Inhoudsopgave:

 1. Hoe druk is het in Hoog Catharijne?
 2. Hoe groot is Hoog Catharijne?
 3. Hoeveel winkels zijn er in Hoog Catharijne?
 4. Is mondkapje verplicht in Hoog Catharijne?
 5. Is Utrecht morgen open?
 6. Hoe druk is het in Utrecht centrum?
 7. Hoe heet het appartementencomplex dat boven Hoog Catharijne uittorent?
 8. Welke dag is koopavond in Utrecht?
 9. Is Utrecht stad open?
 10. Is Utrecht centrum open?
 11. Is het koopzondag in Utrecht?
 12. Waar is het druk app Utrecht?
 13. Wat te dien in Utrecht?
 14. Wat voor winkels zijn er in Utrecht?
 15. Welke dag koopavond Amersfoort?
 16. Hoe laat gaat de stad open Utrecht?
 17. Is het koopzondag in Groningen?
 18. Is het koopzondag in Apeldoorn?
 19. Is Utrecht een drukke stad?

Hoe druk is het in Hoog Catharijne?

Ondanks alle maatregelen is het erg druk in Hoog Catharijne: '1,5 meter afstand was onmogelijk' Ondanks de sluiting van de horeca en de aangescherpte coronamaatregelen blijft het volgens bezoekers nog altijd onverantwoord druk in winkelcentrum Hoog Catharijne.

Hoe groot is Hoog Catharijne?

Hoog Catharijne
Winkels
Oppervlakte42.000 m²
Verdiepingen2
Aantal winkelsca. 160

Hoeveel winkels zijn er in Hoog Catharijne?

Winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht is strategisch gelegen tussen de oude binnenstad en het Centraal Station. De renovatie heeft het winkelcentrum nog moderner en aangenamer gemaakt. Shoppen doe je bij meer dan 110 winkels en een hapje eten kan bij één van de 30 restaurants.

Is mondkapje verplicht in Hoog Catharijne?

In Hoog Catharijne staan nu handige automaten met hygiëneproducten. Vanaf 1 juni is een mondkapje dragen in het openbaar vervoer verplicht. Stap je in de trein zonder gezichtsmasker, dan riskeer je een boete van €95,-.

Is Utrecht morgen open?

In Utrecht kunnen winkels alle dagen geopend zijn. De enige uitzondering daarop zijn Nieuwjaarsdag, eerste Paasdag, eerste Pinksterdag en eerste Kerstdag. In Utrecht zijn winkels en afhaalzaken in de levensmiddelenbranche alle dagen van het jaar vrij om open te zijn.

Hoe druk is het in Utrecht centrum?

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag is het het rustigst in het centrum van Utrecht. Kom vroeger in de ochtend of juist later in de avond langs te komen. De bezoekerspiek is op zaterdag tussen 14:00 en 16:00 uur.

Hoe heet het appartementencomplex dat boven Hoog Catharijne uittorent?

Sinds 2017 kun je er niet meer omheen: de enorme toren met gekleurde tegels die uit Hoog Catharijne steekt. Op de begane grond vind je horecazaken, op de eerste verdieping kom je om te shoppen en op de overige verdiepingen komen dit jaar nog twee hotels: Hampton by Hilton en het Crowne Plaza hotel.

Welke dag is koopavond in Utrecht?

Openingstijden winkels
 • Iedere dag geopend van 09:30 – 18:00 uur.
 • Maandag: openen de winkels tussen 11:00 en 13:00 uur.
 • Donderdag: koopavond tot 21:00 uur.
 • Hoog Catharijne: dagelijks tot 20:00 uur.

Is Utrecht stad open?

In het centrum van Utrecht zijn de meeste winkels zijn geopend van 09:30 – 18:00 uur, op maandag openen de winkels tussen 11:00 en 13:00 uur. In Utrecht zijn de meeste winkels in het centrum op zondag ook geopend. Alle winkels in Hoog Catharijne zijn op maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 20:00 uur open.

Is Utrecht centrum open?

In het centrum van Utrecht zijn de meeste winkels zijn geopend van 09:30 – 18:00 uur, op maandag openen de winkels tussen 11:00 en 13:00 uur. In Utrecht zijn de meeste winkels in het centrum op zondag ook geopend. Alle winkels in Hoog Catharijne zijn op maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 20:00 uur open.

Is het koopzondag in Utrecht?

Koopzondagen Utrecht In Utrecht mogen alle winkels op zon- en feestdagen geopend zijn tussen 10.00 uur en 19.00 uur m.u.v. Nieuwjaarsdag, Eerste Paasdag, Eerste Pinksterdag en Eerste Kerstdag.

Waar is het druk app Utrecht?

De Druktemonitor Utrecht is een online kaart waarop je in één oogopslag een indruk kunt krijgen waar het druk of rustig is in de provincie Utrecht.

Wat te dien in Utrecht?

De beste attracties in Utrecht
 1. Grachtengebied. 2.294. Historische wandelgebieden. ...
 2. Het Spoorwegmuseum. 1.329. Specialiteitenmusea. ...
 3. Museum Speelklok. 850. Specialiteitenmusea Kindermusea. ...
 4. Domtoren. 1.987. ...
 5. Botanische Tuinen. 254. ...
 6. Nijntje Museum. 400. ...
 7. Rietveld Schroder House. 383. ...
 8. Station Utrecht Centraal. 877.

Wat voor winkels zijn er in Utrecht?

Voor een succesvol middagje shoppen slentert u van de Lijnmarkt naar de Oude Gracht, en daarna door de Choorstraat, Oudkerkhof en Korte Minrebroederstraat. Grote merken en kleine boetiekjes vol mode, accessoires en sieraden gaan hier prima samen. Omdat het centrum autovrij is, kunt u er op uw gemak winkelen.

Welke dag koopavond Amersfoort?

In Amersfoort mogen winkels alle dagen van de week open zijn van 6.00 tot 22.00 uur. Winkels mogen zelf bepalen wanneer zij open zijn binnen deze tijden. In de binnenstad is donderdagavond koopavond. Op Nieuwjaarsdag, eerste paasdag, eerste pinksterdag en eerste kerstdag moeten winkels gesloten zijn.

Hoe laat gaat de stad open Utrecht?

Winkels mogen open zijn: Maandag tot en met zaterdag: 06.00-22.00 uur. Zondag: 10.00-19.00 uur.

Is het koopzondag in Groningen?

In Groningen kun je zeven dagen per week winkelen. De enige uitzonderingen zijn Eerste Paasdag, Eerste Pinksterdag en Eerste Kerstdag. Veel winkels in het centrum zijn op zondag open. Groningen is de jongste stad van Nederland.

Is het koopzondag in Apeldoorn?

Alle winkels mogen in de gemeente Apeldoorn op zondag tussen 12.00 en 18.00 open. Dit geldt ook voor de meubelbranche, doe-het-zelf-zaken, tuincentra, autodealers en supermarkten. Winkeliers bepalen zelf of hun winkel op zon- en feestdagen open is.

Is Utrecht een drukke stad?

Het is zaterdag druk in de Utrechtse binnenstad. Dat constateert de gemeente. Bezoekers wordt daarom geadviseerd drukke plekken te vermijden. “We zien dat het op veel plekken in de stad druk is, vooral in de binnenstad”, laat de gemeente weten via sociale media.