekening mee dat iedere kortingscode specifieke voorwaarden heeft waaraan de bestelling moet voldoen voordat de korting op de bestelling verrekend wordt.

Kun je bij Zalando Lounge terugsturen?

Hoe kan ik artikelen terugsturen? Je kunt artikelen in originele staat binnen 31 dagen na levering retourneren. Het retouretiket kun je in je account vinden.

Kun je bij Zalando 2 kortingscodes gebruiken?

Je kunt per bestelling gebruik maken van maximaal één kortingscode. Het combineren van een kortingscode met een cadeaubon is wel mogelijk. Mogelijk is er sprake van een minimale en/of maximale bestelwaarde.

Hoe werkt kortingscode Zalando?

Krijg een 10% Zalando kortingscode via de nieuwsbrief Na inschrijving ontvang je namelijk een kortingscode in je mailbox, waarmee je 10% korting krijgt op je volgende bestelling.

Kan je gratis retourneren bij Zalando Lounge?

Wij vergoeden je retourkosten. Print het retouretiket uit en plak het retouretiket op je pakket. Het retouretiket vind je in je account door op de Lees meer...

Kan je bij Zalando ruilen?

Het direct omruilen van een artikel is helaas niet mogelijk. Om het gewenste artikel te ontvangen kun je een nieuwe bestelling plaatsen en de andere kosteloos aan ons retourneren. Was dit antwoord nuttig?

Waarom is mijn bestelling wachtend bij Zalando?

Zalando on Twitter: "'Wachtend' wilt zeggen dat je bestelling nog wordt klaargemaakt in het magazijn.

Hoe lang duurt Homerr?

Bij Homerr is de gemiddelde levertijd 3 tot 5 werkdagen, dit is afhankelijk van of je bijvoorbeeld enkel retour stuurt of van HomerrPunt naar HomerrPunt verzendt.

Hoeveel betalingsherinneringen voor incasso?

Schuldeiser schakelt incassobureau in De schuldeiser moet minimaal 1 betalingsherinnering (aanmaning) sturen, voordat hij incassokosten bij u in rekening mag brengen. U krijgt 14 dagen de tijd om de rekening alsnog te betalen. Doet u dat niet, dan moet u naast de rekening ook incassokosten betalen.

Hoeveel betalingsherinneringen bol Com?

Als we nog geen (complete) betaling hebben ontvangen, herinneren we je hier 3 keer aan. De 2e en 3e herinnering kosten € 3,50. Daarna dragen we je over aan het incassobureau.

Kun je bij Zalando achteraf betalen met cadeaubon?

Cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig en niet gekoppeld aan een minimale bestelwaarde. ... Bij aankopen via www.zalando.nl of de app wordt de cadeaubon teruggeboekt op uw account. 5. Cadeaubonnen kunnen niet achteraf op een bestelling in mindering worden gebracht.

Kan je papieren VVV bonnen online besteden?

De papieren VVV Bonnen zijn niet meer te koop maar kan je natuurlijk nog wel besteden bij de aangesloten acceptanten. ... Je kan je VVV Cadeaubon alleen in fysieke winkels besteden; je kan je VVV Cadeaubon niet bij een webshop inleveren.